• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Buzdolabım bulaşık makinem Siemens çamaşır makinem Lg İkisinden de memnunum canım fırın evde takılıydı onu almadık:KK16:Ütü philips azur gayet güzel:KK52: elektrik süpürgem dyson allergy serisinden çok iyi:KK49:Hayırlısı olsun inşallah:KK68:
teşekkür ederim bu sene çoğunluk siemens almış gibi sanki..

Kuzum bir de ben öyle çok pahalı modelini almadım. 800 lira falandi yani. Ama çok güzel pişiriyor keki bile harika yaptı. Et yemeklerini de çok güzel pişiriyor. Sen alacağın zaman ben sana söylerim modelini :)
bana şimdiden söylesen olmaz mı modelini :)

ayyy ben hiç giremedim siteye. nasılsınız ne var ne yok yahu? aramızda hamile olanlar da var sanırım :) biz de düşünüyoruz artık ama daha yok ortada bişey. :KK14:
Evet hiç girmedin sana sitem dolu mesajlarımı iletiyorum burdan. Herkes çocuk düşünmeye başlamış maşallah elmol elmol da istiyor :) İsteyen hepinize Rabbim versin tez zamanda. Bana da kocamı versin amin :D

Selammm arkadaşlar
Taşınma telaşı sardı bizi eşimin tayini Bursa'ya çıktı Nilüfer'e tasıncaz Nasıl bi yerdir orda yaşayan varmı
Çok stresliyim hayatımda ilk defa ev taşıcam( babaevinde hiç taşınmadım)
Sardı korkularrrrrr :)

Merhaba kızlar burası evli topiği olunca yazmak mantıklı geldi eşya bakıyorum bu aralar .. beyaz eşya bakıyorum.
Buzdolabı
çamasır makinesi
bulaşık makinesi
ankastre yada fırın ocak
ütü
elektrik süpürgesi vs ilk aklıma gelen bunlar.. kullandığınız ve memnun olduğunuz marka ve modelleri yazar mısnız?
Benim de beyaz eşyalarımın hepsi Siemens çok memnunum özellıklede bulaşık makınem tertemız yıkıyor..
Ütü süpürge diğer küçük elektrikli eşyalarım phılıps onlardanda çok memnunum Ama biraz pahalı diğer Markalara göre durumun varsa önerırım elektrik süpürgem phılıps maraton mükemmel diyebilirim..

Selammm arkadaşlar
Taşınma telaşı sardı bizi eşimin tayini Bursa'ya çıktı Nilüfer'e tasıncaz Nasıl bi yerdir orda yaşayan varmı
Çok stresliyim hayatımda ilk defa ev taşıcam( babaevinde hiç taşınmadım)
Sardı korkularrrrrr :)
Aaa eşinin mesleği neydi canım ? Hep sen soruyordun azcık da ben sorayım senin mesleğin ne? :)

Back