• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydınn elmolll :KK25:

ben tatile çıkmadan toplamıştım bayaa işlerimi:KK50:, beni soğuk zorluyor biraz :KK69:
Soğuk zaten ayrı bela :KK62: yıl sonu işleri geçti de yeni yılın işleri geldi şimdi de tatilden sonra da keyifsiz geliyor işler evde uyuyasım var hep :KK51:

Soğuk zaten ayrı bela :KK62: yıl sonu işleri geçti de yeni yılın işleri geldi şimdi de tatilden sonra da keyifsiz geliyor işler evde uyuyasım var hep :KK51:

ayyy evet yaa yeni işlerrr :KK34:

hiç sorma beni de yataktan vinçle kaldırsalar anca yanii :-):-)

Valla iyi desem de değilim sanki iki seferdir regl inanılmaz gecikti ilaç kullanıyorum testlerim var yapılacak biraz da tedavi baslicam pko için çok stresliyim :KK43: sen nasılsın ?
Stres yaptikca olamıyorsundur akışına bırak bence canim olursun inşallah. İyiyim ben de eşim geliyor yolda kavuşacağız inşallah 3 aydir görmüyorum heyecan var biraz :)

Stres yaptikca olamıyorsundur akışına bırak bence canim olursun inşallah. İyiyim ben de eşim geliyor yolda kavuşacağız inşallah 3 aydir görmüyorum heyecan var biraz :)
Ayy ne mutlu size kavusuyosunuz artık çok heyecanlı bi evlilik oldu ne hasretle geçer şimdi gunleriniz çok tatliii :KK200::KK68:

Back