• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Buralar çok sessiz... Kızlar bugün görümcem ameliyat oldu hatta hala ameliyatta. Ben de iş çıkışı onu ziyarete gideceğim hastaneye. Çenesinden ameliyat olduğu için uzun süre bir şey yeyip içemeyecek. Bu yüzden ne alacağıma karar veremedim. Bakım seti oluşturdum; sıvı el sabunu, nemlendirici el&vücut kremi, duş jeli bir de ıslak mendil aldım. Olmuş mu sizce başka bir şey almalı mıyım?

Canım benim geçmiş olsun inşallah. bence paket güzel ama eğer aranız iyiyse bi kaç bişeyler daha ekleyebilirsin. onu mutlu edecek minik objeler, kokulu mum, minik ev havlusu olabilir

yaptım yaptım çok mutlu oldu gerçekten. adam duygulandı :KK70: kmse hayatında doğum güünü böyle pastalı süprizli kutlamamız bende böyle büyük bi süpriz yapınca fazla geldi kendine :KK70:
Alışık olmadığından en güzel doğum günü olarak kalacak aklında canım bilirim:KK19:Eşimde benimle tanışmadan önce kutlamamış hiç beraber olmaya başladıktan sonra bol bol kutluyoruz ama es geçmeden ilk doğum günü sürprizimi hiç unutmaz:KK60:

Kızlar bu arada dün gece eşimle birlikte sütlü kahve içelim diye sütü kaynattım, bardağa dökerken bardağın azizliğine uğradım ve kaynar sütü sol elime boza ettim. parmağımdaki yüzük bu sıcaklıkla parmağıma yapışmasın çıkardım ama nasıl bir acıdır o... :mad::mad: resmen etin için için pişiyo. su tutuyom olmuyo, buzlar koyuyon şıpır şıpır eriyor, 1,5 saatte acısı dinmeyince yanık kremde olmayınca acile gittik. şuan elim sargılı olarak yazıyorum. Mutfakta benim gibi sakatlar sıcaktan bıçaktan ateşten korunun :KK34:

geçmiş olsun canım, bence çok güzel düşünmüşsün, eğer ameliyat sonrası dinlenme süresi uzunsa bir kitap veya dergi de alabilirsin diye düşündüm, ama almazsan da olur yani saydığın şeyler gayet yeterli bence :)
İyileşme süreci uzun fakat hastanede ne kadar kalacağını bilmiyorum canım. Her tarz kitap da okumuyor böyle macera tarzı okuyor galiba harry potter vampirler falan gibi, alırım bir de beğenmezse :/
ooohhh en güzeli insan nasıl seviniyo görünce dimi? Rabbim sizi tez zamanda kavuştursun canım valla dua ediyorum aklıma düştükçe size
Sevinmez mi canım ya. Zaten daha evlilikten hiçbir şey anlamadık. Zor ya böyle sağol canım beni de dualarına eklediğin için :KK200:
Eğer bir kaç gün kalacaksa gelip gidenler ve refakatçiler için kurupasta, meyvesuyu vs alabilirsin. Görümcen yiyemese de gelenler ya da kalan için iyi olabiliyor. Çok geçmiş olsun.
Babamlar da gelecek akşam dur onlara da kurupasta aldırayım o zaman meyve suyu da alırız :) Sağol canım.
Canım benim geçmiş olsun inşallah. bence paket güzel ama eğer aranız iyiyse bi kaç bişeyler daha ekleyebilirsin. onu mutlu edecek minik objeler, kokulu mum, minik ev havlusu olabilir
Tatlım bizim kız 18 yaşında ve öyle her şeyi beğenen bir tip değil :) Ben onu severim o da beni sever lakin bu hediye işleri sıkıntı. Tarzlarımız hiç uyuşmuyor alsam bir şeyler kesin beğenmez :D 8 senedir hayatlarındayım onlar da bana hiç hediye almadılar. Ablasına bir kez aldım beğenmedi bir daha da almadım. Ufaklığa da doğum günü filan olunca ya hediye çeki ya da para vermeyi düşünüyorum :D

