• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

rolleri değiştik şimdi sıra sende :KK70:
Eşim kurumsal bi firmada mağaza yöneticisi ben çalışmıyorum canım evdeyim
:) Anladım canim. Benim babam da memur olduğu için 3 kez taşındık. Toplamak yerlettirmek biraz yorar ama halledersin sen :)

Selam evli hatunlar sizlere bir sorum olacak evli olarak tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Uzun suren bir iliskim var evlilik dusunuyoruz fakat zamanindan bir turlu emin olamiyorum yani bu sene nisanlanip seneye evlenmelimiyim. Yoksa 1 sene erteleyip yani 2017 yilinda nisanlanip 2018 yazinda evlenmelimiyim. 25 yasindayim bazen yasim geciyor kaygisina kapiliyorum bazen is arama derdine dusup acelesi yok bekleyeyim diyorum. Evlilik acele edilecek hayal ettigim gibi degil diyorum dusuncelerle bogusuyorum bana fikiir verinn luutfeenn o_O

Selamlar efendim nerelerdesiniz bir ses verin :)
selam canım ben burdayım ev bulduk cuma tasınıyorum evi toparladık çok şükür :) sen nasılsn ne var ne yok
Selam evli hatunlar sizlere bir sorum olacak evli olarak tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Uzun suren bir iliskim var evlilik dusunuyoruz fakat zamanindan bir turlu emin olamiyorum yani bu sene nisanlanip seneye evlenmelimiyim. Yoksa 1 sene erteleyip yani 2017 yilinda nisanlanip 2018 yazinda evlenmelimiyim. 25 yasindayim bazen yasim geciyor kaygisina kapiliyorum bazen is arama derdine dusup acelesi yok bekleyeyim diyorum. Evlilik acele edilecek hayal ettigim gibi degil diyorum dusuncelerle bogusuyorum bana fikiir verinn luutfeenn o_O[/QUOTE
yaşın gecmiyor 29 30a kadar geç değil sadece yaş kaygısıyla evlenmeyin bence..
yıl konusunda biz yorum yapamayız bu tamamen senin kararın ilişkin uzunmus ben hemen evlenmek istiyodm mesela 21 yasındaydım eşimle tanıstıgımızda ozman dese ozman evlenirdim :D

rujj rujj yorum icin tesekkur ederim yas kaygisi var ne zaman evlenecem cocuk vs. Olmasi gecikiyor diye dusunuyorum. Ama diger taraftan korkuyorum yani evde yemek yapan biri degilim bu sorumluluun altindan nasil kalkacam gibi korkular surekli ertelememe sebep oluyor :110:

rujj rujj yorum icin tesekkur ederim yas kaygisi var ne zaman evlenecem cocuk vs. Olmasi gecikiyor diye dusunuyorum. Ama diger taraftan korkuyorum yani evde yemek yapan biri degilim bu sorumluluun altindan nasil kalkacam gibi korkular surekli ertelememe sebep oluyor :110:
Yaşı problem etmeyin bence en önemli mesele kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek. Ben 26 yaşında evlendim henüz çocuk düşünmüyorum.

Yaşı problem etmeyin bence en önemli mesele kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek. Ben 26 yaşında evlendim henüz çocuk düşünmüyorum.
haklisiniz insanin kendi ayaklari ustunde durmasi onemli evlilik her halukarda olacak ve nasip olursa 1 omur boyu devam edecek acele etmeninde pek bir anlami yok gibi tesekkur ederim :KK52:

haklisiniz insanin kendi ayaklari ustunde durmasi onemli evlilik her halukarda olacak ve nasip olursa 1 omur boyu devam edecek acele etmeninde pek bir anlami yok gibi tesekkur ederim :KK52:
kesınlıkle.ev yemek falan dert etmeyin düşünün milyonlarca kadın bunu yapıyor demekki zor değil

kesınlıkle.ev yemek falan dert etmeyin düşünün milyonlarca kadın bunu yapıyor demekki zor değil
haklisiniz ama yaa bu korkuyu bir turlu yenemiyorum. Sevgilimin ailesiyle ayni sehirde yasayacagiz iste ailesini yemege cagirmaktir vs. Gibi durumlar benj simdiden korkutuyor annemde yanimda olmayacak nasil yapacam diye tedirgin oluyorum. Yoksa bunun disinda esimle gunluk yemekleri bir sekilde hallederim ama ailesini dusununce evlilikten kaciyorum :KK43: cok fazla takintili bir yapim varr yaa

Back