• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

düğün mekanı belli ve tanıdıkları olduğu için sıkıntı çıkmaz diyorlar. orası tutulacak ama saat belli değil daha. dün nişanlım ikiside akşam olsun bizim istediğimiz olsun. kimseyi düşünmeyelim nsl gidecek nsl gelecek diye dedi. bizim için katlansınlar birazcık zahmete dedi. ama öyle şey olur mu yaa? bilmiyorum :KK64:
Olur neden olmasın. Benim düğünüm de akşam. Gündüz düğünleri düğünmüş gibi gelmiyor bana ama yine de sen bilirsin. Gelenlerin rahat dönmesini düşünüyorsanız cumartesi gecesi uygun olur, biz öyle yaptık. Pazar günü genelde insanlar çalışmıyorlar, geç de dönseler sıkıntı olmaz.

Olur neden olmasın. Benim düğünüm de akşam. Gündüz düğünleri düğünmüş gibi gelmiyor bana ama yine de sen bilirsin. Gelenlerin rahat dönmesini düşünüyorsanız cumartesi gecesi uygun olur, biz öyle yaptık. Pazar günü genelde insanlar çalışmıyorlar, geç de dönseler sıkıntı olmaz.
aynen biz de dönüş sıkıntısı olmasın diye hep cumartesi düşündük pazar düğünü aynı şehir bile olsa yorucu oluyo ertesi gün için düğün için en uygun gün bence de cumartesi yarım gün çalışan bile gelebilir ki tam gün çalışan pek olmaz ;)

Teşekkürler :) Açıkçası salon tarzını sevmiyorum(fayanslar, boyalı duvarlar, floresan aydınlatma vs)o yüzden ben daha otantik bir yer istiyordum o yüzden burayı tercih ettim.

Bizim kına Mayıs başı gibi. Salon 275 kişilik ama biz 150 oluruz sanırım.

Fiyat konusunda sizin isteğinize bağlı. Çünkü standart paketinde masalarda serpme çerez, cips, sos, peynir havuç salatalık tabağı ve sınırsız meşrubat var. Bu uygun. Ancak ben kişi sayılı, ve herkes özel tabaklı istedim. Yukarda saydıklarımın dışında kişiye özel tabakta su böreği, 4 kurabiye ve 3 çeşit meze olacak. Fiyatları da arttığı içn pazarlıkla indirimle nakit 2500' e anlaştık, 120 kişi.. 3200 fln demişti önce :KK43: Ama o 150 kişi olacak. Kına izlemeye de gittim, gayet güzeldi, piyanist var bayan, eğlendiriyor. Kına tahtı, kapıda karşılayan kız ekibi, davetlilere kuru kına vs hepsi var. İstersen onlardaki bindallılardan da giyebiliyorsun. Ayrıca birsürü kupon verdiler, makyaj kirpik vs 100 tl sadece, bir de 8 pozluk çekim ve albümü, gelinlikçide indirim, diz beyazlatma da indirim vs.. Şimdilik bir sorun yok. Başka sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olayım.
Canım ben de orayla görüşmek istiyorum ama biz en fazla 60 kişi falan olacağız.. Sen biliyor musun bu kadar kişilik kına organizasyonu yapıyorlar mı ve fiyatlar kişi sayısına göre ayarlanıyor dimi?

düğün mekanı belli ve tanıdıkları olduğu için sıkıntı çıkmaz diyorlar. orası tutulacak ama saat belli değil daha. dün nişanlım ikiside akşam olsun bizim istediğimiz olsun. kimseyi düşünmeyelim nsl gidecek nsl gelecek diye dedi. bizim için katlansınlar birazcık zahmete dedi. ama öyle şey olur mu yaa? bilmiyorum :KK64:
Pazar akşamı olacak düğünümüz büyük ihtimal Cumartesiyle arasında bayağı fiyat farkı vardı ve nişanlın gibi düşündük gelmek isteyen gelir işlerinden bir pazartesiyi izin alabilirler zaten gelenler yakın akrabalarımız olacak diye ki bizim durum böyle sizinkiler ne yapar bilemiyorum tabi tatlım bizde Ankaradan gelecek 4-5 kişi çalışıyor olacak onlarda izin alsın diye düşündük Anadolu yakasından gelenlerde erken kalkar belki dedik ee Avrupadakiler de düşünmesinler yani vallahi gitmek istiyorsam giderim kimse içinde hayallerimden vazgeçemem :KK53:

sanırım aranızda tek sıkıntılı benim ya da mızmız ya da kararsız o_O:KK14: düğün tarihini değiştirelim dicem bizimkine. milletin gelip gitmesini düşünmektense, kendim yorgun olayım napiimm :mad:

