• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım bana da çat kapı kimse gelmez mesela annemi arayıp hep Nilin evine görmeye gidelim diyorlar 1-2 gün önceden annem haber veriyor yani kimseyi buyur etmedim ev görme olayları biz gelicez gibisinden oluyor sanırım:KK70:İyiymiş sizin herkes seni tanıyor yani:KK53:Ya benimde huyum kötü gelecekler ya 1-2 çeşit yetmez gibi bir çok şey yapıyorum o yüzden yoruluyorum bazı insanlar kuru çayla bile gönderebilir ben yapamıyorum:rolleyes:Bende hafta içi çaya almıştım 2 kere genelde hafta sonu aldım hep:KK70:Bende severim misafiri yedirmeyi de çok severim yeter ki malzemem olsun çeşit çeşit yapayım yedireyim hem berekettir eve:KK16:Muhasebeciyim canım ön muhasebe faturalar mutabakatlar telefonlar falan :KK51:Senin mesleğin nedir:KK19:

Haberli geliyorlarsa iyi o zaman bende habersiz sevmiyorum. Bende senin gibiyim yaptım mı çeşit çeşit olacak babam çok sever yedirmeyi içirmeyi hep öyle gördük biz annemde öyle tabi misafire bişey yedirmeden yollamayız. Haftaiçi gelirse yemek için söz veremiyorum tabi kek börek vs olur anca :-) kuru kuru çayla kahveyle asla yollamam ayıp :KK20: kimi çayı bile vermiyor şahit oldum 1 2 kere :KK53: Aaaa mesleklerimiz yakın ben iç denetim işi yapıyorum ama muhasebe ve finanslada ilgileniyorum okuduğum bölüm direk onlarla ilgiliydi zaten :KK6:

Haberli geliyorlarsa iyi o zaman bende habersiz sevmiyorum. Bende senin gibiyim yaptım mı çeşit çeşit olacak babam çok sever yedirmeyi içirmeyi hep öyle gördük biz annemde öyle tabi misafire bişey yedirmeden yollamayız. Haftaiçi gelirse yemek için söz veremiyorum tabi kek börek vs olur anca :-) kuru kuru çayla kahveyle asla yollamam ayıp :KK20: kimi çayı bile vermiyor şahit oldum 1 2 kere :KK53: Aaaa mesleklerimiz yakın ben iç denetim işi yapıyorum ama muhasebe ve finanslada ilgileniyorum okuduğum bölüm direk onlarla ilgiliydi zaten :KK6:

Annemde çok sever yemeyi içirmeyi misafiri hiç eksik olmaz bayramlarda büyük küçük herkes annemde hala toplanır çok güzel yemekler yapar ona bağlıyoruz artık:KK70:Bende ins.koyuyorum ondan meraklanıyor insanlar herhalde:KK53:Bende hafta içi ağırladığımda çay yanı yaptım canım mecbur yemek yapılmaz zaten akşam oturması yani bir kere yapmıştım onu da fırında tavuk pilav falan:KK70:Çay bile vermiyor mu :KK57:eve ne diye gelinir ki :rolleyes:Çok güzel canım ben çok sevmiyorum işimi ama hayat bu çizgiyi çizmiş pek değiştirmek olmaz herhalde bu saatten sonra baştan meslek lisesine giderek hata yaptım düz lise okuyup pisikolog psikiyatrist falan olmalıydım ah ahh:-)

Benim annemde çok güzel yemek yapar meşhurdur yemekleri bana bi el ver dedim de bakalım :KK45: gerçi bende yaptımmı fena olmuyor da işte tarif bilgim çok yok artık telefonda annemle saatlerce konuşup yapıcam :kk77: Ben anadolu lisesi okudum da ne oldu bak yakın mesleklerimiz :KK49: bende ticaret kafası var babama çekmişim devamlı şunu yapsam bunu yapsam diye dönüyor kafamda :KK58: Allah sonumu hayır etsin bakalım ne olacak :-) Babam gibi ticaret adamı görmedim ona çektiysem yaşadım :cool::KK71: Muhasebe de kötü değil ama işsiz kalma şansın pek yok evet insanın beynini yorar da o kadar olsun her mesleğin zorluğu var. Muhasebeyle ilgileneceğim zaman kaçasım geliyor ne yalan söyliyim :KK70: nehirnil111 nehirnil111

