• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben daha baya bi süre gelmeyi düşünmüyorum, gelecek olana da engel olmayayım :) Allah isteyen herkese versin canım. ayıptır sorması korunuyor muydunuz? ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ama bazen acayip şüpheleniyorum, güvenim gitti :KK43:

Canım benim adet düzensizliğim olduğu için korunmuyordum. hapların bana zarar vermesinden korktum. Eşimde korunmak istemedi pek. ve doğal olarak olanlar oldu işte. Şuan hiçbir şey anlamış değilim. Ciddi anlamda halsizlik, istahsızlık ve bazı yiyeceklere karşı koku duyarlılığı arttı. Bakalım bizi başka neler bekliyor.

Canım benim adet düzensizliğim olduğu için korunmuyordum. hapların bana zarar vermesinden korktum. Eşimde korunmak istemedi pek. ve doğal olarak olanlar oldu işte. Şuan hiçbir şey anlamış değilim. Ciddi anlamda halsizlik, istahsızlık ve bazı yiyeceklere karşı koku duyarlılığı arttı. Bakalım bizi başka neler bekliyor.

bile bile lades demişsiniz o zaman :KK53: hayırlısı olsun :) hamile topikleri de vardır kesin, onlara bak bişeyler öğrenirsin :))) kaç yaşındaydın canım?

Evleneli 3 ay olmuşken, İstanbula, yeni işime alışmaya çalışırken, beklediğim birşey değildi. Hele ki bu kadar kısa sürede hiç beklemiyordum. Bunda benim de kabahatim var ki maalesef korunmadım :KK61: "eee o zaman" diyeceksin haklı olarak ama benim adet düzensizliğim çok fazlaydı. 3 ay hatta 1 yıl boyunca regl olmadığım zamanlar oldu. Kist çıktı, ablamlarım hepsinin gebeliği geç oldu, düşükler, dış gebelikler falan derken bunları düşününce ilaç almak taraftarı olmadım hiç. ilerisi için sıkıntı oluşturur diye. ama nasip işte.

acil doktoru, "bi kan değerlerinize bakalım ona göre ilaç yazalım diyince" ben umursamaz bir tavırdayken, eşimin gözleri parlıyordu. mutluluktan havaya uçtu. Aramızda 9 yaş fark olunca adam çocuk istiyo haklı olarak.
o gece ben ağlamaktan o ise mutluluktan uyuyamadık

Kıyamam canım ya sen erken diye düşünüyorsun henüz düzenin oturmadığı için ama kısmet 9 aya sende alışmış olursun zamanla alışırsın bebek fikrine de bence annenin karnında olması bile anneliği hissetmesini sağlıyor :KK16:Kist olaylarını biliyorum benimde ilaç kullanmadığım sürece düzensiz regl dönemlerim ama işte nasibimizde varsa oluyor :KK68:

günaydın canım,

okeanoss00 okeanoss00 @toz-pembe nehirnil111 nehirnil111 buzmavileylak buzmavileylak @elmol @missavukat @monarkkk blue_fairy blue_fairy @_Arzu_ @PembeLokum @Aubina kızlar size bi haberim var. HAMİLEYİM..... :KK57::KK46:
yani bu topikten şimdiye kadar ilk açıklayan ben oldum sanırım. İlk olmayı hiç istemezdim ama oldu işte :KK14:
Ahahahaha içime doğmuş resmen :D:D:D blue_fairy blue_fairy 'e dün dedim bebek olunca toplanıcaksınız buraya diye :) Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biraz erken beklemiyordun tahmin edebiliyorum ama zamanla alışacaksın :)
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. sıcağı seven biri olarak, Bu havalar insanı hayattan soğutuyo. yaşama sevki kalmıyo. Bi de gelen şehit haberleri :KK51:Allah yardımcımız olsun hepimizin
Evet canım valla çok kötüyüm halsizlikten bir yerde düşüp bayılacağım diye korkuyorum.

ya ne zamandır girmiyorum, bugüne denk geldim görüyo musun :) tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı:
Hoş geldin canım :) Ben iki aydır kazalardan ötürü hamile kalacağım diye neler çektim nehirnil111 nehirnil111 bilir çok şükür yok az daha ilk bombayı ben patlatacaktım :D Adam yok zaten bulduğumuz kısa aralıkta hamile kalsaydım herkesin dalga konusu olacaktım çok şükür yok :KK53:

Hoş geldin canım :) Ben iki aydır kazalardan ötürü hamile kalacağım diye neler çektim nehirnil111 nehirnil111 bilir çok şükür yok az daha ilk bombayı ben patlatacaktım :KK70: Adam yok zaten bulduğumuz kısa aralıkta hamile kalsaydım herkesin dalga konusu olacaktım çok şükür yok :KK53:
Yerim seni :KK19::KK53:Ben niye bilmiyorum ama senin bebişinin olmasını çok istiyorum çok sevdiğimden herhalde sana benzeyen bir kız hayal ediyorum hep harika olurdu :anneadayı:ama oğlun olacak gibi hissediyorum:KK46::KK53:bende çok ilgincim kendi hayalimi bu kadar kurmam:KK70:

Yerim seni :KK19::KK53:Ben niye bilmiyorum ama senin bebişinin olmasını çok istiyorum çok sevdiğimden herhalde sana benzeyen bir kız hayal ediyorum hep harika olurdu :anneadayı:ama oğlun olacak gibi hissediyorum:KK46::KK53:bende çok ilgincim kendi hayalimi bu kadar kurmam:KK70:
Ben seni yerim asıl :KK19::KK200::KK200: İsteme yahu vallahi ben çok korkuyorum kocam gelsin hele bi :) Annem de öyle diyor hep senin oğlun olacak diyor bana :)) Ama Allah biliyor ya sağlıklı olsun da ilk bebeğim kız olsun istiyorum :KK22:

Ben seni yerim asıl :KK19::KK200::KK200: İsteme yahu vallahi ben çok korkuyorum kocam gelsin hele bi :) Annem de öyle diyor hep senin oğlun olacak diyor bana :)) Ama Allah biliyor ya sağlıklı olsun da ilk bebeğim kız olsun istiyorum :KK22:
Evet dimi kendime istiyim yani bende bir tuhafım :KK70:İnşallah eşin hayırlısıyla yanına geldiğinde düşünürsünüz kuzucum senin için daha iyi olacak tabi ki :KK60:İçimden hep öyle hissediyorum niyeyse ama tam tersi çıktığını da gördük:KK53:Senin kızın çok güzel olur ya iri gözlü yuvarlak surat bal bir şey :KK200::KK46::KK73:

Evet dimi kendime istiyim yani bende bir tuhafım :KK70:İnşallah eşin hayırlısıyla yanına geldiğinde düşünürsünüz kuzucum senin için daha iyi olacak tabi ki :KK60:İçimden hep öyle hissediyorum niyeyse ama tam tersi çıktığını da gördük:KK53:Senin kızın çok güzel olur ya iri gözlü yuvarlak surat bal bir şey :KK200::KK46::KK73:
Senin kızın da öyle olur miss gibi pambık gibi :) Görürüz inşallah o günleri de hayırlısı olsun kuzum. İnşallah Rabbim istediğimiz zamanlarda verir :)

yaaa çok duygulandım ama :KK68: zamanla sen de kabullenirsin her şey yoluna girer canım benim. hem sen biz kistlilere umut oldun şu an biliyor musun :)

bile bile lades demişsiniz o zaman :KK53: hayırlısı olsun :) hamile topikleri de vardır kesin, onlara bak bişeyler öğrenirsin :))) kaç yaşındaydın canım?

Kabullenirmiyim bilmiyorum ama sürekli hayata karşı isteksizim. Rabbim hayırlısını versin. Evet o yönden bakacak olursak, kistliler zor hamile kalır tezini çürütmüş oldum :D hehehe :p

Aslında bile bile değil, çnkü dediğim gibi bu kdar şeyi yaşayan biri olarak hamile kalmamın mucize olacağını düşünüyordum. Yani düşünsene 1 yıl regl olmamışım evliliğinde bile regl olayım çok sıkıntılıydı. İşte bunları düşününce hamilelikte bir müdahale ile olur diye düşünüyordum. Ama düşünmek ile tezin kesinleşmediğini hamile kalınca anladım
:KK34: 24 yaşındayım canım. eşimde 33 yaşında

Kıyamam canım ya sen erken diye düşünüyorsun henüz düzenin oturmadığı için ama kısmet 9 aya sende alışmış olursun zamanla alışırsın bebek fikrine de bence annenin karnında olması bile anneliği hissetmesini sağlıyor :KK16:Kist olaylarını biliyorum benimde ilaç kullanmadığım sürece düzensiz regl dönemlerim ama işte nasibimizde varsa oluyor :KK68:

Evlilik hayatımı düzene sokamamışken, kısmet. bazen isyan ediyorum ama (tövbe) eşim hep güzel örnekler verip beni rahatlatıyo. valla ben daha içimde birşey olduğunu tam anlayabilmiş değilim. hani filmlerde oluyo ya kızlar ayna karşısında karnına bakıp okşuyo falan o bende şuanda yok :) Nasip bu iş elbette

Ahahahaha içime doğmuş resmen :KK70::KK70::KK70: blue_fairy blue_fairy 'e dün dedim bebek olunca toplanıcaksınız buraya diye :) Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biraz erken beklemiyordun tahmin edebiliyorum ama zamanla alışacaksın :)

Evet canım valla çok kötüyüm halsizlikten bir yerde düşüp bayılacağım diye korkuyorum.

Konuşmaları görünce yazmak istedim zaten, O zaman cinsiyeti konusunda fikrini almak isterim. Evet çooookk erken oldu. Alışmak zorundayım.
B12 takviyesi alsan keşke doktora gittiğinde ona da baktır bi

Evlilik hayatımı düzene sokamamışken, kısmet. bazen isyan ediyorum ama (tövbe) eşim hep güzel örnekler verip beni rahatlatıyo. valla ben daha içimde birşey olduğunu tam anlayabilmiş değilim. hani filmlerde oluyo ya kızlar ayna karşısında karnına bakıp okşuyo falan o bende şuanda yok :) Nasip bu iş elbette
Sakın canım Allah korusun hayırlısıyla gelecek anne babasını da düzene koyacak görürsün o minnak yavru :KK46:Zaten direk olmaz o hisler zamanla tekmeler başladıkça kalp atışını duydukça karnın belirdikçe okşarsın:anneadayı:Bence kızın olacak öyle hissettim senin gibi sana benzeyen düşünsene ikizin ya da sevdiğin adamla birleşiminizden oluşan bir mucize tip :KK23:

Hoş geldin canım :) Ben iki aydır kazalardan ötürü hamile kalacağım diye neler çektim nehirnil111 nehirnil111 bilir çok şükür yok az daha ilk bombayı ben patlatacaktım :KK70: Adam yok zaten bulduğumuz kısa aralıkta hamile kalsaydım herkesin dalga konusu olacaktım çok şükür yok :KK53:

ahahhah kaza geliyorum demez :KK53: e sen hapla korunmuyo muydun ya yanlış mı hatırlıyorum o_O

Back