- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.341
Ben yoğun yorgun pazartesi şeysi üstümdeBen çok iyiyim canım sen nasılsın?
Hayat yorucu yoğun canım evlilik ve iş aynı anda girdi hayatıma çok zormuş çooookİyiyim canım çok şükür sen nasılsın hayat nasıl
Balım
Allah kolaylık versin canım hepsi büyük bir sorumluluk tabiHayat yorucu yoğun canım evlilik ve iş aynı anda girdi hayatıma çok zormuş çooook
Benim de öyle bir de evde eşimi bıraktım geldim daha bir zor geldiBen yoğun yorgun pazartesi şeysi üstümde
oy senin durumun hakaten kötü olmuş rapor bişeyler ayarlayıverseydin keşke canım iş yoğunluğun nasıl ?Benim de öyle bir de evde eşimi bıraktım geldim daha bir zor geldi
Gerçekten pilim bitmek üzereAllah kolaylık versin canım hepsi büyük bir sorumluluk tabi
Canım vitamin desteği yap kendine çok kötüysenGerçekten pilim bitmek üzere
Buaralar iş yoğunluğum yok ama rapor alsam eşi geldiği için almış diye üstlere laf gider. O yüzden akşamları idare edeceğiz artık canım.oy senin durumun hakaten kötü olmuş rapor bişeyler ayarlayıverseydin keşke canım iş yoğunluğun nasıl ?
doğru söylüyosun aslında suprad.n falan alsam iyi olur , 8-5 ama adliye olduğu için yorucu biraz işlerCanım vitamin desteği yap kendine çok kötüysenkaçta işe gelip gidiyorsun rutin yoğunluğun nedir ?
senenin başından da yıllık izni kullanmak olmaz tabi inşallah akşamlar güzel geçer , gerçi senin davetlerin vardır şimdi ısrarlı davetler var mı ?Buaralar iş yoğunluğum yok ama rapor alsam eşi geldiği için almış diye üstlere laf gider. O yüzden akşamları idare edeceğiz artık canım.
doğru söylüyosun aslında suprad.n falan alsam iyi olur , 8-5 ama adliye olduğu için yorucu biraz işler
Başlarda kendimi paraladım her yeri tertemiz tutucam diye şimdi epeydir saldım canım bu defa da ipin ucunu mu kaçırdım nedirAl canım eksikliğin varsa bir şekilde ayarlaman gerekir. Allah kolaylık versin insanlarla uğraşmak zor ev işlerini mümkün olduğunca yaşabilecek kadar yap yeter rahatladıkça eksiklerini tamamlarsın kendini yıpratmaya gerek yok
Canım mesela ben bazen haftada 1 kere hafta sonu evi çekiyorum siliyorum bazen temizse 2 hafta da 1 kere siliyorum sonuçta 2 kişiyiz yani misafir alma durumları dışındaBaşlarda kendimi paraladım her yeri tertemiz tutucam diye şimdi epeydir saldım canım bu defa da ipin ucunu mu kaçırdım nedir
valla düzenini ne güzel oturtmuşsun canım ben de her haftasonu çamaşırla geçiyor evi süpürüp silme işini de haftasonuna bırakıyorum kışın çok fazla ütülük eşya olmuyor kalın giysiler ütüsü de kolay oluyor yemek işini uzuuuuuuuuun zamandır bıraktım canım kahvaltılık dışarda devam ediyoruz bayağı boşladım diyebilirimCanım mesela ben bazen haftada 1 kere hafta sonu evi çekiyorum siliyorum bazen temizse 2 hafta da 1 kere siliyorum sonuçta 2 kişiyiz yani misafir alma durumları dışındaGün aşırı duş aldığımızdan duşakabini hemen sonrasında üstten temizliyorum klozeti hafta ortası üstten alıyorum temizliyorum lavabolarla beraber hafta sonu muhakkak çamaşır suyuyla banyo jelleriyle hepsine derin bir temizlik yapıyorum Çamaşır yazın haftada 2 makine yıkanıyorsa şimdi 2 haftada anca 2 makine çamaşır yıkanıyor misal Yemek 2 günde 1 kere yapıyorum bazen araya kahvaltı sıkıştırıyoruz eşim çiğ köfte falanda alıyor eşinin anlayışı önemli bu konuda Ütü akşamları kuruyan çamaşırları hafta içi 1 akşamda yapıyorum bazen yarım saat bazen 1 saatte bitiyor olabildiğince cumartesi yapmaya çalış işlerini hem pazar dinlenmiş hem eşine kendine zaman ayırmış olursun ütünü falan hafta içi yap hep