okeanoss00 okeanoss00 colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker buralardayım :) yazdım düğünden sonra aslında ama galiba sayfalarda kaynadı gitti..ben çok iyim kızlar herşey yolunda çok şükür.. Okeanos senın nası gıdıyor esın askerdeki sanırım ınsallah o taraflarda degıldır o_O colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker cok tebrık ederım Canım senıde kızmı gecıyo gönlünden erkekmi:KK5:

okeanoss00 okeanoss00 colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker buralardayım :) yazdım düğünden sonra aslında ama galiba sayfalarda kaynadı gitti..ben çok iyim kızlar herşey yolunda çok şükür.. Okeanos senın nası gıdıyor esın askerdeki sanırım ınsallah o taraflarda degıldır o_O colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker cok tebrık ederım Canım senıde kızmı gecıyo gönlünden erkekmi:KK5:

Canım, teşekkür ederim. valla niyeyse içimden erkek geçiyo. ailemden herkes "erkek olur inşallah" diyince erkek olacakmış gibi geliyo. 5 kız yiğenin ardından En küçük yiğenim ilk ve tek erkek yiğen olunca ona arkadaş gelsin, tek kalmasın diye erkek olsun diyolar. Tek arzum, sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat. başka bir şey istemiyorum.

okeanoss00 okeanoss00 nehirnil111 nehirnil111 çok teşekkürler kızlar :KK15: hala yatıyorum :( haftaya salı kontrolüm var, umarım artık iyileşmişimdir. iğnelerden sevgili popom kevgire döndü o_O bir de bunun üstüne görümce problemi yaşıyorum, kahrımdan ölmessem iyidir :)

Benim annemde çok güzel yemek yapar meşhurdur yemekleri bana bi el ver dedim de bakalım :KK45: gerçi bende yaptımmı fena olmuyor da işte tarif bilgim çok yok artık telefonda annemle saatlerce konuşup yapıcam :kk77: Ben anadolu lisesi okudum da ne oldu bak yakın mesleklerimiz :KK49: bende ticaret kafası var babama çekmişim devamlı şunu yapsam bunu yapsam diye dönüyor kafamda :KK58: Allah sonumu hayır etsin bakalım ne olacak :-) Babam gibi ticaret adamı görmedim ona çektiysem yaşadım :cool::KK71: Muhasebe de kötü değil ama işsiz kalma şansın pek yok evet insanın beynini yorar da o kadar olsun her mesleğin zorluğu var. Muhasebeyle ilgileneceğim zaman kaçasım geliyor ne yalan söyliyim :KK70: nehirnil111 nehirnil111
Annenin eli lezzetliyse seninde öyledir çekiyor ister istemez:kk77:Tariften bol ne var canım nefis yemek tarifleri sitesi var bol bol tarif yorumlarda var nasıl olmuş diye bakıyorsun benim tarif topiğim var oraya da bakabilirsin:KK50:

Benim beynim yoruluyor burada erkek çok ben tek bayan çok konuşuyorlar bir de onlar yüksek sesle :KK47:

Canım, teşekkür ederim. valla niyeyse içimden erkek geçiyo. ailemden herkes "erkek olur inşallah" diyince erkek olacakmış gibi geliyo. 5 kız yiğenin ardından En küçük yiğenim ilk ve tek erkek yiğen olunca ona arkadaş gelsin, tek kalmasın diye erkek olsun diyolar. Tek arzum, sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat. başka bir şey istemiyorum.
Hayırlısıyla sağlıcakla doğum yaparsın inşallah canım:nazar::anneadayı::KK46:
okeanoss00 okeanoss00 nehirnil111 nehirnil111 çok teşekkürler kızlar :KK15: hala yatıyorum :KK43: haftaya salı kontrolüm var, umarım artık iyileşmişimdir. iğnelerden sevgili popom kevgire döndü o_O bir de bunun üstüne görümce problemi yaşıyorum, kahrımdan ölmessem iyidir :)

Canım ne olmuşsun sen öyle ya geçmiş olsun bende salgına yakalandım ama ayakta atlattım gibi :KK51:Görümcenle ne oldu o_O

Günaydın kızlar güzel haftalar olsun ben sahalara geri döndüm :)

Back