• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydınnnnnnn fıstıklarrrrr :KK37: elmol elmol geçmiş olsun canım. A alininmervesi ben de Ankara'da yaşıyorum :KK22: sen neresindesin? okeanoss00 okeanoss00 kuzummm son konuşmalarla ayarlıcam artık :KK51: nehirnil111 nehirnil111 burayı da ihmal etme :KK3: ve büşümü de çağır :cool:
Ayyy bilmiyodum seninde ankaradan olduğunu :) ben demetevlerdenim ama okul beytepede merkezle arasında acayip ısı farkı var biliyosundur burayı sen neredensin yakınız belkideee :) :)

Ayyy bilmiyodum seninde ankaradan olduğunu :) ben demetevlerdenim ama okul beytepede merkezle arasında acayip ısı farkı var biliyosundur burayı sen neredensin yakınız belkideee :) :)

pursaklar ben. havaalanı yolu üzerinde duymuşsundur :) burası demetten daha soğuk kuzeyde kaldığı için :D ben kışı çoktan getirdim zaten eldiven, şapka... :D

Organizasyon firmasının yerini ve adını mı soruyorsun canım yoksa kına yapacağım mekanı mı? Benim kınam 21 Mayıs Düğün 23 Mayıs.
Canım aslında hepsini soruyorum :KK70: Ben avrupa yakasında oturuyorum bana yakınsa ve fiyat olarak uygunsa düşünürüm (mekanı da organizasyon firmasını da) o_O

Canım aslında hepsini soruyorum :KK70: Ben avrupa yakasında oturuyorum bana yakınsa ve fiyat olarak uygunsa düşünürüm (mekanı da organizasyon firmasını da) o_O
Mekan sana uymaz Çekmeköy'de. Ama firmanın yeri Mecidiyeköy'de. Adını özelden mesaj atarım reklam yapmayalım şimdi :KK48: 1500 Tl'ye anlaştım buarada :)

merhaba kızlar. :KK59: hala benim gibi kına mekanı tutamayan gelinciklere selam olsunnnn :KK14::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Ben de kına mekanını tutmak için gittim dün 100 tl istiyor beş kuruş da inmedi :KK14: Bizim oradaki düğün salonlarına bakıp beğenmezsem orayı tutacağıma artık. Resmen küçük çaplı bir nişan parası ödüyoruz kına için:KK48:

Ben de kına mekanını tutmak için gittim dün 100 tl istiyor beş kuruş da inmedi :KK14: Bizim oradaki düğün salonlarına bakıp beğenmezsem orayı tutacağıma artık. Resmen küçük çaplı bir nişan parası ödüyoruz kına için:KK48:

aynen kuzum. benimde 2 tane seçeneğim var. biri 1.300 tl+içecek, diğeri 1800 tl+içecek dedi. ki buralar kutu gibi salonlar :( başka yer yok burada. oturduğum semte 3 km kadar uzaklıkta bir semtte çay bahçesi varmış bu tür organisazyon yapan. haftasonu bide oraya bakıcam. çok stres yaptım yaa. iki gündür rüyalarıma giriyor. bide düğün saati olayımız henüz netliğe ulaşmadı. :KK17:

merhaba kızlar. :KK59: hala benim gibi kına mekanı tutamayan gelinciklere selam olsunnnn :KK14::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Bende tutmadım, önce çeyiz işini önemli ölçüde halletmem gerekiyor, ki Mayıs düğünü olduğundan şimdiden mekan tutmaya komik bakıyor herkes, eğer normal bir düğün salonu mekanı tutmayacaksan tabii, gerçi onun da kolayı var haftaiçi bir gün olursa mekan bulmakta zorlanmazsın diye düşünüyorum.. :KK51:

Bende tutmadım, önce çeyiz işini önemli ölçüde halletmem gerekiyor, ki Mayıs düğünü olduğundan şimdiden mekan tutmaya komik bakıyor herkes, eğer normal bir düğün salonu mekanı tutmayacaksan tabii, gerçi onun da kolayı var haftaiçi bir gün olursa mekan bulmakta zorlanmazsın diye düşünüyorum.. :KK51:

Ahh kuzum haftaiçi olursa kimse gelemez ki.. bu düşünce yaygın olduğu için 1 mayıs resmi tatile aldık günü :) çeyiz konusunda da ciddi eksiklerim var benim de. nevresim takımları, uyku seti, pike takımı, küçük ev aletleri, ütü ve süpürge almam gereken aciliyetler... :KK17: ve tüm sitelere bakıyorum pazartesinden beridir :KK57:

Ahh kuzum haftaiçi olursa kimse gelemez ki.. bu düşünce yaygın olduğu için 1 mayıs resmi tatile aldık günü :) çeyiz konusunda da ciddi eksiklerim var benim de. nevresim takımları, uyku seti, pike takımı, küçük ev aletleri, ütü ve süpürge almam gereken aciliyetler... :KK17: ve tüm sitelere bakıyorum pazartesinden beridir :KK57:

Valla biz de kına hep haftaiçi oluyor artık, Çarşamba olacak mesela Kasım ayın da birinin otel de, gideceğiz. Zaten kadınlar arasında istiyorum ben, o yüzden haftaiçi benim için çok uygun.. :KK22:

Çeyiz de öyle ya al al bitmiyor.. :KK43:
Günlerdir bende stresten ölüyorum önce ne alsam, ne yapsam?
İnce hesaplar yapıyorum, Allah hepimize kolaylık versin. :KK14:

Valla biz de kına hep haftaiçi oluyor artık, Çarşamba olacak mesela Kasım ayın da birinin otel de, gideceğiz. Zaten kadınlar arasında istiyorum ben, o yüzden haftaiçi benim için çok uygun.. :KK22:

Çeyiz de öyle ya al al bitmiyor.. :KK43:
Günlerdir bende stresten ölüyorum önce ne alsam, ne yapsam?
İnce hesaplar yapıyorum, Allah hepimize kolaylık versin. :KK14:

aminnnnnnn :) birevbirmuftak.com da istediğim kahvaltı takımı stoklarda bitmiş. mail attım siteye ne zaman girecek bana haber verin diye :D

Back