Kızlar bu arada dün gece eşimle birlikte sütlü kahve içelim diye sütü kaynattım, bardağa dökerken bardağın azizliğine uğradım ve kaynar sütü sol elime boza ettim. parmağımdaki yüzük bu sıcaklıkla parmağıma yapışmasın çıkardım ama nasıl bir acıdır o... :mad::mad: resmen etin için için pişiyo. su tutuyom olmuyo, buzlar koyuyon şıpır şıpır eriyor, 1,5 saatte acısı dinmeyince yanık kremde olmayınca acile gittik. şuan elim sargılı olarak yazıyorum. Mutfakta benim gibi sakatlar sıcaktan bıçaktan ateşten korunun :KK34:

Ayy geçmiş olsun :( Benim de aynen dün gece parmağım kızgın tavanın kenarına değdi. Çok acıyor ya :( Allahtan benimki ufak birşeydi. İnşallah çabucak geçer canım.

Sevinmez mi canım ya. Zaten daha evlilikten hiçbir şey anlamadık. Zor ya böyle sağol canım beni de dualarına eklediğin için :KK200:

Tatlım bizim kız 18 yaşında ve öyle her şeyi beğenen bir tip değil :) Ben onu severim o da beni sever lakin bu hediye işleri sıkıntı. Tarzlarımız hiç uyuşmuyor alsam bir şeyler kesin beğenmez :KK70: 8 senedir hayatlarındayım onlar da bana hiç hediye almadılar. Ablasına bir kez aldım beğenmedi bir daha da almadım. Ufaklığa da doğum günü filan olunca ya hediye çeki ya da para vermeyi düşünüyorum :KK70:

Haa o zaman başka. yaşı büyüktür diye düşündüm böyle çeyize yönelik şeyler dedim. madem beğenmiyorsa boşver zorlama. zaten beğenmeyecek senin canın sıkılmasın o zaman bu aldıkların yeter bence

Ayy geçmiş olsun :KK43: Benim de aynen dün gece parmağım kızgın tavanın kenarına değdi. Çok acıyor ya :KK43: Allahtan benimki ufak birşeydi. İnşallah çabucak geçer canım.

Sağol canım, zaten hep korktuğum şeyler başıma gelir. seninki de geçmiş olsun canım varsa yanık kremi sürseydin acısını alır biraz olsun

Sağol canım, zaten hep korktuğum şeyler başıma gelir. seninki de geçmiş olsun canım varsa yanık kremi sürseydin acısını alır biraz olsun

Soğuk suda tuttum; buz iyi değilmiş ya oradaki hücreleri öldürüyormuş gibi bir şey duymuştm. Sonra da silverdin sürdüm rahatladı çok şükür. Evlenmeden önce de elimi kolumu yakmışlığım var o yüzden tecrübe kazandım :KK66:

Canım çok geçmiş olsun bende dün akşam çat diye bir anda bardak düştü elimden tezgahın üzerine nasıl kırıldı anlamadım göz var dedim geçtim:KK70: genelde ben bepanthen krem sürerim silverdini de öneriyorlar iyi geliyor :110:

Soğuk suda tuttum; buz iyi değilmiş ya oradaki hücreleri öldürüyormuş gibi bir şey duymuştm. Sonra da silverdin sürdüm rahatladı çok şükür. Evlenmeden önce de elimi kolumu yakmışlığım var o yüzden tecrübe kazandım :KK66:
geçmiş olsun canım bende 1 ay önce falan gözleme yaparken kolum tavaya deydi yandı ve hala izi var geçmiyo :KK43: silverdin kullandım bende yarayı çabuk iyileştirdi yanar yanmaz buz tutmuştum su toplamadı allahtan ama izi geçmedi bıçaklarımız falan yeni olduğu için ilk zamanlar parmaklarımı çok doğradım böyle mutfakta kazalar yaşicaz mutlaka allah daha büyük şeylerden korusun:nazar:

