- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.521
Yerim seniAaa nasıl okudum ki onu Burası kalabalık ondan baktım kapattım sonra yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim seniAaa nasıl okudum ki onu Burası kalabalık ondan baktım kapattım sonra yazdım
Bende seni kuzucumBuraya çinliler gelecekmiş ithalat için görüşmeye hazırlık yapıyoruz ofisteYerim seni
Ooo benden de selam söyleBende seni kuzucumBuraya çinliler gelecekmiş ithalat için görüşmeye hazırlık yapıyoruz ofiste
Konuşabilsem söylerdim kuzu anca bakışırızOoo benden de selam söyle
evet sans işi ben de kendime bakıyorum bakalımAynı fabrika üretimi zaten Siemens Bosch canım memnun kalmanıza sevindim
Edit: Kalmamışsınız yeni farkettim aslında beyaz eşya da şans işi biraz
Hayırlısı olsun inşallah canımevet sans işi ben de kendime bakıyorum bakalım
teşekkür ederim:)Hayırlısı olsun inşallah canım
rolleri değiştik şimdi sıra sendeAaa eşinin mesleği neydi canım ? Hep sen soruyordun azcık da ben sorayım senin mesleğin ne? :)
:) Anladım canim. Benim babam da memur olduğu için 3 kez taşındık. Toplamak yerlettirmek biraz yorar ama halledersin sen :)rolleri değiştik şimdi sıra sende
Eşim kurumsal bi firmada mağaza yöneticisi ben çalışmıyorum canım evdeyim
Insallah daha ev bile bulamadık bursada :):) Anladım canim. Benim babam da memur olduğu için 3 kez taşındık. Toplamak yerlettirmek biraz yorar ama halledersin sen :)
selam canım ben burdayım ev bulduk cuma tasınıyorum evi toparladık çok şükür :) sen nasılsn ne var ne yokSelamlar efendim nerelerdesiniz bir ses verin :)
Selam evli hatunlar sizlere bir sorum olacak evli olarak tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Uzun suren bir iliskim var evlilik dusunuyoruz fakat zamanindan bir turlu emin olamiyorum yani bu sene nisanlanip seneye evlenmelimiyim. Yoksa 1 sene erteleyip yani 2017 yilinda nisanlanip 2018 yazinda evlenmelimiyim. 25 yasindayim bazen yasim geciyor kaygisina kapiliyorum bazen is arama derdine dusup acelesi yok bekleyeyim diyorum. Evlilik acele edilecek hayal ettigim gibi degil diyorum dusuncelerle bogusuyorum bana fikiir verinn luutfeenn [/QUOTE
yaşın gecmiyor 29 30a kadar geç değil sadece yaş kaygısıyla evlenmeyin bence..
yıl konusunda biz yorum yapamayız bu tamamen senin kararın ilişkin uzunmus ben hemen evlenmek istiyodm mesela 21 yasındaydım eşimle tanıstıgımızda ozman dese ozman evlenirdim
Merhaba canım düzcede yaşamıyorum ama düzceliyim :)günaydın düzcede yaşayan var mı kızlar
Yaşı problem etmeyin bence en önemli mesele kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek. Ben 26 yaşında evlendim henüz çocuk düşünmüyorum.rujj yorum icin tesekkur ederim yas kaygisi var ne zaman evlenecem cocuk vs. Olmasi gecikiyor diye dusunuyorum. Ama diger taraftan korkuyorum yani evde yemek yapan biri degilim bu sorumluluun altindan nasil kalkacam gibi korkular surekli ertelememe sebep oluyor
haklisiniz insanin kendi ayaklari ustunde durmasi onemli evlilik her halukarda olacak ve nasip olursa 1 omur boyu devam edecek acele etmeninde pek bir anlami yok gibi tesekkur ederimYaşı problem etmeyin bence en önemli mesele kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek. Ben 26 yaşında evlendim henüz çocuk düşünmüyorum.
kesınlıkle.ev yemek falan dert etmeyin düşünün milyonlarca kadın bunu yapıyor demekki zor değilhaklisiniz insanin kendi ayaklari ustunde durmasi onemli evlilik her halukarda olacak ve nasip olursa 1 omur boyu devam edecek acele etmeninde pek bir anlami yok gibi tesekkur ederim
haklisiniz ama yaa bu korkuyu bir turlu yenemiyorum. Sevgilimin ailesiyle ayni sehirde yasayacagiz iste ailesini yemege cagirmaktir vs. Gibi durumlar benj simdiden korkutuyor annemde yanimda olmayacak nasil yapacam diye tedirgin oluyorum. Yoksa bunun disinda esimle gunluk yemekleri bir sekilde hallederim ama ailesini dusununce evlilikten kaciyorum cok fazla takintili bir yapim varr yaakesınlıkle.ev yemek falan dert etmeyin düşünün milyonlarca kadın bunu yapıyor demekki zor değil