Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Merhaba kızlar beyaz eşyalarınızı neler aldınız marka ve model olarak yazabilir misniz

Merhaba kızlar beyaz eşyalarınızı neler aldınız marka ve model olarak yazabilir misniz

Siemens aldım bulaşık makinesi ve buzdolabını çamaşır makinesi de Lg canım hepsinden memnunum çok şükür bulaşık makinesi sadece çok iyi değil gibi ama sıkıntısı ne çözemedim Topiğime modellerini eklemiştmFırın davlumbaz evde takılıydı onları biz tercih etmedik çokta güzel değiller o yüzden markalarını hatırlamıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-ceyizcikleri.668709/page-51

teşekkürler cnm bakıyorum bi

Hayırlı haftalar herkese inşallah bir gün çok güzel bir güne uyanırız şuanda acıya uyanıyoruz

herkese merhaba, ben nişanlıyım ama çevremde çok fazla evlenen olmadığı için bu konularda çok tecrübesizim. yardımcı olabilir misiniz? kız tarafı neleri alır erkek tarafı neleri alır? benim bildiğim yatak odasını her şeyiyle kız tarafı alıyor, mutfaktaki ufak tefek her şeyide. ütü, süpürge de zannedersem kız tarafına ait. yalnız beyaz eşyalarda takıldım, tamamını kız tarafı mı alıyor, yoksa erkek tarafı da alıyor mu? bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı, fırın, ocak..bunları kimler alıyor acaba?

Mutfaktaki beyaz eşyaları kız tarafı alıyor buzdolabı hariç. Çamaşır makinesi, televizyon, buzdolabı erkek tarafında. Kız tarafı bulaşık makinesi, fırın, ütü ve düğer küçük ev aletlerini alıyor. Süpürgeden tam emin değilim :) Zaten bu söylediklerimi de farklı yapanlar var, kimisi tüm beyaz eşyaları erkek tarafı alıyor der.
Onun dışında yatak odası evet kız tarafına ait, tekstil ürünleri (havlu, nevresim vs) yine kız tarafının. Salon takımı vs gibi kalan şeyler de erkek tarafının oluyor.

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu cevabınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…