• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Sen rutin kontrollerini falan yaptırabilirsin canım için rahat etmis olur karar verdiğinde de İnşallah olur hemencik :)
Hep duyuyorum sorun yok diyor doktor 2-3 yıldır çocuğumuz olmuyor diye ne bilim insan korkuyor işte..

2.düğünümüzden bikaçsaat sonra uçak kalktığı için İtalya uçağını kaçırdık :) ekstradan kendımızı bilet alıp gittik turdakilerde bi kasabadaydı rehberin bir ekran görüntüsüyle floransanın bir köyüne gittik metroyla gece yarısı rehber almaya gelmemiş bizi kaldık zenci grubunun arasında of of ne korku ne maceraydı..ilk gün venedikmiş onu kaçırdık sadece çok üzülmüştüm ozaman Siena turu roma gecesi turuna katılmıstık gitmişken katılsanız iyi olur ama inanılmaz pahalı oluyor turlar olurda turda daha önce italya'ya gidip kendı gezenler olursa onlara katılın..pronto turla gittik çokda memnun kalmadım Tayland'a tatilbudur la gittik daha ilgililerdi hangisinin fiyatı iyiyse onla git çokda farketmıyor zaten
Ets düşünüyorum. Roma'yi kendimiz gezeriz diyorum bir yandan da korkuyorum konusamazsam kitlenip kalırsam diye. Tur şirketini aradım Roma'da oteller merkeze çok uzak değil toplu ulaşım var bir tek Venedik uzak dedi.

Rabbim gönlüne göre versin canım benim. Ben de eşimin tayini çıktıktan sonra düşünüyorum Allah kısmet ederse :)
Hepimizin inşallah canım tayin durumu ne zaman belli olur ? Kavusun artık valla sabır ister böyle ayrı kimse kalmasın :(

Ets düşünüyorum. Roma'yi kendimiz gezeriz diyorum bir yandan da korkuyorum konusamazsam kitlenip kalırsam diye. Tur şirketini aradım Roma'da oteller merkeze çok uzak değil toplu ulaşım var bir tek Venedik uzak dedi.
İngilizcen varmı az çok varsa bile çok rahat anlaşırsın çünkü İtalyanlarla aynı bizim gibi çat pat konuşuyorlar ve turistlere inanılmaz saygılılar adres sora sora tüm romayı 2kere gezdik 1defa kaybolduk :D bi iki kere sorduktan sonra zaten alışıyorsun el hareketleriyle bile anlaşılıysn alışıklar turiste..

selam kızlar. bebek konusunu bizde yawaştan konuşur olduk ama daha adım atmadık olaya dair :) ben önümüzdeki ay doktora gitmeyi planlıyorum hormon kontrolü için ufak bir prolaktin sorunum var. eğerki yüksekse önce onu düşürmem lazım. yumurta kontrolü falan yaptıriim diyorum. bir yanım bu yazı geçirmek istiyor böyle tatil istiyoruz geçen yaz balayında otele tıkıldık kaldık. bu sene geze toza güneyi talan etmek istiyoruz. bu sebeple erteliyoruz. kararsızız. ha diince olmuyor olmazsa diye çok korkuyorum :(

selam kızlar. bebek konusunu bizde yawaştan konuşur olduk ama daha adım atmadık olaya dair :) ben önümüzdeki ay doktora gitmeyi planlıyorum hormon kontrolü için ufak bir prolaktin sorunum var. eğerki yüksekse önce onu düşürmem lazım. yumurta kontrolü falan yaptıriim diyorum. bir yanım bu yazı geçirmek istiyor böyle tatil istiyoruz geçen yaz balayında otele tıkıldık kaldık. bu sene geze toza güneyi talan etmek istiyoruz. bu sebeple erteliyoruz. kararsızız. ha diince olmuyor olmazsa diye çok korkuyorum :KK43:
Canım hepimizde aynı korkular var bende olacağından emin olsam yaz sonu eylül gibi düşünüyorum :D ya olmazsa diye hemen...
Allah herkese istediği Zaman nasip etsin inşallah

Canım hepimizde aynı korkular var bende olacağından emin olsam yaz sonu eylül gibi düşünüyorum :KK70: ya olmazsa diye hemen...
Allah herkese istediği Zaman nasip etsin inşallah

aynen kesinlik kazanmıyor ki işte bu olay :) nasip diyoruz bakalım ne olur ne gider kestiremiyoruz bir an çok istiyoruz ama öyle gaza gelinecek bişi değil

valla ben iş güç aynı tempo devam sen nasılsın ?

Ben de iyiyim bildiğin gibi her şey. İtalya turunu satın aldım pasaport ve vize işlemleri için evraklar için ugrascam bugün :)
Oh oh canım maşallah sana hemen hallediveriyosun işlerini ay ben kafama koysam seneye ancak karar verip yaparım herhalde :)

günaydınnn kızlarrr :KK54:

bakıyorum bebiş muhabbetleri başlamış:KK46:

ben de bu ay bir korku yaşadım ki sormayın,:KK17:
normalde gün sekmez ama bu ay tam 6 gün geciktim, 7. günün sabahı teste gidecektim ki regl oluverdim o_O

birazcık içim burkuldu:KK51:, sanırım hazırmışım ben bu bebek fikrine :KK51::KK51:

bu yazı atlatırsak inşallah yapım çalışmalarına başlayacağız :KK4::KK4:

Back