- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #10.301
ay biraz vakit ayırıp benim de kışlık almam lazım kar geliyomuşşşİyiyim ben de tatlım aynı. Buara alışverişe sardım habire netten alışveriş sitelerine bakıyorumYolculuk kısmetse perşembe akşamı.
Evet yarın gelecek diyorlar.ay biraz vakit ayırıp benim de kışlık almam lazım kar geliyomuşşş
Ben çıktım ama eve gidene kadar saat 6yi buluyor. Annemi sinemaya götüreceğim :)Bugün mesai bitmiyo resmen
yoksa düğün derneğe miBen çıktım ama eve gidene kadar saat 6yi buluyor. Annemi sinemaya götüreceğim :)
Ona gittik. Nadide Hayat'a gidelim diyorum şimdi de.yoksa düğün derneğe mi
Demet Akbağ güzel filme benziyordu ben daha düğün derneğe gidemedimOna gittik. Nadide Hayat'a gidelim diyorum şimdi de.
Git güzelim ikisini de beğendim ben. Ama düğün derneğin ilk olanı daha güzeldi.Demet Akbağ güzel filme benziyordu ben daha düğün derneğe gidemedim
Valla buralarda kar yok akşama gelir herhaldeGünaydın kızlar. Karla başladık güne :) Uçuşlar iptal olmasa bari
Canım benım cok cok teşekkür ederim oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah doktor konusunda hemen hemen ilk çocuğu olan tüm anneler sıkıntı cekıyor :) tatil konusuna gelınce benım hayalim gidebildiğim kadar dünyayı gezmek 7ayda iki ülkeye gittik pahalı hediye istemıyorum hiç hakkımı hep tatilden yana kullanıyorum eşimde bu hayalime ortak oldu şimdi benden heyecanlı sürekli gidebilcegimiz yerlere bakıyor :)Canım öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun, nice yıllara Rabbim sevdiklerinle, sağlık huzur mutluluk içinde yaşatsın.Doğum günü hediyende pek bi güzelmiş. Benim de bu ara bi tatile ihtiyacım var. Ah keşke gitsem 4-5 günlüğüne bi yerlere Gelince tatik detaylarını anlat
Okeanos nasılsın Canım Nasıl geçti yılbaşında esının yanına gidicektın aileyle sorun olmadı umarımGünaydın kızlar. Karla başladık güne :) Uçuşlar iptal olmasa bari
Gitmedim canim hava çok kötü olduğu için evde pinekliyorum ailemleyim.Okeanos nasılsın Canım Nasıl geçti yılbaşında esının yanına gidicektın aileyle sorun olmadı umarım
Kıyamam sana vala evlilikten bişe anlamadın ınsallah en yakın zamanda kavusursunuz..birde iyi tarafı en azından üstünüzde çocuk baskısı yoktur daha 7aylık evliyız ne çocuğu diyorum ınsanlara olmuyomus gibi bi bakış atıyorlar sorma..Gitmedim canim hava çok kötü olduğu için evde pinekliyorum ailemleyim.
Düğün dernek olduğu zaman bana da soruyorlar kısmet diyorum bazen, bazen eşim gelsin bir evliliği görelim diyorum bazen de düşünmüyoruz diyorum :) Her türlü konuşuyorlar yani canim uzak yakın farketmiyor.Kıyamam sana vala evlilikten bişe anlamadın ınsallah en yakın zamanda kavusursunuz..birde iyi tarafı en azından üstünüzde çocuk baskısı yoktur daha 7aylık evliyız ne çocuğu diyorum ınsanlara olmuyomus gibi bi bakış atıyorlar sorma..
Üzülme tatlım ben üzülmedim :)günaydınnn kızlarrr hava buzzzzzzz resmenn
okeanosscum, eşinin yanına gidemeyişine üzüldüm ama vardır bunda bir hayr inşallah
Günaydın kızlar nasıl geçiyor tatil sonrası işler ? Benim zorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?