• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

merhaba kızçeler :) bu ara konumuz hep kına ben de daha gidip görüşmüş değilim ama ayarlayabilirim diye güveniyorum bide güneş tutulması varmış 5 kasıma kadar sözleşme imza türü işlerden uzak durun diyor astrologlar :KK70:

Ahh kuzum haftaiçi olursa kimse gelemez ki.. bu düşünce yaygın olduğu için 1 mayıs resmi tatile aldık günü :) çeyiz konusunda da ciddi eksiklerim var benim de. nevresim takımları, uyku seti, pike takımı, küçük ev aletleri, ütü ve süpürge almam gereken aciliyetler... :KK17: ve tüm sitelere bakıyorum pazartesinden beridir :KK57:

Bunların hiçbirini ben de almadım :( Sadece Madame Coco dan 2 tane nevresim, 1 çift kişilik 1 de tek kişilik battaniye aldım hepsi o :-/

Bunların hiçbirini ben de almadım :KK43: Sadece Madame Coco dan 2 tane nevresim, 1 çift kişilik 1 de tek kişilik battaniye aldım hepsi o :-/

benimde annemin çeyizciye yaptırdığı dantelli takım var iki tane :KK45: ciddi kampanyalar var ama o kadar çok site var ki hangisinden alacaksın :KK17: yeminle sıkıntılı işler :KK71::KK53:
merhaba kızçeler :) bu ara konumuz hep kına ben de daha gidip görüşmüş değilim ama ayarlayabilirim diye güveniyorum bide güneş tutulması varmış 5 kasıma kadar sözleşme imza türü işlerden uzak durun diyor astrologlar :KK70:

hadi yaaa öylemiymiş :cool: canım benim baktığım yerler aralığa kadar tutmazsan yer kalmaz ve 2015 fiyatları geçerli olur dedi :KK17:

benimde annemin çeyizciye yaptırdığı dantelli takım var iki tane :KK45: ciddi kampanyalar var ama o kadar çok site var ki hangisinden alacaksın :KK17: yeminle sıkıntılı işler :KK71::KK53:

hadi yaaa öylemiymiş :cool: canım benim baktığım yerler aralığa kadar tutmazsan yer kalmaz ve 2015 fiyatları geçerli olur dedi :KK17:
aynen yaa hep öyle diyolar yeni fiyata geçicez falan nişanı bile o yüzden aralıkta yaptım ben :KK48: rahatsızım çıkamadım zaten kasımı bulacak benim bakmam da

aynen yaa hep öyle diyolar yeni fiyata geçicez falan nişanı bile o yüzden aralıkta yaptım ben :KK48: rahatsızım çıkamadım zaten kasımı bulacak benim bakmam da

aaa benim de 22 aralıkta oldu nişanım :KK45: senin hangi gündü? :KK68: ayrıca geçmiş olsun canım

kızlaaarrr gelinlik modelleri bakıyor musunuz? benim kafamda istediğim model var aslında ona benzer bunu bulabildim. nasıl sizce? onü düz straplez olacak ve a tipi istiyorum. aşağılar güpürlü olsun. bide annemin kendi gelin eldivenleri duruyır. onları giymek istiyorum :KK68:

Eklentiler

• gelinlik.jpg
    gelinlik.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 74
kızlaaarrr gelinlik modelleri bakıyor musunuz? benim kafamda istediğim model var aslında ona benzer bunu bulabildim. nasıl sizce? onü düz straplez olacak ve a tipi istiyorum. aşağılar güpürlü olsun. bide annemin kendi gelin eldivenleri duruyır. onları giymek istiyorum :KK68:
ben de a gelen fazla kabarık gelmeyen modelleri seviyorum canım güzel annenin eldiveni de gerçekten çok etkileyici olur :KK15:
benim modelim de az çok belli canım gelinlikçimle de görüştüm ama erken işte yılbaşını bekliyorum azıcıkta kilo vermem lazım 5 6 kilom kaldı verilecek :KK48:
9TxVuH9A8vor3lDBMPBxgv5C41TmEhmU_lr_high.jpg 9TxVuH9A8vor3lDBMPBxgv5C41TmEhmU_ll_full.jpg
böyle bişey canım ama eteğinin önü de kapalı olacak ;) içindeki elbise de kısa olacak

ben de a gelen fazla kabarık gelmeyen modelleri seviyorum canım güzel annenin eldiveni de gerçekten çok etkileyici olur :KK15:
benim modelim de az çok belli canım gelinlikçimle de görüştüm ama erken işte yılbaşını bekliyorum azıcıkta kilo vermem lazım 5 6 kilom kaldı verilecek :KK48:
Eki Görüntüle 1278171 Eki Görüntüle 1278172
böyle bişey canım ama eteğinin önü de kapalı olacak :KK66: içindeki elbise de kısa olacak

kuzummmm bu çok şeker bişey.eminim sana da çok yakışacaktır. :KK68: ohoooo daha kışa kadar verirsin mutlaka. :D a modeller çok asil duruyor bence :) duvak nasıl bişey düşünüyorsun peki? ben alttan istiyorum. üst hoş durmuyor bana göre :KK30:

İsterse Ay da tutulsun o mekan tutulacak eşyalar alınmaya başlanacak arkadaşEn Büyük KK:KK70:

kuzummmm bu çok şeker bişey.eminim sana da çok yakışacaktır. :KK68: ohoooo daha kışa kadar verirsin mutlaka. :D a modeller çok asil duruyor bence :) duvak nasıl bişey düşünüyorsun peki? ben alttan istiyorum. üst hoş durmuyor bana göre :KK30:
kısa duvak istiyorum ama düşünmedim ne yalan söyliyim en son karar vericem gelinlik üzerinde deneyerek sanırım uzun pek istemiyorum onu biliyorum sadece ;)

Tam bilmiyorum ama saten kadar kaygan olmayan saten görünümlü parlak bişi olması gerek :)

dün dolaştım bütün mağazaları taç mako saten var hep kafam karıştı. ne güzel tam olarak ne alacağımı biliyordum senin sayende :D eee napacam ben şimdi? nehiiiirrrr sen de bişi söyle. :D ayyy bilmemek ne kadar kötü bişeymiş yaaa :KK12:

Back