- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.321
Soğuk zaten ayrı belagünaydınn elmolll
ben tatile çıkmadan toplamıştım bayaa işlerimi, beni soğuk zorluyor biraz
Soğuk zaten ayrı belayıl sonu işleri geçti de yeni yılın işleri geldi şimdi de tatilden sonra da keyifsiz geliyor işler evde uyuyasım var hep
alarmım on beş dkka arayla iki tane ve ben ikisini de kapatıp uyumuşum bu sabah hatırlamıyorum bileayyy evet yaa yeni işlerrr
hiç sorma beni de yataktan vinçle kaldırsalar anca yanii
Ben varım canımHu hu kimse var mı?
Nasılsın tatlım?Ben varım canım
Valla iyi desem de değilim sanki iki seferdir regl inanılmaz gecikti ilaç kullanıyorum testlerim var yapılacak biraz da tedavi baslicam pko için çok stresliyimNasılsın tatlım?
Stres yaptikca olamıyorsundur akışına bırak bence canim olursun inşallah. İyiyim ben de eşim geliyor yolda kavuşacağız inşallah 3 aydir görmüyorum heyecan var biraz :)Valla iyi desem de değilim sanki iki seferdir regl inanılmaz gecikti ilaç kullanıyorum testlerim var yapılacak biraz da tedavi baslicam pko için çok stresliyimsen nasılsın ?
Ayy ne mutlu size kavusuyosunuz artık çok heyecanlı bi evlilik oldu ne hasretle geçer şimdi gunleriniz çok tatliiiStres yaptikca olamıyorsundur akışına bırak bence canim olursun inşallah. İyiyim ben de eşim geliyor yolda kavuşacağız inşallah 3 aydir görmüyorum heyecan var biraz :)
Tamamiyle kavuşmak sayılmaz 12 gün burda :) Sağol canım :)Ayy ne mutlu size kavusuyosunuz artık çok heyecanlı bi evlilik oldu ne hasretle geçer şimdi gunleriniz çok tatliii
Bilmem ki etkilemez mi? Sinirlerim çok bozukAnneannemi kaybettik geçtiğimiz perşembeyi cumaya bağlayan gece. Şimdi görümce orada bana bir terbiyesizlik yapar da patlarsam diye geriliyorum.
Sağol canım Allah razı olsun.Canım başınız saolsun çok üzüldüm :/
Oyy kuzucumHerkeslere günaydınlar efendim :)
Günaydın hayırlı haftalar güzel gelinler nasılsınız konuşamadık ne zamandır
Günaydın bayanlar nasılsınız ?Herkeslere günaydınlar efendim :)
Ben çok iyiyim canım sen nasılsın?Günaydın bayanlar nasılsınız ?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın hayat nasılGünaydın bayanlar nasılsınız ?
Canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?