Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bunlarin disinda evlilik guzelmi yoksa evlenmeden onceki beklentileri karsilamiyormu kizlar yani evliligin guzel yanlari neler ?evet sevdigin kisi yaninda en guzeli bu galiba baskada bir sey aklima gelmiyor

Bunlarin disinda evlilik guzelmi yoksa evlenmeden onceki beklentileri karsilamiyormu kizlar yani evliligin guzel yanlari neler ?evet sevdigin kisi yaninda en guzeli bu galiba baskada bir sey aklima gelmiyor
Doğru insanla evlilik yapılan en muhteşem şeylerden birtanesi canım eğer yanlış kişiyse o zaman artılarından çok eksilerini düşünmeye başlarsınSadece yanında diye adlandırılamaz evlilik sevdiğin adamla aynı evde olmak, bir aile olmak, onunla uyuyup onunla uyanmak, beraber hayatı paylaşmak borçları üstlenmek sorumluluklarla didişmekvs vs sürer gider böyle artık herkesten farklısınızdır sizin ayrı bir dünyanız vardır böyle düşünAz beklenti çok mutluluk getirir sadece evleniyoruz hayatımız biraz daha farklı oluyor ama herşey toz pembe de değil siyahta değil normal yaşadığın herşeyi sadece evli olarak yaşıyorsun değişen kişiler falan yok yani sevdiğin insanın karekteri neyse odur eğer sevgiliyken gördüysen hayal kırıklıklarında olmaz ufak şeylerle de mutlu olmayı bilmek gerekherşeyiyle bir bütün olarak düşünmeli olan göre hareket etmeli sevgiyle de herşey aşılıyor aşkla olan herşey güzel açıkcası korkma sakın karşındaki insana güveniyorsan ertelemeye gerek yok

ayy ne guzel anlatmissin oyle canim tesekkur ederim ona cook guveniyorum uzun iliskimiz olmasina ragmen cok sukur bugune kadar kiracak tek bir sey yapmadi bendeki artik evlilik sendromu gibi bir sey oldu herhalde yada cevremden cok etkileniyorum simdi iste ariyoum yaa herkes diyorki evliligin acelesi yok once isini bul okeanoss00 inda dedigi gibi insan kendi ayaklari uzerinde durabilmeli of ya anlayacagin korkuyorum evlilikten her turlu bahaneyler kaciyorum

Canım ben konuyu okumadım yoğunluğumdan dolayı tabi ki herşeyden önce ayaklarınızın üzerine basıyor musunuz işiniz mesleğiniz var mı bunlar önemli sonrası geliyor bir şekilde kuzum diyorsa haklıdır okeanoss00 arkasındayım

anladim caniim evet bir is mevzusu vardii is ariyorum iste bir yandanda yasim geciyor evleneyim evlenincede is bulurum gozuyle bakarken diger taraftan is bulup sonra evleneyim gibi dusunceler vardi . Sen devlet isinde mi ozelde mi calisiyorsuun

anladim caniim evet bir is mevzusu vardii is ariyorum iste bir yandanda yasim geciyor evleneyim evlenincede is bulurum gozuyle bakarken diger taraftan is bulup sonra evleneyim gibi dusunceler vardi . Sen devlet isinde mi ozelde mi calisiyorsuun

Özeldeyiz canım eşimde bende tabi ki özelinde bir garantisi yok yarın ne olacağı bilinmez ama en azından tecrübe var olmadı içimizde çalışma isteği var bir yere gireriz diye hep riskler alıyoruz bir şekilde hallediliyor dediğim gibi İş önemli sanki maddiyat iyi olsa bile insan evde bir süre durmaktan sıkılabilir eşine sarabilirsin bu sefer eve geldiğinde ben sarardım kesin

Evlendikten sonra iş bulurum diyenlerin çoğu evde oturmayı tercih ediyor. Çünkü biranda evliliğin yüklediği sorumluluk fazla geliyor. Bence hem psikolojik hem de maddi açıdan eşe bağımlı olmamak çok önemli. Babadan zengin değilsen bunun yolu da çalışmaktan geçiyor. Ben yapım gereği evde duramam mesela. Ya da eşimden para almak benim zoruma gider. Kendi param olunca çoğu şeyi eşime sormadan alabiliyorum. Allah korusun ilerde boşanma gibi bir durum olsa kendi ayaklarım üzerinde durabilirim. Evlenmeden önce çalışmaya başlarsan anne babana yük olmak yerine çeyizini kendin yapabilirsin mesela. Bu gibi örnekler çoğaltılabilir.

Allah hepikizin yardimcisi olsun cnm ozelinde tek sikintisi izin problemi olmasi kolay kolay izin vermiyorlar tabi herseyden once isijizin olmasinada cok sukur. Kucuk sehirlerde is bulmak daha zor calisabilecegin sektor az yada sartlari cok cagri merkezleri felan zorluyor insani

Rabbim yardımcımız olsun canım ne yapalım maalesef herkes güvenilir bir işte çalışamıyor

coookk haklisin canim nehirnil111 rujj ve sana cook tesekkurr ederim sizlerle konusunca insan daha mantikli kararlar verebiliyor

Hiç bir sıkıntı yaşamadık canım iş yerlerimizde anlayışlılardı çok şükür istediğimiz izni kullandık koşuşturmalarda da tolerans gösterdiler

kızlar evliler daha iyi bilir .. çift kişilik nevresim takımı diktirmeyi düşünüyorum ölçüleri ne olmalı bilemedim çarşaf lastikli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…