- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.901
Ben de sana kıyamam kuzucum :)Kıyamam sana canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Benim de bu sabah öyle çok akmıyor ama içi dolu aksa daha iyi böyle daha zor oluyor.Ayy ben de aynı kızlar burnum akmıyor ama bogazlarim kötü dün acildeydik kulağımda agriyodu kanama yapmış içerde ahhah hepimize geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım havalar çok değişik tam hastalık havası hep tetikte olmalıyız maalesefAyy ben de aynı kızlar burnum akmıyor ama bogazlarim kötü dün acildeydik kulağımda agriyodu kanama yapmış içerde ahhah hepimize geçmiş olsun
Yerim seniBen de sana kıyamam kuzucum :)
Buradayım ben kuzuNapıyosunuz kızlar ses soluk yok ? :)
Herkese günaydın
Günaydın kızlar :)
yemek tarıfı bakıyorum.D
Çalışıyorum canım işler yoğunNapıyosunuz kızlar?
Kolay gelsin canım ben de öğleden sonra doktora gideceğim oradan da eve geçeceğim önemli bir şey yok kontrolüm var :)Çalışıyorum canım işler yoğun
Geçmiş olsun canım ne içindi doktorKolay gelsin canım ben de öğleden sonra doktora gideceğim oradan da eve geçeceğim önemli bir şey yok kontrolüm var :)
Ben de adetini bekliyorum bi kontrolden gecicem kompleKolay gelsin canım ben de öğleden sonra doktora gideceğim oradan da eve geçeceğim önemli bir şey yok kontrolüm var :)
Çok açik olacak ama akıntıyla alakalı kadın doğuma gidiyorum canım kültür sonuçları çıkmış ona göre ilaç yazacak doktor.Geçmiş olsun canım ne içindi doktor
Olsun canım ne var iyi yapiosun biz herşeyi ihmal ediyoruz ben de iltihap var yumurtalık kisti var bakalım ne durumdalarÇok açik olacak ama akıntıyla alakalı kadın doğuma gidiyorum canım kültür sonuçları çıkmış ona göre ilaç yazacak doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?