• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Çok iyi yapmışsın canım çocuk ne zaman düşünüyorsun ? İnşallah allah aratmasin gerçekten zor benim çok ileri derece olmamasına rağmen sıkıntı yaptı üç aydır korunmayı bıraktık ama olmadı sanırım ilacsiz olmayacak Allah bilir tabi kilo vermek en güzeli böyle bi durumda

Aklımızda şuan için yok ama her an hissedebiliriz de o duyguyu canım biz sadece borçları az azaltıp ona güzel bir hayat vermek için çabalıyoruz bir de evliliği anlamadık açıkcası gezmek görmek istediklerimiz yapmak istediklerimiz var evlatla tabi ki yapılır ama ilk yıllar gibi olmaz sanırım en az 1 sene geçsin evliliğimizin üzerinden dedik tabi ki nasip hayırlısı Rabbim aratmasın:KK68:

Aklımızda şuan için yok ama her an hissedebiliriz de o duyguyu canım biz sadece borçları az azaltıp ona güzel bir hayat vermek için çabalıyoruz bir de evliliği anlamadık açıkcası gezmek görmek istediklerimiz yapmak istediklerimiz var evlatla tabi ki yapılır ama ilk yıllar gibi olmaz sanırım en az 1 sene geçsin evliliğimizin üzerinden dedik tabi ki nasip hayırlısı Rabbim aratmasın:KK68:
Öyle canım ya ben de başta ilk sene olmasın önümüzdeki yazdan sonra planlarım diyodum ta ki eylülde bir hafta regl gecikince suphelendim test falan çıkmadı içime düştü çocuk orda çıkmayınca :( sonra araştırdım pkolular epey uzun sürmüş hala senelerdir uğraşan var hemen olan da var kafam karıştı e dedim yaşta 28 e gidiyor başlayalım bi yerden

Öyle canım ya ben de başta ilk sene olmasın önümüzdeki yazdan sonra planlarım diyodum ta ki eylülde bir hafta regl gecikince suphelendim test falan çıkmadı içime düştü çocuk orda çıkmayınca :KK43: sonra araştırdım pkolular epey uzun sürmüş hala senelerdir uğraşan var hemen olan da var kafam karıştı e dedim yaşta 28 e gidiyor başlayalım bi yerden
Haklısın canım o korku da var bizde sorma pcos hastalığında uğraşılabiliyor da bıraktığın an hamile de kalabiliyorsun hiç bir şeyin garantisi yok :KK51:

Haklısın canım o korku da var bizde sorma pcos hastalığında uğraşılabiliyor da bıraktığın an hamile de kalabiliyorsun hiç bir şeyin garantisi yok :KK51:
Evet yumurtlama dengesizliği olduğu için aylarca yumurtlama olmayıp bi ayda üç dört kez yumurtlama da oluyor o yüzden çoğul gebelikte yüksek böyle durumda uğraşan da çok yıllarca zaten pko falan neyse de içine çocuk isteği düşmesin önüne gecemiyomussun bunu anladım :)

Evet yumurtlama dengesizliği olduğu için aylarca yumurtlama olmayıp bi ayda üç dört kez yumurtlama da oluyor o yüzden çoğul gebelikte yüksek böyle durumda uğraşan da çok yıllarca zaten pko falan neyse de içine çocuk isteği düşmesin önüne gecemiyomussun bunu anladım :)
Evet canım o his çok farklı işte bizde ikiz üçüz ihtimalleri çok yüksek aşılama da :KK53:

merhaba canım ben çok iyiyim bugün benim doğumgünün (aslında yaşlanıyor olmamdan dolayı üzgün olmam lazım ama salak bi neşe var nedense ) sen nasılsın
Doğum günün kutlu olsun güzelim nice mutlu senelerin olsun inşallah :) Ben de iyiyim soğuk dışında :)

Back