- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.601
tamam canım zaten 6 - 7 aydır namaz kılıyorum eşimle beraber namaza başladık sanada dua ederim kavuşursunuz inşallahHoş geldin canım :) Mor olmazsa olur mu hiç :) Bizde aynı tas aynı hamam bekliyoruz. Mayıs başında belli olacak tayini eşimin kısmetse kavuşacaz artık :) Bana dua edin olur mu?
Tabi ki ailemiz canım biz sadece kendimizin çekirdek aile olduğumuzun farkına vardık bu güzelİnşallah hep böyle düşünürüz canım tabiki ailenin yeri farklı ama Rabbim ordaki günlerimizi aratmasın kendi yuvamızda huzurlu mutlu olalım. bizde uzatmadık çok şükür kimseyede yansıtmadık tartıltık baya ama kısa sürdü en kötü kavgamız o olur inşallah
evlilik güzel gerçektende sevdiğin adamla bir oluyorsun dünyada herşeyden önce o geliyor sonra aile falan giriyor sıraya ilerde değişebilir tabi çocuk falan oluncaTabi ki ailemiz canım biz sadece kendimizin çekirdek aile olduğumuzun farkına vardık bu güzelRabbim herkese nasip etsin evlilik güzelmiş öneriyorum diyorum Amin canım inşallah onlar da tuzu biberi saygıyı aşmadan çok kırmadan halletmek bile güzel
Çok geçmiş olsun canım kötü mu kırıldı ameliyat olcakBende iyi olmaya çalışıyorum eşim bileğini kırdı 1 haftadır onunla uğraşıyoruz hastaneleri dolaştık o kadar işlemler yapıldı ki devlet ameliyat edecek ama gün veremediler beklemedeyiz öyle olmazsa özelde ameliyat olacağız artık
toz-pembe canım iyi olmana sevindim gel arada özletme kendini
evlilik güzel gerçektende sevdiğin adamla bir oluyorsun dünyada herşeyden önce o geliyor sonra aile falan giriyor sıraya ilerde değişebilir tabi çocuk falan oluncabu arada herkeste bir çocuk beklentisi var bizden 2 gün önce fena hasta oldum mide bulantısı isal ateş falan hastahaneye gittim anam herkes hamileyim sanmış sakin olun dedim ya mikrop kapmışım hastayım ortada bişey yok sizde de öyle mi
Çok geçmiş olsun canım kötü mu kırıldı ameliyat olcakbabamın da kırılmıştı ameliyat gerekmeden düzeldi şükür
İnşallah düzelir canım eklem yerleri kötü oluyor gerçektenEvet bizde de var anneme sülale sormaya başladı bana henüz sormadılar anannem dışında yaşlılığına veriyorum onunda ama her defasında açıyor konuyu bayıyor Geçmiş olsun canım bu sıralarda hasta olmak bile yasak hamile kalabiliriz sadece
Sağol canım Allah razı olsun evet parçalıklı kırık bilekten çok kötü kırılmış alçı olursa süresi çok uzar ve kaynama sırasında bir parçanın kayma ihtimali var o zaman eli kötü olurmuş genç olduğu için illa ameliyat dediler
aynen canım yaa herkes arıyo geçmiş olsun falan sonra kız başka bişey olmasın sakın diye imalar falan ayy inandıramıyorum bide bazılarını sanki olsa saklicam diyorumki regl dönemim şuan olsun hamile olupta regl olanlarda var diyolar sonra diyorum kan tahlili aldılar benden öyle bişey olsa orda çıkardı doktor söylerdi falan zar zor ikna ediyorum milletiEvet bizde de var anneme sülale sormaya başladı bana henüz sormadılar anannem dışında yaşlılığına veriyorum onunda ama her defasında açıyor konuyu bayıyor Geçmiş olsun canım bu sıralarda hasta olmak bile yasak hamile kalabiliriz sadece
Sağol canım Allah razı olsun evet parçalıklı kırık bilekten çok kötü kırılmış alçı olursa süresi çok uzar ve kaynama sırasında bir parçanın kayma ihtimali var o zaman eli kötü olurmuş genç olduğu için illa ameliyat dediler
sen düşünüyosun sanırım bebekİnşallah düzelir canım eklem yerleri kötü oluyor gerçektenbu arada bebek soruları herkesin başını agritmaya başlamış sanırım ben de kasımda bıraktım korunmayı ama arada çok rahatsizliklarim oldu grip bademcik bu kış çok zor geçti baharla bi daha çocuk işine ağırlık vericem inşallah :)))
Rabbim hayırlı zamanda aratmadan versin canım inşallahİnşallah düzelir canım eklem yerleri kötü oluyor gerçektenbu arada bebek soruları herkesin başını agritmaya başlamış sanırım ben de kasımda bıraktım korunmayı ama arada çok rahatsizliklarim oldu grip bademcik bu kış çok zor geçti baharla bi daha çocuk işine ağırlık vericem inşallah :)))
aynen canım yaa herkes arıyo geçmiş olsun falan sonra kız başka bişey olmasın sakın diye imalar falan ayy inandıramıyorum bide bazılarını sanki olsa saklicam diyorumki regl dönemim şuan olsun hamile olupta regl olanlarda var diyolar sonra diyorum kan tahlili aldılar benden öyle bişey olsa orda çıkardı doktor söylerdi falan zar zor ikna ediyorum milletio değil eşimde gaza geliyo arada yaa kızımız olsa ne tatlı olurdu falan demeye başlıyo herkesin arasında kaldım valla kuzum
