Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydınn elmolll

ben tatile çıkmadan toplamıştım bayaa işlerimi, beni soğuk zorluyor biraz
Soğuk zaten ayrı bela yıl sonu işleri geçti de yeni yılın işleri geldi şimdi de tatilden sonra da keyifsiz geliyor işler evde uyuyasım var hep

Soğuk zaten ayrı bela yıl sonu işleri geçti de yeni yılın işleri geldi şimdi de tatilden sonra da keyifsiz geliyor işler evde uyuyasım var hep

ayyy evet yaa yeni işlerrr

hiç sorma beni de yataktan vinçle kaldırsalar anca yanii

Valla iyi desem de değilim sanki iki seferdir regl inanılmaz gecikti ilaç kullanıyorum testlerim var yapılacak biraz da tedavi baslicam pko için çok stresliyim sen nasılsın ?
Stres yaptikca olamıyorsundur akışına bırak bence canim olursun inşallah. İyiyim ben de eşim geliyor yolda kavuşacağız inşallah 3 aydir görmüyorum heyecan var biraz :)

Stres yaptikca olamıyorsundur akışına bırak bence canim olursun inşallah. İyiyim ben de eşim geliyor yolda kavuşacağız inşallah 3 aydir görmüyorum heyecan var biraz :)
Ayy ne mutlu size kavusuyosunuz artık çok heyecanlı bi evlilik oldu ne hasretle geçer şimdi gunleriniz çok tatliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…