- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
- #1.001
Bende planlıyım bu zamana kadar nasıl bekledim şaşırıyorum kendime
Günaydın canım o surat ne öyle
Günaydın canım
günaydın şeker site yine değişmişşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende planlıyım bu zamana kadar nasıl bekledim şaşırıyorum kendime
Günaydın canım o surat ne öyle
Günaydın canım
Sadece yazı yazdığımız bölüm değişmiş diye gördüm ama farklı yerde de var mı değişiklik yazı rengimizi sabitleyebilsek çok güzel olacakgünaydın şeker site yine değişmişşşşş
Öğreniyorsun ya canım önemli olan da o zaten :) Halledersin dert etmeeedün dolaştım bütün mağazaları taç mako saten var hep kafam karıştı. ne güzel tam olarak ne alacağımı biliyordum senin sayende eee napacam ben şimdi? nehiiiirrrr sen de bişi söyle. ayyy bilmemek ne kadar kötü bişeymiş yaaa
Yorgun suratGünaydın canım o surat ne öyle
Bende hasta surat yapayım o zamanYorgun surat
İyileşemedin mi hala sen?Bende hasta surat yapayım o zaman
İyileşemedin mi hala sen?
Beğendiğim yatak odası modelı kızlar tamamen beyaz olacak versıyonu ama bu sıyah beyaz kararsız kaldım nasıl sizce ? Eki Görüntüle 1272185 Eki Görüntüle 1272185 Eki Görüntüle 1272186 Eki Görüntüle 1272187 Eki Görüntüle 1272189
Günaydınnn kızlaar :)
Günaydın kızlar :)merhaba kızlar günaydınnn :)
İyileş kuzum dikkat et haftasonu çok işin varDaha iyiyim tabi kuzum zaman zaman ağrılar mide bulanmaları halsizlik oluyor tabi ama hafta sonuna kadar iyileşeceğim kararlıyım
Günaydınnn kızlaar :)
Nasılsınız nişanlı kuzularmerhaba kızlar günaydınnn :)
İyileş kuzum dikkat et haftasonu çok işin var
Nasılsınız nişanlı kuzular
Evet bu hafta sonu çok iş aşırmamız gerek
Kızlar ben çok yoruldum ya piskolojikman kendimi tükenmiş hissediyorum... Nişanlımı en son nişanda gördüm (agustos 16) görevi nedeniyle haftasonu kavramları yok sürekli çalışıyorlar ve izin alamıyor. Bu ayın 20sinde gelecekti denetlemeleri çıktı denetleme sonrası 3 hafta Antalya'ya gideceklermiş dönüşte bilmem kaç hafta Marmaris sonra bir daha denetlemeleri varmış. Ya nişanlımı göremiyorum Ben gitmeye kalksam görüp göremeyceğim meçhul. Tükenmiş gibi hissediyorum. Özleyince de kavga eder olduk telefonda birbirimizi yanlış anlıyoruz falan. Bazı şeyleri seçerken o da olsun istiyorum düğün fotoğrafçısı gibi... Ama gelemiyor ve indirimden faydalanabilmek için gidip tek başıma sözleşme imzalayacağım. Kına mekanı için bazı pürüzler çıktıbaşka yerlere de bakmam lazım babama gel beraber bakalım diyorum gelmiyor, nişanlım olsa beraber gider bakardık. Tek başıma hiçbir şey yapmak istemiyorum. Zoruma gidiyor mutsuzum ben bugün
Beni de ne çarptı haberim yok Grip desem burnum akmıyor boğazlarım şiş değil ağrı var sadece bir ateş yükseliyor bir mide bulanıyor baş ağrısı oluyor arada öyle bir hastalık işte hep halsizimVallahi çok hastayım nehirnil hiç dinlenemeden okuldu işti ordan oraya grip fena çarptı sen nasılsın? :)
Üşüttün mü acaba? Nane limon bide sırta vicks tamamBeni de ne çarptı haberim yok Grip desem burnum akmıyor boğazlarım şiş değil ağrı var sadece bir ateş yükseliyor bir mide bulanıyor baş ağrısı oluyor arada öyle bir hastalık işte hep halsizim