Ben de düşünmüyodum ama bi kere çok gecikti test yaptım negatif olunca içime düştü sonra doktora gittim tahliller falan pko olduğumu öğrendim biraz zor hamile kalmak böyle olunca ben de korunmuyorum artık hala da olmadı herkese hayırlı evlat versin rabbim inşallah aratmasinsen düşünüyosun sanırım bebekgönlüne göre olur inşallah canım ben henüz düşünmüyorum ama olsa herks göbek atcak başta da eşim öyle gibi duruyo
kız zaten kv le anneme söylesem herkes duymuş sayılır maşallah ikiside ayaklı gazete iki insan anca bu kadar birbirine benzerRabbim hayırlı zamanda aratmadan versin canım inşallah
Ne meraklı insanlar değil miSaklayabiliriz ayrıca benim olsa sanırım cinsiyet belli olana kadar yakınlarım hariç kimseye söylemezdim sanala duyurmazdım Yok yok doktorlar bile bilmez bu teyzelerin bildiğini canım olur mu hiç öyle şey
anladım canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olurBen de düşünmüyodum ama bi kere çok gecikti test yaptım negatif olunca içime düştü sonra doktora gittim tahliller falan pko olduğumu öğrendim biraz zor hamile kalmak böyle olunca ben de korunmuyorum artık hala da olmadı herkese hayırlı evlat versin rabbim inşallah aratmasin
kız zaten kv le anneme söylesem herkes duymuş sayılır maşallah ikiside ayaklı gazete iki insan anca bu kadar birbirine benzerbi hasta oldum baksana herkes duymuş arayan arayana dedim acaba ölümcül bi hastalığım varda benden mi saklıyorlar sonra anladımki herkes bebek beklentisi içinde onu soruşturmak için aramışlar babam bile anneme ben ne zaman dede olcam deyip duruyomuş hee kız valla doktor ne anlar öyle şeylerden bizimkiler telefonla konuşurken bile anlıyolar süpersonic güçleri var
aynen kuzum napalım duysun herkes ondan sonrada süpersonıc güçleri olan teyzeler cinsiyetinide telefondan söyleyiverirler artıkSenin kaçış şansın yok o zaman olduğu zaman duymayan kalmayacak sevinçli haber saklanmıyor zaten
Merak etme deneme yanılma yöntemlerini uygularlar üzerindeaynen kuzum napalım duysun herkes ondan sonrada süpersonıc güçleri olan teyzeler cinsiyetinide telefondan söyleyiverirler artık
Öyle canım hayırlısı ne zamansa olsun inşallah ama benden tavsiye mutlaka kadın doğum kontrollerinizi olun hormon testleri yumurtalık durumu sağlıklı olsun herşeyanladım canım hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olurbende elbette isterim sevdiğim adamdan bi bebeğim olsun ama çok önemli bi sınavım var 2017 mart ayında onu bekliyorum o olduktan sonra düşünebilirim bebeği ama hani kazayla falan bi şekilde hamile kalırsam sınavdan önce tabiki seve seve doğururum kader kısmet
oyy oyy hiç düşünmek istemiyorumMerak etme deneme yanılma yöntemlerini uygularlar üzerinde
bişey diyim mi hiç doktora gitmedim dk hapı kullandım ilk zamanlar onu bile kafama göre eczaneden aldım sonra birsürü yan etkisi oldu bana bıraktım gitmem gerek mi ya sen diyince iyice bi kendimi geri kalmış gibi hissettim bu konulardaÖyle canım hayırlısı ne zamansa olsun inşallah ama benden tavsiye mutlaka kadın doğum kontrollerinizi olun hormon testleri yumurtalık durumu sağlıklı olsun herşey
Hazır olmalıyızoyy oyy hiç düşünmek istemiyorum
bişey diyim mi hiç doktora gitmedim dk hapı kullandım ilk zamanlar onu bile kafama göre eczaneden aldım sonra birsürü yan etkisi oldu bana bıraktım gitmem gerek mi ya sen diyince iyice bi kendimi geri kalmış gibi hissettim bu konularda
Yok canım geri kalmadin daha dusunmuyosun ama git bi kontrollerini ol için de rahat olsun canımoyy oyy hiç düşünmek istemiyorum
bişey diyim mi hiç doktora gitmedim dk hapı kullandım ilk zamanlar onu bile kafama göre eczaneden aldım sonra birsürü yan etkisi oldu bana bıraktım gitmem gerek mi ya sen diyince iyice bi kendimi geri kalmış gibi hissettim bu konularda
Benim kistler önemli yok ama lh yüksek 10 onu dusurmem lazım ışteHazır olmalıyız
elmol bende pkoluyum ama hala korunuyoruz ilacı bıraktım eşim korunuyor kistler bir tarafta göründü ama sadece zayıflamamla azalmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?