- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.361
Çok iyi yapmışsın canım çocuk ne zaman düşünüyorsun ? İnşallah allah aratmasin gerçekten zor benim çok ileri derece olmamasına rağmen sıkıntı yaptı üç aydır korunmayı bıraktık ama olmadı sanırım ilacsiz olmayacak Allah bilir tabi kilo vermek en güzeli böyle bi durumda
Öyle canım ya ben de başta ilk sene olmasın önümüzdeki yazdan sonra planlarım diyodum ta ki eylülde bir hafta regl gecikince suphelendim test falan çıkmadı içime düştü çocuk orda çıkmayıncaAklımızda şuan için yok ama her an hissedebiliriz de o duyguyu canım biz sadece borçları az azaltıp ona güzel bir hayat vermek için çabalıyoruz bir de evliliği anlamadık açıkcası gezmek görmek istediklerimiz yapmak istediklerimiz var evlatla tabi ki yapılır ama ilk yıllar gibi olmaz sanırım en az 1 sene geçsin evliliğimizin üzerinden dedik tabi ki nasip hayırlısı Rabbim aratmasın
Haklısın canım o korku da var bizde sorma pcos hastalığında uğraşılabiliyor da bıraktığın an hamile de kalabiliyorsun hiç bir şeyin garantisi yokÖyle canım ya ben de başta ilk sene olmasın önümüzdeki yazdan sonra planlarım diyodum ta ki eylülde bir hafta regl gecikince suphelendim test falan çıkmadı içime düştü çocuk orda çıkmayıncasonra araştırdım pkolular epey uzun sürmüş hala senelerdir uğraşan var hemen olan da var kafam karıştı e dedim yaşta 28 e gidiyor başlayalım bi yerden
Evet yumurtlama dengesizliği olduğu için aylarca yumurtlama olmayıp bi ayda üç dört kez yumurtlama da oluyor o yüzden çoğul gebelikte yüksek böyle durumda uğraşan da çok yıllarca zaten pko falan neyse de içine çocuk isteği düşmesin önüne gecemiyomussun bunu anladım :)Haklısın canım o korku da var bizde sorma pcos hastalığında uğraşılabiliyor da bıraktığın an hamile de kalabiliyorsun hiç bir şeyin garantisi yok
Evet canım o his çok farklı işte bizde ikiz üçüz ihtimalleri çok yüksek aşılama daEvet yumurtlama dengesizliği olduğu için aylarca yumurtlama olmayıp bi ayda üç dört kez yumurtlama da oluyor o yüzden çoğul gebelikte yüksek böyle durumda uğraşan da çok yıllarca zaten pko falan neyse de içine çocuk isteği düşmesin önüne gecemiyomussun bunu anladım :)
Günaydın canımGünaydın kızlar :)
Nasılsın tatlım?Günaydın canım
Eskiden buralar hep dutluktu tam tersi oldu şimdiIssız forumlar
Günaydın kızlar kimseler yazmaz olmuş yahuuIssız forumlar
Ah sorma canım aynen öyle olduEskiden buralar hep dutluktu tam tersi oldu şimdi
Evet kimsecikler uğramıyor :/Günaydın kızlar kimseler yazmaz olmuş yahuu
Ben yazıyorum ama kimse olmayınca kendi kendime kalıyorum seninle zaten her daim beraberiz kuzucumAh sorma canım aynen öyle oldu
Evet kimsecikler uğramıyor :/
Arada biz yazıyoruz ama görmüyosun o zaman sen de sanırım canım. Evet biz hep konuşuyoruz zaten :) Böyle giderse topiği kapatacağım :/Ben yazıyorum ama kimse olmayınca kendi kendime kalıyorum seninle zaten her daim beraberiz kuzucum
Arada biz yazıyoruz ama görmüyosun o zaman sen de sanırım canım. Evet biz hep konuşuyoruz zaten :) Böyle giderse topiği kapatacağım :/
Merhaba kızlar nasılsınız?
Doğum günün kutlu olsun güzelim nice mutlu senelerin olsun inşallah :) Ben de iyiyim soğuk dışında :)merhaba canım ben çok iyiyim bugün benim doğumgünün (aslında yaşlanıyor olmamdan dolayı üzgün olmam lazım ama salak bi neşe var nedense ) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?