- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.761
Canım bana da çat kapı kimse gelmez mesela annemi arayıp hep Nilin evine görmeye gidelim diyorlar 1-2 gün önceden annem haber veriyor yani kimseyi buyur etmedim ev görme olayları biz gelicez gibisinden oluyor sanırımİyiymiş sizin herkes seni tanıyor yaniYa benimde huyum kötü gelecekler ya 1-2 çeşit yetmez gibi bir çok şey yapıyorum o yüzden yoruluyorum bazı insanlar kuru çayla bile gönderebilir ben yapamıyorumBende hafta içi çaya almıştım 2 kere genelde hafta sonu aldım hepBende severim misafiri yedirmeyi de çok severim yeter ki malzemem olsun çeşit çeşit yapayım yedireyim hem berekettir eveMuhasebeciyim canım ön muhasebe faturalar mutabakatlar telefonlar falan Senin mesleğin nedir
Haberli geliyorlarsa iyi o zaman bende habersiz sevmiyorum. Bende senin gibiyim yaptım mı çeşit çeşit olacak babam çok sever yedirmeyi içirmeyi hep öyle gördük biz annemde öyle tabi misafire bişey yedirmeden yollamayız. Haftaiçi gelirse yemek için söz veremiyorum tabi kek börek vs olur anca kuru kuru çayla kahveyle asla yollamam ayıp kimi çayı bile vermiyor şahit oldum 1 2 kere Aaaa mesleklerimiz yakın ben iç denetim işi yapıyorum ama muhasebe ve finanslada ilgileniyorum okuduğum bölüm direk onlarla ilgiliydi zaten