- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #10.561
Selam kızlar Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cnmGenel standart olan 160*220 nevresim 180*260 çarşaf oluyor canım daha da büyük istersen 180*240 yaptırabilirsin nevresimi
Merhaba kızlar beyaz eşyalarınızı neler aldınız marka ve model olarak yazabilir misniz
teşekkürler cnm bakıyorum biSiemens aldım bulaşık makinesi ve buzdolabını çamaşır makinesi de Lg canım hepsinden memnunum çok şükür bulaşık makinesi sadece çok iyi değil gibi ama sıkıntısı ne çözemedim Topiğime modellerini eklemiştmFırın davlumbaz evde takılıydı onları biz tercih etmedik çokta güzel değiller o yüzden markalarını hatırlamıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-ceyizcikleri.668709/page-51
Ne demek canım rica ederimteşekkürler cnm bakıyorum bi
Merhaba kızlar beyaz eşyalarınızı neler aldınız marka ve model olarak yazabilir misniz
herkese merhaba, ben nişanlıyım ama çevremde çok fazla evlenen olmadığı için bu konularda çok tecrübesizim. yardımcı olabilir misiniz? kız tarafı neleri alır erkek tarafı neleri alır? benim bildiğim yatak odasını her şeyiyle kız tarafı alıyor, mutfaktaki ufak tefek her şeyide. ütü, süpürge de zannedersem kız tarafına ait. yalnız beyaz eşyalarda takıldım, tamamını kız tarafı mı alıyor, yoksa erkek tarafı da alıyor mu? bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı, fırın, ocak..bunları kimler alıyor acaba?
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu cevabınız :)Mutfaktaki beyaz eşyaları kız tarafı alıyor buzdolabı hariç. Çamaşır makinesi, televizyon, buzdolabı erkek tarafında. Kız tarafı bulaşık makinesi, fırın, ütü ve düğer küçük ev aletlerini alıyor. Süpürgeden tam emin değilim :) Zaten bu söylediklerimi de farklı yapanlar var, kimisi tüm beyaz eşyaları erkek tarafı alıyor der.
Onun dışında yatak odası evet kız tarafına ait, tekstil ürünleri (havlu, nevresim vs) yine kız tarafının. Salon takımı vs gibi kalan şeyler de erkek tarafının oluyor.
Ben de öyle ama çakması :))Selamlar nasılsınız kızlar
Bugün itibariyle 10 aylık evliyim Zaman ne çabuk geçiyor değil mi
Evet sen hiç doyamadın evliliğe 1sene dolunca birleşiyorsunuz ama dimiBen de öyle ama çakması :))
Kesin değil canım 1 Mayıs ile 5 Mayıs arasında belli olacak. Biz o sırada İtalya'da olacağız tatilimiz ya mükemmel geçecek ya da berbat. Hayırlısı :)Evet sen hiç doyamadın evliliğe 1sene dolunca birleşiyorsunuz ama dimi
of of beni stres sardı bak şimdi :) hayırlısı olsun hakkınızdaKesin değil canım 1 Mayıs ile 5 Mayıs arasında belli olacak. Biz o sırada İtalya'da olacağız tatilimiz ya mükemmel geçecek ya da berbat. Hayırlısı :)
İşte geldim buradayımSelam kızlar nasılsınız? Kimse yok mu?
Eccük geç olduİşte geldim buradayım