Kışın günler kısa bir de bunaltıcı canım ondan olabilir ama yaptıkça seninde için açılır öyle düşün arada evde yiyin derim daha sağlıklı kahvaltı sürekli kuruluk yapar wc sorununuz olurvalla düzenini ne güzel oturtmuşsun canım ben de her haftasonu çamaşırla geçiyor evi süpürüp silme işini de haftasonuna bırakıyorum kışın çok fazla ütülük eşya olmuyor kalın giysiler ütüsü de kolay oluyor yemek işini uzuuuuuuuuun zamandır bıraktım canım kahvaltılık dışarda devam ediyoruz bayağı boşladım diyebilirimbirde ben akşam iş yapmayı hiç sevmiyorum eve gidiyorum karanlık uzan tv keyfi yapmak istiyorum nedense son zamanlarda yaz gibi değil yaa yazın hemen balkon yıka sil süpür girişmiştim eve camlar perdeler öylece kaldı yapamıyorum canımı sıkıyor ama napalım yaz gelsin yine yaparız, zaman yetmiyo sanki günler bi çırpıda geçiyo yaa
Ay kız ben de öyle bi kere sildim camları perdeler bi kere halılar bi kere yıkandı 8 ay olcak evleneli valla spor yaparak ne iyi ediyosun sende de pko vardı dimi bizim hayatımızın bir parçasının da spor egzersiz olması lazım kesinlikleKışın günler kısa bir de bunaltıcı canım ondan olabilir ama yaptıkça seninde için açılır öyle düşün arada evde yiyin derim daha sağlıklı kahvaltı sürekli kuruluk yapar wc sorununuz olurAkşamları bende iş yapmayı pek sevmem ama 7 gibi evde oluyorum yemeğim yoksa direk yemek yapıyorum 9 gibi yemek yenmiş mutfak toparlanmış çay koyulmuş olur eğer yemeğim hazırsa hemen yemek yer mutfağı halleder bütün akşamı bize ayırırım ya da o boş akşama ütümü sporumu sıkıştırırım spor acayip enerji veriyor insana bunu farkettim Balkonu anca çamaşırları asmadan önce yıkarım canım yoksa dönüp yüzüne bakmam Camları bahara kadar silmem perdelerimi de yıkamam bahar temizliğinde hepsini çıkaracağım aradan o büyük işlere bende kalkışmıyorum henüz 6 aylık evliyim 1 kere yaz bitiminde yıkandı perdeler halıları 1 kere üzerinden sildim camları da 1 kere öylesine sildim
Benimde doktor ilacı bıraktırdı eşin korunsun çocuk düşünene kadar dedi. 10 gün geçti hala olamadımAy kız ben de öyle bi kere sildim camları perdeler bi kere halılar bi kere yıkandı 8 ay olcak evleneli valla spor yaparak ne iyi ediyosun sende de pko vardı dimi bizim hayatımızın bir parçasının da spor egzersiz olması lazım kesinliklebide onunla uğraşıyorum bu aralar tedavi başladık doktorla bakalım tahlillerim var yapılacak bir sürü regl bekliyorum hala olmadım
Şimdilik güzel gidiyor canım :) Haftasonu arkadaşım gelecek, dün gece de kp ve görümce geldi bir saat oturup kalktılar. Haftasonu teyzem de çağırdı ama gitmeyeceğiz sanırım :)senenin başından da yıllık izni kullanmak olmaz tabi inşallah akşamlar güzel geçer , gerçi senin davetlerin vardır şimdi ısrarlı davetler var mı ?
Çok iyi yapmışsın canım çocuk ne zaman düşünüyorsun ? İnşallah allah aratmasin gerçekten zor benim çok ileri derece olmamasına rağmen sıkıntı yaptı üç aydır korunmayı bıraktık ama olmadı sanırım ilacsiz olmayacak Allah bilir tabi kilo vermek en güzeli böyle bi durumdaBenimde doktor ilacı bıraktırdı eşin korunsun çocuk düşünene kadar dedi. 10 gün geçti hala olamadımSpor diyet aylardır hayatımda pcosa çok etkisi oldu azalmış az görünüyor dedi 1 ay önce tabi şimdi regl olamadım çoğaldıysa bilemiyorum ne kadar zayıf olsan da 1 kilo bile vermen bu hastalığı etkiliyor ve sağlıklı beslenmeliyiz ben görüntü olarak değil sağlığım için başladım böyle beslenmeye spora
Kendi tarafına derdini anlatabilion anliyolar da karşı taraf sıkıntı dimiŞimdilik güzel gidiyor canım :) Haftasonu arkadaşım gelecek, dün gece de kp ve görümce geldi bir saat oturup kalktılar. Haftasonu teyzem de çağırdı ama gitmeyeceğiz sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?