• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım ben de orayla görüşmek istiyorum ama biz en fazla 60 kişi falan olacağız.. Sen biliyor musun bu kadar kişilik kına organizasyonu yapıyorlar mı ve fiyatlar kişi sayısına göre ayarlanıyor dimi?

Minimum sayiyi bilmiyorum acikcasi, sormak lazim. Ama tabi kisi sayisina gore oluyor fiyatlar. Senin sececegin ikramliga yani pakete ve kisi sayisina gore toplam bir fiyat veriyorlar.

Bu aksam her seyi karistiriyorum kusura bakmayin kizlaro_OKafam dolu ondan heralde. Nasil gidiyo bakalim gorusmeyeli neler yaptin? Gunduz de girin yahu is yerinde canim skliyo benim:rolleyes:

:) iyi gidiyo aslında bi değişiklik yok daha :) gündüz genelde dısarıda oluyorum o nedenle gelemiyorum aksamları buradayım :)

Valla kızlar bende hastayım ankara buz gibi bi anda ayaz oldu yine herkes nezle bide farenjitim başladı tam oldu. Bugün english home indiriminden iki tane masa örtüsü aldım tek güzellik bu :( daha 199 gün var :( elmol elmol geçmişler olsun canım sanadaa

Valla kızlar bende hastayım ankara buz gibi bi anda ayaz oldu yine herkes nezle bide farenjitim başladı tam oldu. Bugün english home indiriminden iki tane masa örtüsü aldım tek güzellik bu :KK43: daha 199 gün var :KK43: elmol elmol geçmişler olsun canım sanadaa
Gecmis olsun canim. English Home masa ortulerini ben de cok begeniyorum ama henuz mas olmadigindan olcu bilmedigimden alamiyorum sen nasil aliyosun?

Valla kızlar bende hastayım ankara buz gibi bi anda ayaz oldu yine herkes nezle bide farenjitim başladı tam oldu. Bugün english home indiriminden iki tane masa örtüsü aldım tek güzellik bu :KK43: daha 199 gün var :KK43: elmol elmol geçmişler olsun canım sanadaa
sağol canım sana da çok geçmiş olsun buralarda ayaz akşamları gündüz yaz şaşırdık tabi :(

Gecmis olsun canim. English Home masa ortulerini ben de cok begeniyorum ama henuz mas olmadigindan olcu bilmedigimden alamiyorum sen nasil aliyosun?
Standart 6 kişilik masa ölçüsünde canım zaten baktığımız masalar 6 kişilik açılınca 8 kişilik olanlardan genelde o yüzden sorun olacağını sanmıyorum :)

Kızlar bana mesaj geldi; hem Madame Coco hem de English Home'da yatak örtüleri indirime girmiş!!! :KK24: Bakmak isteyenlerin bilgisine ;)

Back