- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.581
Üzerimden anca yoğunluğu attım kuzuEccük geç oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzerimden anca yoğunluğu attım kuzuEccük geç oldu
Canım sen bıraktın bizlere gittin Nerelerdesin nasılsınKızlarr selam nasılsınız bayadır giremiyodum özledim sizleri neler yapıyosunuz
nehircimm giremedim buraya işyerinde bilgisayarlara format atılmıştı şifremi unuttum mail adresim hangisiydi bulamadım falan zorla girdim işte iyiyim kuzum evliliğe alıştım sayılır sen naslsın nası gidiyoCanım sen bıraktın bizlere gittin Nerelerdesin nasılsın
kızlaarrr selamm valla koşturmacalara daldık unuttuk buraları herkes nasıl iyi mi?
nehircimm giremedim buraya işyerinde bilgisayarlara format atılmıştı şifremi unuttum mail adresim hangisiydi bulamadım falan zorla girdim işte iyiyim kuzum evliliğe alıştım sayılır sen naslsın nası gidiyo
Bende iyi olmaya çalışıyorum eşim bileğini kırdı 1 haftadır onunla uğraşıyoruz hastaneleri dolaştık o kadar işlemler yapıldı ki devlet ameliyat edecek ama gün veremediler beklemedeyiz öyle olmazsa özelde ameliyat olacağız artık
toz-pembe canım iyi olmana sevindim gel arada özletme kendini
Canımm çok geçmiş olsunn allah beterinden korusun çok üzüldüm umuarım iyileşir hemencikBende iyi olmaya çalışıyorum eşim bileğini kırdı 1 haftadır onunla uğraşıyoruz hastaneleri dolaştık o kadar işlemler yapıldı ki devlet ameliyat edecek ama gün veremediler beklemedeyiz öyle olmazsa özelde ameliyat olacağız artık
toz-pembe canım iyi olmana sevindim gel arada özletme kendini
Sağol canım Allah razı olsunEvet insan hakkını kullanmak istiyor ama ne mümkün insanı bıktırıyorlar yaniyaa hay Allah çok geçmiş olsun canım ya devlet maalesef askıya alıyor işleri işte el mevcbur gidiyoruz ama sıkıntılı
Canımm çok geçmiş olsunn allah beterinden korusun çok üzüldüm umuarım iyileşir hemencik
bundan sonra girerim bol bol canım özledim sizi özellikle de seni
Evlilik nasıl kuzum ben baya bi alıştım annemin evi yabancı geliyo bana kendi yatağımı kendi evimi özlüyorum eşimle ilk kavgamızı bile yaptıkSağol canım Allah razı olsunEvet insan hakkını kullanmak istiyor ama ne mümkün insanı bıktırıyorlar yani
Sağol canım Allah razı olsunİnşallah canım Gel tabi bende çok özledim sohbetlerimizi seni
okeanoss morların kraliçesi nasılsın canım kavuştunuzmu kocişinle yoksa hala hasretlikmi çekiyorsunuz bayadır konuşamıyoruz nasıl gidiyorBuralar hareketlenmis şaşırmadım desem yalan olur :)
Evet kuzum bahar geldi ondan alabilir belki bizim aylarımız geldiBuralar hareketlenmis şaşırmadım desem yalan olur :)
Evlilik nasıl kuzum ben baya bi alıştım annemin evi yabancı geliyo bana kendi yatağımı kendi evimi özlüyorum eşimle ilk kavgamızı bile yaptık
Hoş geldin canım :) Mor olmazsa olur mu hiç :) Bizde aynı tas aynı hamam bekliyoruz. Mayıs başında belli olacak tayini eşimin kısmetse kavuşacaz artık :) Bana dua edin olur mu?okeanoss morların kraliçesi nasılsın canım kavuştunuzmu kocişinle yoksa hala hasretlikmi çekiyorsunuz bayadır konuşamıyoruz nasıl gidiyor
Şaka maka evlilik yildonumumuz geliyor. Sizler alıştınız benim için inşallah yeni başlayacakEvet kuzum bahar geldi ondan alabilir belki bizim aylarımız geldi
Çok şükür güzel kuzum bizde bayağı alıştık dediğin gibi artık evimiz ayrı ve nereye gitsek özlüyoruz hemen evimizi insanın kendi evi gibisi yokmuş ailenin evi bile ailenin evi oluyormuş tabi ki geçmişte özleniyor ama eşinle çok başkaİlla ki atışmalar oluyor bizde çoktan yaptık ama uzamadan barışmıştık
Şaka maka evlilik yildonumumuz geliyor. Sizler alıştınız benim için inşallah yeni başlayacak
Bizim sevgili olduğumuz gün geliyor 11 Nisan (2008) 3 güncük kaldı :) Allahım tez zamanda şifa versin canim :)İnşallah bizim evlilik yıl dönümüne kolumuz düzelirTanışma yıl dönümümüz bu ay ama evdeyiz burası kesinleşti ameliyat olsak ona bile göbek atacağımİnşallah çok güzel başlayacak güzel olacak herşey kuzucum az kaldı
Bizimde 23 NisanAmin kuzum inşallahBizim sevgili olduğumuz gün geliyor 11 Nisan (2008) 3 güncük kaldı :) Allahım tez zamanda şifa versin canim :)
İnşallah hep böyle düşünürüz canım tabiki ailenin yeri farklı ama Rabbim ordaki günlerimizi aratmasın kendi yuvamızda huzurlu mutlu olalım. bizde uzatmadık çok şükür kimseyede yansıtmadık tartıltık baya ama kısa sürdü en kötü kavgamız o olur inşallahEvet kuzum bahar geldi ondan alabilir belki bizim aylarımız geldi
Çok şükür güzel kuzum bizde bayağı alıştık dediğin gibi artık evimiz ayrı ve nereye gitsek özlüyoruz hemen evimizi insanın kendi evi gibisi yokmuş ailenin evi bile ailenin evi oluyormuş tabi ki geçmişte özleniyor ama eşinle çok başkaİlla ki atışmalar oluyor bizde çoktan yaptık ama uzamadan barışmıştık