Senelerdir bu günleri bekliyorduk böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. Biliyorum o da çok üzülüyor ben sadece ona hasretim o birde ailesine hasret. Çok zor ya evlendikten sonra da işleri böyle olursa yandım ben orada hem ondan uzak hem ailemden uzak olacağım. Geçecek bu günler elbet ama zor geliyor işte. Nikah günü alamıyoruz önce yapmamız lazım tayin mevzusu için elimden gelse onu da tek başıma yapıcam resmen Sağol güzel dileklerin için derdimi paylaşıyorsun ya bu yeterCanım çok üzüldüm okuyunca uzun zaman olmuş görüşmeyeli çok haklısın özlem bazı ilişkilerde iyi geliyor ama bazılarında ciddi kavgalar doğuruyor bizde özleyince kavga edenlerdeniz anlıyorum seni Nişanlının ikiniz için bu şartlarda çalışmak zorunda olduğunu eminim sende düşünüyosundur oda seni görmek bir şeylerin karar aşamasında yanında olmak istiyordur ama şartlar malesef Evlenmeden önce hani hep bir sıkıntı olurmuş ya bunu öyle düşünelim geçici bir durum bu bak evlendikten sonra heppp seninle :) Keşke yapabileceğim bir şey olsaydı senin için
Kızlar ben çok yoruldum ya piskolojikman kendimi tükenmiş hissediyorum... Nişanlımı en son nişanda gördüm (agustos 16) görevi nedeniyle haftasonu kavramları yok sürekli çalışıyorlar ve izin alamıyor. Bu ayın 20sinde gelecekti denetlemeleri çıktı denetleme sonrası 3 hafta Antalya'ya gideceklermiş dönüşte bilmem kaç hafta Marmaris sonra bir daha denetlemeleri varmış. Ya nişanlımı göremiyorum Ben gitmeye kalksam görüp göremeyceğim meçhul. Tükenmiş gibi hissediyorum. Özleyince de kavga eder olduk telefonda birbirimizi yanlış anlıyoruz falan. Bazı şeyleri seçerken o da olsun istiyorum düğün fotoğrafçısı gibi... Ama gelemiyor ve indirimden faydalanabilmek için gidip tek başıma sözleşme imzalayacağım. Kına mekanı için bazı pürüzler çıktıbaşka yerlere de bakmam lazım babama gel beraber bakalım diyorum gelmiyor, nişanlım olsa beraber gider bakardık. Tek başıma hiçbir şey yapmak istemiyorum. Zoruma gidiyor mutsuzum ben bugün
Üşüttün mü acaba? Nane limon bide sırta vicks tamam
Siz böyle güzel güzel yazdıkça benim gözlerim doluyor ağlayasım geliyor yahuEn sonunda düğünde görüşeceğiz heralde 7 ay sonra kafalarını gidip koparasım var. 2 güncük izin verseler nolcak sankiKuzum kıyamam ben sana ya o kadar iyi anlıyorum ki seni Rabbim yardımcınız olsun gerçekten nişanlından uzakta olman çok zor ve kötü ama ne yapacaksın görev icabı ve inşallah evlenince bunlar olmayacak eşin olacak doya doya göreceksin şu anda beraber paylaşamadığınız şeylerin belki de daha fazlalarını paylaşacaksınız şuan hazırlık aşamasında ne yapacaksın bak zaten derler ki nişanla düğün arası herkes birbirinden mümkün olduğunda az sohbette olsun tartışma çıkmaması adına (sen gül diye yaptım ) Her şey mutluluğunuz için sabır kuzucum sabır o da geleceğiniz için uğraşıyor ya bu kadar özlem kavga ettirir insana bilirim sadece çok güzel olacak herşey diye birbirinize hep belirtin derim