Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

merhaba kızçeler :) bu ara konumuz hep kına ben de daha gidip görüşmüş değilim ama ayarlayabilirim diye güveniyorum bide güneş tutulması varmış 5 kasıma kadar sözleşme imza türü işlerden uzak durun diyor astrologlar

Bunların hiçbirini ben de almadım Sadece Madame Coco dan 2 tane nevresim, 1 çift kişilik 1 de tek kişilik battaniye aldım hepsi o :-/

Bunların hiçbirini ben de almadım Sadece Madame Coco dan 2 tane nevresim, 1 çift kişilik 1 de tek kişilik battaniye aldım hepsi o :-/

benimde annemin çeyizciye yaptırdığı dantelli takım var iki tane ciddi kampanyalar var ama o kadar çok site var ki hangisinden alacaksın yeminle sıkıntılı işler

hadi yaaa öylemiymiş canım benim baktığım yerler aralığa kadar tutmazsan yer kalmaz ve 2015 fiyatları geçerli olur dedi

aynen yaa hep öyle diyolar yeni fiyata geçicez falan nişanı bile o yüzden aralıkta yaptım ben rahatsızım çıkamadım zaten kasımı bulacak benim bakmam da

aynen yaa hep öyle diyolar yeni fiyata geçicez falan nişanı bile o yüzden aralıkta yaptım ben rahatsızım çıkamadım zaten kasımı bulacak benim bakmam da

aaa benim de 22 aralıkta oldu nişanım senin hangi gündü? ayrıca geçmiş olsun canım

kızlaaarrr gelinlik modelleri bakıyor musunuz? benim kafamda istediğim model var aslında ona benzer bunu bulabildim. nasıl sizce? onü düz straplez olacak ve a tipi istiyorum. aşağılar güpürlü olsun. bide annemin kendi gelin eldivenleri duruyır. onları giymek istiyorum

Eklentiler

• gelinlik.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 74
ben de a gelen fazla kabarık gelmeyen modelleri seviyorum canım güzel annenin eldiveni de gerçekten çok etkileyici olur
benim modelim de az çok belli canım gelinlikçimle de görüştüm ama erken işte yılbaşını bekliyorum azıcıkta kilo vermem lazım 5 6 kilom kaldı verilecek

böyle bişey canım ama eteğinin önü de kapalı olacak içindeki elbise de kısa olacak

kuzummmm bu çok şeker bişey.eminim sana da çok yakışacaktır. ohoooo daha kışa kadar verirsin mutlaka. a modeller çok asil duruyor bence :) duvak nasıl bişey düşünüyorsun peki? ben alttan istiyorum. üst hoş durmuyor bana göre

İsterse Ay da tutulsun o mekan tutulacak eşyalar alınmaya başlanacak arkadaş

kısa duvak istiyorum ama düşünmedim ne yalan söyliyim en son karar vericem gelinlik üzerinde deneyerek sanırım uzun pek istemiyorum onu biliyorum sadece

günaaayydıınnnnnnnnnnnnnn :))) okeanoss makosaten ne demek sen biliyor musun? :)

Tam bilmiyorum ama saten kadar kaygan olmayan saten görünümlü parlak bişi olması gerek :)

dün dolaştım bütün mağazaları taç mako saten var hep kafam karıştı. ne güzel tam olarak ne alacağımı biliyordum senin sayende eee napacam ben şimdi? nehiiiirrrr sen de bişi söyle. ayyy bilmemek ne kadar kötü bişeymiş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…