- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
günaydın kızlar sağol monarkkk geçiyo inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımgünaydın kızlar sağol monarkkk geçiyo inşallah
Ayyy bilmiyodum seninde ankaradan olduğunu :) ben demetevlerdenim ama okul beytepede merkezle arasında acayip ısı farkı var biliyosundur burayı sen neredensin yakınız belkideee :) :)günaydınnnnnnn fıstıklarrrrr elmol geçmiş olsun canım. A alininmervesi ben de Ankara'da yaşıyorum sen neresindesin? okeanoss00 kuzummm son konuşmalarla ayarlıcam artık nehirnil111 burayı da ihmal etme ve büşümü de çağır
Ayyy bilmiyodum seninde ankaradan olduğunu :) ben demetevlerdenim ama okul beytepede merkezle arasında acayip ısı farkı var biliyosundur burayı sen neredensin yakınız belkideee :) :)
Evett orası buzzzz yaaaa :)pursaklar ben. havaalanı yolu üzerinde duymuşsundur :) burası demetten daha soğuk kuzeyde kaldığı için ben kışı çoktan getirdim zaten eldiven, şapka...
Canım aslında hepsini soruyorum Ben avrupa yakasında oturuyorum bana yakınsa ve fiyat olarak uygunsa düşünürüm (mekanı da organizasyon firmasını da)Organizasyon firmasının yerini ve adını mı soruyorsun canım yoksa kına yapacağım mekanı mı? Benim kınam 21 Mayıs Düğün 23 Mayıs.
Mekan sana uymaz Çekmeköy'de. Ama firmanın yeri Mecidiyeköy'de. Adını özelden mesaj atarım reklam yapmayalım şimdi 1500 Tl'ye anlaştım buarada :)Canım aslında hepsini soruyorum Ben avrupa yakasında oturuyorum bana yakınsa ve fiyat olarak uygunsa düşünürüm (mekanı da organizasyon firmasını da)
Hoş geldiniz, biz mayıs ayı gelinleriyiz ama sizi de aramıza alabiliriz :) Tanıyalım sizi?bende varım 16 Nisan Kınam 18 Nisan Düğünüm
İstanbul'dayım :)
Ben de kına mekanını tutmak için gittim dün 100 tl istiyor beş kuruş da inmedi Bizim oradaki düğün salonlarına bakıp beğenmezsem orayı tutacağıma artık. Resmen küçük çaplı bir nişan parası ödüyoruz kına içinmerhaba kızlar. hala benim gibi kına mekanı tutamayan gelinciklere selam olsunnnn
Ben de kına mekanını tutmak için gittim dün 100 tl istiyor beş kuruş da inmedi Bizim oradaki düğün salonlarına bakıp beğenmezsem orayı tutacağıma artık. Resmen küçük çaplı bir nişan parası ödüyoruz kına için
merhaba kızlar. hala benim gibi kına mekanı tutamayan gelinciklere selam olsunnnn
Bende tutmadım, önce çeyiz işini önemli ölçüde halletmem gerekiyor, ki Mayıs düğünü olduğundan şimdiden mekan tutmaya komik bakıyor herkes, eğer normal bir düğün salonu mekanı tutmayacaksan tabii, gerçi onun da kolayı var haftaiçi bir gün olursa mekan bulmakta zorlanmazsın diye düşünüyorum..
Ahh kuzum haftaiçi olursa kimse gelemez ki.. bu düşünce yaygın olduğu için 1 mayıs resmi tatile aldık günü :) çeyiz konusunda da ciddi eksiklerim var benim de. nevresim takımları, uyku seti, pike takımı, küçük ev aletleri, ütü ve süpürge almam gereken aciliyetler... ve tüm sitelere bakıyorum pazartesinden beridir
Valla biz de kına hep haftaiçi oluyor artık, Çarşamba olacak mesela Kasım ayın da birinin otel de, gideceğiz. Zaten kadınlar arasında istiyorum ben, o yüzden haftaiçi benim için çok uygun..
Çeyiz de öyle ya al al bitmiyor..
Günlerdir bende stresten ölüyorum önce ne alsam, ne yapsam?
İnce hesaplar yapıyorum, Allah hepimize kolaylık versin.