- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.761
Canım bana da çat kapı kimse gelmez mesela annemi arayıp hep Nilin evine görmeye gidelim diyorlar 1-2 gün önceden annem haber veriyor yani kimseyi buyur etmedim ev görme olayları biz gelicez gibisinden oluyor sanırımİyiymiş sizin herkes seni tanıyor yani Ya benimde huyum kötü gelecekler ya 1-2 çeşit yetmez gibi bir çok şey yapıyorum o yüzden yoruluyorum bazı insanlar kuru çayla bile gönderebilir ben yapamıyorum Bende hafta içi çaya almıştım 2 kere genelde hafta sonu aldım hep Bende severim misafiri yedirmeyi de çok severim yeter ki malzemem olsun çeşit çeşit yapayım yedireyim hem berekettir eve Muhasebeciyim canım ön muhasebe faturalar mutabakatlar telefonlar falan Senin mesleğin nedir
Haberli geliyorlarsa iyi o zaman bende habersiz sevmiyorum. Bende senin gibiyim yaptım mı çeşit çeşit olacak babam çok sever yedirmeyi içirmeyi hep öyle gördük biz annemde öyle tabi misafire bişey yedirmeden yollamayız. Haftaiçi gelirse yemek için söz veremiyorum tabi kek börek vs olur ancakuru kuru çayla kahveyle asla yollamam ayıp kimi çayı bile vermiyor şahit oldum 1 2 kere Aaaa mesleklerimiz yakın ben iç denetim işi yapıyorum ama muhasebe ve finanslada ilgileniyorum okuduğum bölüm direk onlarla ilgiliydi zaten
okeanoss00 colcicegigulbeseker buralardayım :) yazdım düğünden sonra aslında ama galiba sayfalarda kaynadı gitti..ben çok iyim kızlar herşey yolunda çok şükür.. Okeanos senın nası gıdıyor esın askerdeki sanırım ınsallah o taraflarda degıldır colcicegigulbeseker cok tebrık ederım Canım senıde kızmı gecıyo gönlünden erkekmi
Annenin eli lezzetliyse seninde öyledir çekiyor ister istemezBenim annemde çok güzel yemek yapar meşhurdur yemekleri bana bi el ver dedim de bakalımgerçi bende yaptımmı fena olmuyor da işte tarif bilgim çok yok artık telefonda annemle saatlerce konuşup yapıcam Ben anadolu lisesi okudum da ne oldu bak yakın mesleklerimiz bende ticaret kafası var babama çekmişim devamlı şunu yapsam bunu yapsam diye dönüyor kafamda Allah sonumu hayır etsin bakalım ne olacak Babam gibi ticaret adamı görmedim ona çektiysem yaşadım Muhasebe de kötü değil ama işsiz kalma şansın pek yok evet insanın beynini yorar da o kadar olsun her mesleğin zorluğu var. Muhasebeyle ilgileneceğim zaman kaçasım geliyor ne yalan söyliyim nehirnil111
Hayırlısıyla sağlıcakla doğum yaparsın inşallah canımCanım, teşekkür ederim. valla niyeyse içimden erkek geçiyo. ailemden herkes "erkek olur inşallah" diyince erkek olacakmış gibi geliyo. 5 kız yiğenin ardından En küçük yiğenim ilk ve tek erkek yiğen olunca ona arkadaş gelsin, tek kalmasın diye erkek olsun diyolar. Tek arzum, sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat. başka bir şey istemiyorum.
okeanoss00 nehirnil111 çok teşekkürler kızlar hala yatıyorum haftaya salı kontrolüm var, umarım artık iyileşmişimdir. iğnelerden sevgili popom kevgire döndü bir de bunun üstüne görümce problemi yaşıyorum, kahrımdan ölmessem iyidir :)
Günaydın kızlar güzel haftalar olsun ben sahalara geri döndüm :)
Ben de özledim kuzucum :)Hoşgeldin kuzum çok özlendin
Hoşgeldin canım gitme daha2 haftadan sonra ben de aranızdayım :)
Merhabaselamlarrr
GünaydınHerkese günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?