Süpermişş hangi ilçede canım ve adı ne? Bir de ne kadara anlaştın hizmetleri neler? Ben mayıs gibi düşünüyorum kına gecemi düğünde tabi o tarihte tavsiye edersen bende ayarlayabilirim :D
Organizasyon firmasının yerini ve adını mı soruyorsun canım yoksa kına yapacağım mekanı mı? Benim kınam 21 Mayıs Düğün 23 Mayıs.

sanırım aranızda tek sıkıntılı benim ya da mızmız ya da kararsız o_O:KK14: düğün tarihini değiştirelim dicem bizimkine. milletin gelip gitmesini düşünmektense, kendim yorgun olayım napiimm :mad:
Yok canım neden mızmız olasın. Değiştirip ne zaman yapmayı düşünüyorsun ki?
o_O

Yok canım neden mızmız olasın. Değiştirip ne zaman yapmayı düşünüyorsun ki?o_O

1 mayıs cuma kına. akşam başlar gece 11 gibi biter. yola çıkarım sabaha doğru kayseride olurum. cumartesi günü de düğün olur. millet de rahat gidip gelmiş olur :(

1 mayıs cuma kına. akşam başlar gece 11 gibi biter. yola çıkarım sabaha doğru kayseride olurum. cumartesi günü de düğün olur. millet de rahat gidip gelmiş olur :KK43:
Canım okudum mesajlarını.. Benim mekanım oturduğumuz yere biraz uzak ve akrabalarda bu çevreden genelde o yüzden arabanın yetmediği yerde servis tutacağız ben gereksiz görmüyorum insanları sıkıntıya sokmak istemem herkesin arabası yokki nasıl ulaşım sağlayacaklar :) ve birde ben Ankaradayım biliyosun burda ulaşım 22.30 son araç/metro geri dönecek konuklar otogardan evlerine nasıl gidecekler hesaplamakta fayda var bence doğru düşünmüşsün :)

kızlar ben bayramdan beri hastaydım haftasonu iyice şiddetlendi meğer enfeksiyon varmış acildeydim bugünden beri üre düşük çıktı lökosit yüksek çıktı bakteri çıktı canımı sıktı var mı aranızda sıkıntı yaşayan bu konuda biraz okudum formda ama hep evliler hamileler yaşamış :KK64:

[QUOelmol, post: 37400559, member: 626377"]kızlar ben bayramdan beri hastaydım haftasonu iyice şiddetlendi meğer enfeksiyon varmış acildeydim bugünden beri üre düşük çıktı lökosit yüksek çıktı bakteri çıktı canımı sıktı var mı aranızda sıkıntı yaşayan bu konuda biraz okudum formda ama hep evliler hamileler yaşamış :KK64:[/QUOTE]
Cok gEcmis olsun canim. Konu hakkinda bir bilgim yok. Doktorlarin verdigi ilaclari kullanirsan gecer heralde.

[QUOelmol, post: 37400559, member: 626377"]kızlar ben bayramdan beri hastaydım haftasonu iyice şiddetlendi meğer enfeksiyon varmış acildeydim bugünden beri üre düşük çıktı lökosit yüksek çıktı bakteri çıktı canımı sıktı var mı aranızda sıkıntı yaşayan bu konuda biraz okudum formda ama hep evliler hamileler yaşamış :KK64:
Cok gEcmis olsun canim. Konu hakkinda bir bilgim yok. Doktorlarin verdigi ilaclari kullanirsan gecer heralde.[/QUOTE]
teşekkürler canım kullanıyorum geçer inşallah ne demiş büyükler ayağını sıcak başını serin tutcan ;)

Tekrar geçmiş olsun tatlım :) Gordun mu bilmiyorum ama kina icin organizasyon formasiyla anlastim :) Bir de nisanlim istedigim seriden ütü almis bana bu aksam keyfim yerinde :) elmol elmol

Tekrar geçmiş olsun tatlım :) Gordun mu bilmiyorum ama kina icin organizasyon formasiyla anlastim :) Bir de nisanlim istedigim seriden ütü almis bana bu aksam keyfim yerinde :) elmol elmol
gördüm canım konuşmuştuk zaten gözün aydın herşey gönlünce oluyo Allah bozmasın inşallah :KK15: :KK68::KK68::D:D

Back