Teşekkürler :) Açıkçası salon tarzını sevmiyorum(fayanslar, boyalı duvarlar, floresan aydınlatma vs)o yüzden ben daha otantik bir yer istiyordum o yüzden burayı tercih ettim.
Bizim kına Mayıs başı gibi. Salon 275 kişilik ama biz 150 oluruz sanırım.
Fiyat konusunda sizin isteğinize bağlı. Çünkü standart paketinde masalarda serpme çerez, cips, sos, peynir havuç salatalık tabağı ve sınırsız meşrubat var. Bu uygun. Ancak ben kişi sayılı, ve herkes özel tabaklı istedim. Yukarda saydıklarımın dışında kişiye özel tabakta su böreği, 4 kurabiye ve 3 çeşit meze olacak. Fiyatları da arttığı içn pazarlıkla indirimle nakit 2500' e anlaştık, 120 kişi.. 3200 fln demişti önce
Ama o 150 kişi olacak. Kına izlemeye de gittim, gayet güzeldi, piyanist var bayan, eğlendiriyor. Kına tahtı, kapıda karşılayan kız ekibi, davetlilere kuru kına vs hepsi var. İstersen onlardaki bindallılardan da giyebiliyorsun. Ayrıca birsürü kupon verdiler, makyaj kirpik vs 100 tl sadece, bir de 8 pozluk çekim ve albümü, gelinlikçide indirim, diz beyazlatma da indirim vs.. Şimdilik bir sorun yok. Başka sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olayım.