• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Doğum günün kutlu olsun güzelim nice mutlu senelerin olsun inşallah :) Ben de iyiyim soğuk dışında :)
amin canım benim hep beraber inşallah :) aynen ya bugün felaket soğuk dünden beri donuyorum walla artık ısıncakmış ama bu hafta öyle diyorlar.

amin canım benim hep beraber inşallah :) aynen ya bugün felaket soğuk dünden beri donuyorum walla artık ısıncakmış ama bu hafta öyle diyorlar.
Kar yağıyor burda sabah daha soğuktu kar yağınca kırıldı biraz soğuk :)

Selamlar mayıs gelinleri bir sorum olucak
Nezaman bebiş düşünüyorsunuz
Merhabaaa bana bu topikten niçin mesaj gelmiyor yahuu şimdi geldi gerçi :)
Ben artık düşünüyorum canım nasipse önce biraz taramadan geçiyorum sen ne zaman düşünüyorsun canım ?

Bende de çok farklılık yok. Yurt dışına tatil ayarlamaya çalışıyorum onun heyecanı var bende :) Eşim izin alabilirse tur satın alacağım :)
çok iyi ya haber ver nereler var güzel araştırmalarından biz de düşünüyoruz karadeniz turu gibi bişey istiyoruz en başta, tatile de gidemedik ya biz bu sene biraz acısını çıkaralım diyoruz

çok iyi ya haber ver nereler var güzel araştırmalarından biz de düşünüyoruz karadeniz turu gibi bişey istiyoruz en başta, tatile de gidemedik ya biz bu sene biraz acısını çıkaralım diyoruz
Benim hayalimdi eşimle yurt dışına gitmek. Biliyorsun balayı için de bakmıştım ama yorucu olur diye vazgeçmiştim sonra. İtalya turuna karar verdim. Üç şehirli Venedik-Floransa-Roma. 7 gecelik. Arkadaşlarımın da önerdiği yerler var oraya gidip görmem gereken. Sizlere de yazarım inşallah olursa :)

Yurt içi için Karadenizi muhakkak gezmelisin. Trabzon Rize Artvin buralara mutlaka gidilmeli. Ben sadece Trabzonu gördüm ama eşimin de hayali Karadeniz turu yapmak. Bir sonraki sene de onu yaparız inşallah :)

Benim hayalimdi eşimle yurt dışına gitmek. Biliyorsun balayı için de bakmıştım ama yorucu olur diye vazgeçmiştim sonra. İtalya turuna karar verdim. Üç şehirli Venedik-Floransa-Roma. 7 gecelik. Arkadaşlarımın da önerdiği yerler var oraya gidip görmem gereken. Sizlere de yazarım inşallah olursa :)

Yurt içi için Karadenizi muhakkak gezmelisin. Trabzon Rize Artvin buralara mutlaka gidilmeli. Ben sadece Trabzonu gördüm ama eşimin de hayali Karadeniz turu yapmak. Bir sonraki sene de onu yaparız inşallah :)
hadi güzel güzel gezin eğlenin gelin canım inşallah darısı da başımıza şimdilik karadeniz turunu kesin yapıcaz yurtdışı bakıcaz artık bu yaz çok plan yapmak istiyorum geçen yazın acısını da çıkarmam lazım :)

Canım biz balayında gittik İtalya'ya dediğin gibi roma floransa Venedik turu oteller vasat oluyor kahvaltılar kötü onun dışında çok güzel bir ülke İtalya insanlar çok kibar..biz aç kaldık ne makarna ne pizzasını begenemedık bir koku oluyor yemeklerinde bizden sonra abimler gitti yemeklerini çok begenmısler :) sorun olursa yaz çekinmeden bol bolda dondurma ye :)

Merhabaaa bana bu topikten niçin mesaj gelmiyor yahuu şimdi geldi gerçi :)
Ben artık düşünüyorum canım nasipse önce biraz taramadan geçiyorum sen ne zaman düşünüyorsun canım ?
Ya bende artık düşünüyorum :) eşim hiç istemiyor yumurtlama dönemınde değilim diyorum ona rağmen inanılmaz tedbirli.. Taramadan geçiyorum derken ne için özel değilse paylaşırmısn

Ya bende artık düşünüyorum :) eşim hiç istemiyor yumurtlama dönemınde değilim diyorum ona rağmen inanılmaz tedbirli.. Taramadan geçiyorum derken ne için özel değilse paylaşırmısn
Yok canım özel değil heryere yazdım zaten burda :) ben pko hastasıyım yumurtlama sorunu var onun için de hormon testleri falan taramadan geçiyorum birde rahim filmi de isteyebilir hatta eşimden bile test isteyebilir bu arada olursa da ne âlâ bana :)

Yok canım özel değil heryere yazdım zaten burda :) ben pko hastasıyım yumurtlama sorunu var onun için de hormon testleri falan taramadan geçiyorum birde rahim filmi de isteyebilir hatta eşimden bile test isteyebilir bu arada olursa da ne âlâ bana :)
Anladım canım çok geçmiş olsun peki 8 ayda korundun mu

Anladım canım çok geçmiş olsun peki 8 ayda korundun mu
Son üç aydır korunmuyorum canım ama bir ayını da pek verimli geçirmedim grip oldum bayağı ağır o yüzden ikinci ay diyebilirim

Canım hangi tur şirketiyle gittiniz? Ekstra turlara katıldınız mi? Tecrübelerini yazar mısın?

hadi güzel güzel gezin eğlenin gelin canım inşallah darısı da başımıza şimdilik karadeniz turunu kesin yapıcaz yurtdışı bakıcaz artık bu yaz çok plan yapmak istiyorum geçen yazın acısını da çıkarmam lazım :)
İnşallah canim benim :) Çok istiyorum bakalım hayırlısı :)

Son üç aydır korunmuyorum canım ama bir ayını da pek verimli geçirmedim grip oldum bayağı ağır o yüzden ikinci ay diyebilirim
Bizde daha 1defa bile denemedık :KK53:ya olmazsa diye korkuyorum bakalım eşim nezaman isticek gezelim daha küçüğüz diyor ben 26 eşim 30 :eek::eek: Allah istediğimiz an nasip etsin hepimize

Bizde daha 1defa bile denemedık :KK53:ya olmazsa diye korkuyorum bakalım eşim nezaman isticek gezelim daha küçüğüz diyor ben 26 eşim 30 :eek::eek: Allah istediğimiz an nasip etsin hepimize
Sen rutin kontrollerini falan yaptırabilirsin canım için rahat etmis olur karar verdiğinde de İnşallah olur hemencik :)

Canım hangi tur şirketiyle gittiniz? Ekstra turlara katıldınız mi? Tecrübelerini yazar mısın?
2.düğünümüzden bikaçsaat sonra uçak kalktığı için İtalya uçağını kaçırdık :) ekstradan kendımızı bilet alıp gittik turdakilerde bi kasabadaydı rehberin bir ekran görüntüsüyle floransanın bir köyüne gittik metroyla gece yarısı rehber almaya gelmemiş bizi kaldık zenci grubunun arasında of of ne korku ne maceraydı..ilk gün venedikmiş onu kaçırdık sadece çok üzülmüştüm ozaman Siena turu roma gecesi turuna katılmıstık gitmişken katılsanız iyi olur ama inanılmaz pahalı oluyor turlar olurda turda daha önce italya'ya gidip kendı gezenler olursa onlara katılın..pronto turla gittik çokda memnun kalmadım Tayland'a tatilbudur la gittik daha ilgililerdi hangisinin fiyatı iyiyse onla git çokda farketmıyor zaten

Back