Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım benım cok cok teşekkür ederim oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah doktor konusunda hemen hemen ilk çocuğu olan tüm anneler sıkıntı cekıyor :) tatil konusuna gelınce benım hayalim gidebildiğim kadar dünyayı gezmek 7ayda iki ülkeye gittik pahalı hediye istemıyorum hiç hakkımı hep tatilden yana kullanıyorum eşimde bu hayalime ortak oldu şimdi benden heyecanlı sürekli gidebilcegimiz yerlere bakıyor :)

Gitmedim canim hava çok kötü olduğu için evde pinekliyorum ailemleyim.
Kıyamam sana vala evlilikten bişe anlamadın ınsallah en yakın zamanda kavusursunuz..birde iyi tarafı en azından üstünüzde çocuk baskısı yoktur daha 7aylık evliyız ne çocuğu diyorum ınsanlara olmuyomus gibi bi bakış atıyorlar sorma..

Düğün dernek olduğu zaman bana da soruyorlar kısmet diyorum bazen, bazen eşim gelsin bir evliliği görelim diyorum bazen de düşünmüyoruz diyorum :) Her türlü konuşuyorlar yani canim uzak yakın farketmiyor.

günaydınnn kızlarrr hava buzzzzzzz resmenn

okeanosscum, eşinin yanına gidemeyişine üzüldüm ama vardır bunda bir hayr inşallah

Günaydın kızlar nasıl geçiyor tatil sonrası işler ? Benim zorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…