Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Tünaydın canım aaah ah işler o kadar yoğun ki nasılsın canım ? henüz eşin gelmedi dimi ?
İyiyim canım sen nasılsın? 10 gün sonra yurt dışına tatile gidiyoruz ya orada ya da dönünce tayinimiz belli olacak bekliyoruz :)

Floransa'dan hepinize selam olsun kızlar :) Tüm süreçlerde yanımdaydiniz bu haberi de sizlerle paylaşmadan olmazdı :) Bu mübarek günde eşimin Istanbul'a tayin olduğu haberini aldık :) Çok şükür dualarım kabul oldu sizin için 1 yıla varan evlilik yolu benim için yeni başlayacak. Benim için dua eden benimle üzülen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı kandiller :)

Çok sevindim okeanoscum bunu fazlasıyla haketmiştin
italya nasıldı dicem sana muhteşem gelmiştir zaten

Çok sevindim okeanoscum bunu fazlasıyla haketmiştin
italya nasıldı dicem sana muhteşem gelmiştir zaten
Canım çok teşekkür ederim :) Dün akşam döndük gerçekten muhteşem geçti İtalya zaten çok güzeldi bizim kafalar da güzel olunca rüya gibi geçti. Ben gerçek balayımı İtalya'da yaşadım

Yıl dönümünüzde en güzel hediye kuzucum

çok sevindim canım ne mutlu sana size bol bol evinizin birlikte olmanın tadını çıkarın gerçekten evlilik yeni başlamış gibi olacak sizin için çok tatlıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…