- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.501
sağol canım benim darısı sana olsun inşallah :)Aaa sen hamile miydin maşallah benim hiç haberim yok. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. Bildirim gelmemiş bana şimdi gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim darısı sana olsun inşallah :)Aaa sen hamile miydin maşallah benim hiç haberim yok. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim. Bildirim gelmemiş bana şimdi gördüm.
İstediğimiz zamanda olsun inşallah amin :)sağol canım benim darısı sana olsun inşallah :)
zor oluyor demi ben de aynı moddayım bakalım ilk aylarda ayrı olmak ne kadar zor olurTam üzerine bastın kaldır ayağını Eşinden hala ayrı olan ben hala tayin bekliyoruz evleneli 9 ay bitti :)
teşekkür ederim bu sene çoğunluk siemens almış gibi sanki..Buzdolabım bulaşık makinem Siemens çamaşır makinem Lg İkisinden de memnunum canım fırın evde takılıydı onu almadıkÜtü philips azur gayet güzel elektrik süpürgem dyson allergy serisinden çok iyiHayırlısı olsun inşallah
Siemens ve Bosch en iyisi bana göre deteşekkür ederim bu sene çoğunluk siemens almış gibi sanki..
bana şimdiden söylesen olmaz mı modelini :)Kuzum bir de ben öyle çok pahalı modelini almadım. 800 lira falandi yani. Ama çok güzel pişiriyor keki bile harika yaptı. Et yemeklerini de çok güzel pişiriyor. Sen alacağın zaman ben sana söylerim modelini :)
Oooo hanımefendi siz buralara uğrar mıydınız?
Evet hiç girmedin sana sitem dolu mesajlarımı iletiyorum burdan. Herkes çocuk düşünmeye başlamış maşallah elmol da istiyor :) İsteyen hepinize Rabbim versin tez zamanda. Bana da kocamı versin aminayyy ben hiç giremedim siteye. nasılsınız ne var ne yok yahu? aramızda hamile olanlar da var sanırım :) biz de düşünüyoruz artık ama daha yok ortada bişey.
9 aydır ayrıyız çok zor gerçekten.zor oluyor demi ben de aynı moddayım bakalım ilk aylarda ayrı olmak ne kadar zor olur
Benim çeyiz topigime baksana tatlim oraya yazmışımdır muhtemelen modelini açtığım konulardan bakabilirsin.bana şimdiden söylesen olmaz mı modelini :)
AminnnnnEvet hiç girmedin sana sitem dolu mesajlarımı iletiyorum burdan. Herkes çocuk düşünmeye başlamış maşallah elmol da istiyor :) İsteyen hepinize Rabbim versin tez zamanda. Bana da kocamı versin amin
Yerim :*Aminnnnn
Benim de beyaz eşyalarımın hepsi Siemens çok memnunum özellıklede bulaşık makınem tertemız yıkıyor..Merhaba kızlar burası evli topiği olunca yazmak mantıklı geldi eşya bakıyorum bu aralar .. beyaz eşya bakıyorum.
Buzdolabı
çamasır makinesi
bulaşık makinesi
ankastre yada fırın ocak
ütü
elektrik süpürgesi vs ilk aklıma gelen bunlar.. kullandığınız ve memnun olduğunuz marka ve modelleri yazar mısnız?
Aaa eşinin mesleği neydi canım ? Hep sen soruyordun azcık da ben sorayım senin mesleğin ne? :)Selammm arkadaşlar
Taşınma telaşı sardı bizi eşimin tayini Bursa'ya çıktı Nilüfer'e tasıncaz Nasıl bi yerdir orda yaşayan varmı
Çok stresliyim hayatımda ilk defa ev taşıcam( babaevinde hiç taşınmadım)
Sardı korkularrrrrr :)
bosh bulaşık makinası ve ocak almıştık çok memnun kalmadık özellikle ocaktanSiemens ve Bosch en iyisi bana göre de
Ne diyeyim Allah kavuştursun bende tayinci olunca zor gerçekten...Evet hiç girmedin sana sitem dolu mesajlarımı iletiyorum burdan. Herkes çocuk düşünmeye başlamış maşallah elmol da istiyor :) İsteyen hepinize Rabbim versin tez zamanda. Bana da kocamı versin amin
Aynı fabrika üretimi zaten Siemens Bosch canım memnun kalmanıza sevindimbosh bulaşık makinası ve ocak almıştık çok memnun kalmadık özellikle ocaktan
memnun kalmadık diyor kuzuAynı fabrika üretimi zaten Siemens Bosch canım memnun kalmanıza sevindim
Aaa nasıl okudum ki onu Burası kalabalık ondan baktım kapattım sonra yazdımmemnun kalmadık diyor kuzu