günaydın kızlar hayırlı cumalar işlerden dolayı fazla giremiyorum şu sıralar
bende durumlar aynı haftada 3-4 gün falan akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz artık ev işlerini okadar takmıyorum bi ara çamaşırdan ütüden yemekten başımı kaldıramıyodum artık saldım temizliği haftada 1 kez yapıyorum cumartesi günleri erken gidiyorum eve ütümüde ozaman yapmaya başladım çamaşırıda artık kısa programda yıkıyorum su faturasında baya düşüş oldu bu sayede
nerdeyse hergün makina çalıştırıp bide 2 buçuk saatlik programa atıyodum
bulaşık makinası tam dolmadan yıkıyodum hemen ee onları yerleştirmek falanda zaman alıyo biliyosunuz oyüzden artık iyice doldurup öyle yıkıyorum 1 günde ordan kazancım var
sonuçta orası benim evim insan evinde rahat etmeli bense sanki işyerim gibi davranıyodum o işleri yapmak zorundaymış gibi halbuki istediğim zaman yapabileğimi farkettim
canım ne zaman isterse ozaman yapıyorum böylece daha çok dinlenebiliyorum en önemlisi eşimle daha çok zaman geçirebiliyorum
yemek olayınıda çözdüm eşim normalde 1 gün önceden olan yemeği yemezmiş annesinin evinde.. bende hergün yeni yemek yapıyodum kendisi kıyamadı sanırım bana
tek çeşit yemek yap dedi ben ertesi günde yerim dedi benimde işime geldi tabi
böylece baya rahata erdim haftada 3-4 gün dışarıya çıkabiliyoruz yürüyoruz sohbet ediyoruz biyerde oturup bişeyler içiyoruz artık daha mutluyum hayatı zindan etmişim meğerse kendime
evlilik güzel şeymiş