• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

haftanın son gününden selamlar kızlar mutlu haftasonları hepinize :KK200:

olursun canım sevdiceğinle kavuş bak nasıl mutlu olursun etkilemez dış etkenler seni :KK200:
Bilmem ki etkilemez mi? Sinirlerim çok bozuk :( Anneannemi kaybettik geçtiğimiz perşembeyi cumaya bağlayan gece. Şimdi görümce orada bana bir terbiyesizlik yapar da patlarsam diye geriliyorum.

Bilmem ki etkilemez mi? Sinirlerim çok bozuk :KK43: Anneannemi kaybettik geçtiğimiz perşembeyi cumaya bağlayan gece. Şimdi görümce orada bana bir terbiyesizlik yapar da patlarsam diye geriliyorum.
Başın sağolsun canım benim yaa :( ilgisiz davran canım eşine odaklan sonuçta onun için gidiyorsun siz evlisiniz sen onlara ziyarete gitmiyorsun sizi rahatsız etmeden edebiyle durması lazım

Bilmem ki etkilemez mi? Sinirlerim çok bozuk :KK43: Anneannemi kaybettik geçtiğimiz perşembeyi cumaya bağlayan gece. Şimdi görümce orada bana bir terbiyesizlik yapar da patlarsam diye geriliyorum.

başınız sağolsun canım, geçen sene düğünden 5 ay önce de ben kaybetmiştim anneannemi :(

sende de mi görümce problemi var?

Başın sağolsun canım benim yaa :KK43: ilgisiz davran canım eşine odaklan sonuçta onun için gidiyorsun siz evlisiniz sen onlara ziyarete gitmiyorsun sizi rahatsız etmeden edebiyle durması lazım
Allah razı olsun güzelim. Bilmiyorum saygısızlık yaparmış gibi geliyor. Hiçbir şey olmasa bile beni sinir edeceği kesin. Bol bol yalnız dışarı çıkalım istiyorum.
başınız sağolsun canım, geçen sene düğünden 5 ay önce de ben kaybetmiştim anneannemi :KK43:

sende de mi görümce problemi var?

Sağol canım Allah razı olsun. Senin de başın sağolsun. Görümce problemi yoktu eşimin son gelişinde oluştu maalesef.

Sağol canım Allah razı olsun. Senin de başın sağolsun. Görümce problemi yoktu eşimin son gelişinde oluştu maalesef.

ben biraz uzaktım ya buralardan kaçırdım heralde konuyu, bir daha deşmiyim, dur gidip bulup okuyayım, sıkma sen canını, benimki de kabullenemedi hala..

ben biraz uzaktım ya buralardan kaçırdım heralde konuyu, bir daha deşmiyim, dur gidip bulup okuyayım, sıkma sen canını, benimki de kabullenemedi hala..
Aman canım hep sıkkın zaten düşüncesiz bir aileymiş. Hepsinden bıktım. Kıskanıyorlarsa evlendirmeselermiş :KK51:

açtığın konuyu buldum ordan okumaya çalışıyorum ama zor bir durum eşinden ayrı olman, bunca zaman içinde sadece 20gün görüşebilmişsiniz o da hep ailelelerin tantanasıyla geçmiş sanırım :(

valla ben haftasonları bile bunalıyorum, evimde pijamalarımla oturmak istiyorum eşimle, illa gelin diye tutturuyorlar :(

açtığın konuyu buldum ordan okumaya çalışıyorum ama zor bir durum eşinden ayrı olman, bunca zaman içinde sadece 20gün görüşebilmişsiniz o da hep ailelelerin tantanasıyla geçmiş sanırım :KK43:

valla ben haftasonları bile bunalıyorum, evimde pijamalarımla oturmak istiyorum eşimle, illa gelin diye tutturuyorlar :KK43:
Aynen öyle canım. Son gelişinde görümcemin yaptıkları da tuz biber oldu. Gelin gidelim laflarından bunaldım artık. Yine gelecek 10 ocak'ta. Geriliyorum daha şimdiden. Biletim var yılbaşına ayaklarım geri geri gidiyor gerçekten. Şimdiden tasası tuttu beni.

Aynen öyle canım. Son gelişinde görümcemin yaptıkları da tuz biber oldu. Gelin gidelim laflarından bunaldım artık. Yine gelecek 10 ocak'ta. Geriliyorum daha şimdiden. Biletim var yılbaşına ayaklarım geri geri gidiyor gerçekten. Şimdiden tasası tuttu beni.

aslında evlilikteki en güzel zamanlar ilk günler, onları da böyle heba etmesinler :KK20:

aslında evlilikteki en güzel zamanlar ilk günler, onları da böyle heba etmesinler :KK20:
Buarada kv eşimin yanında yılbaşını eşim kv ve görümce beraber geçireceğiz. Aman yılbaşını geçtim orada olacağım 3 gün onlar da oradalar. Çok sinir oluyorum ya yüzlerini görmek istemiyorum.

Napayım canım işler yoğun yıl sonu evde işler daha yoğun yetişmeye çalışıyorum hayata sen napıosun yolculuk ne zaman ?
İyiyim ben de tatlım aynı. Buara alışverişe sardım habire netten alışveriş sitelerine bakıyorum :D Yolculuk kısmetse perşembe akşamı.

Back