günaydın kızlar hayırlı cumalar işlerden dolayı fazla giremiyorum şu sıralar
bende durumlar aynı haftada 3-4 gün falan akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz artık ev işlerini okadar takmıyorum bi ara çamaşırdan ütüden yemekten başımı kaldıramıyodum artık saldım temizliği haftada 1 kez yapıyorum cumartesi günleri erken gidiyorum eve ütümüde ozaman yapmaya başladım çamaşırıda artık kısa programda yıkıyorum su faturasında baya düşüş oldu bu sayede :KK70: nerdeyse hergün makina çalıştırıp bide 2 buçuk saatlik programa atıyodum:KK70: bulaşık makinası tam dolmadan yıkıyodum hemen ee onları yerleştirmek falanda zaman alıyo biliyosunuz oyüzden artık iyice doldurup öyle yıkıyorum 1 günde ordan kazancım var :KK66:
sonuçta orası benim evim insan evinde rahat etmeli bense sanki işyerim gibi davranıyodum o işleri yapmak zorundaymış gibi halbuki istediğim zaman yapabileğimi farkettim :KK70: canım ne zaman isterse ozaman yapıyorum böylece daha çok dinlenebiliyorum en önemlisi eşimle daha çok zaman geçirebiliyorum:KK60: yemek olayınıda çözdüm eşim normalde 1 gün önceden olan yemeği yemezmiş annesinin evinde.. bende hergün yeni yemek yapıyodum kendisi kıyamadı sanırım bana:KK70: tek çeşit yemek yap dedi ben ertesi günde yerim dedi benimde işime geldi tabi :KK70:böylece baya rahata erdim haftada 3-4 gün dışarıya çıkabiliyoruz yürüyoruz sohbet ediyoruz biyerde oturup bişeyler içiyoruz artık daha mutluyum hayatı zindan etmişim meğerse kendime :KK51: evlilik güzel şeymiş :KK200::nazar:

bende durumlar aynı haftada 3-4 gün falan akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz artık ev işlerini okadar takmıyorum bi ara çamaşırdan ütüden yemekten başımı kaldıramıyodum artık saldım temizliği haftada 1 kez yapıyorum cumartesi günleri erken gidiyorum eve ütümüde ozaman yapmaya başladım çamaşırıda artık kısa programda yıkıyorum su faturasında baya düşüş oldu bu sayede :KK70: nerdeyse hergün makina çalıştırıp bide 2 buçuk saatlik programa atıyodum:KK70: bulaşık makinası tam dolmadan yıkıyodum hemen ee onları yerleştirmek falanda zaman alıyo biliyosunuz oyüzden artık iyice doldurup öyle yıkıyorum 1 günde ordan kazancım var :KK66:
sonuçta orası benim evim insan evinde rahat etmeli bense sanki işyerim gibi davranıyodum o işleri yapmak zorundaymış gibi halbuki istediğim zaman yapabileğimi farkettim :KK70: canım ne zaman isterse ozaman yapıyorum böylece daha çok dinlenebiliyorum en önemlisi eşimle daha çok zaman geçirebiliyorum:KK60: yemek olayınıda çözdüm eşim normalde 1 gün önceden olan yemeği yemezmiş annesinin evinde.. bende hergün yeni yemek yapıyodum kendisi kıyamadı sanırım bana:KK70: tek çeşit yemek yap dedi ben ertesi günde yerim dedi benimde işime geldi tabi :KK70:böylece baya rahata erdim haftada 3-4 gün dışarıya çıkabiliyoruz yürüyoruz sohbet ediyoruz biyerde oturup bişeyler içiyoruz artık daha mutluyum hayatı zindan etmişim meğerse kendime :KK51: evlilik güzel şeymiş :KK200::nazar:
Bak ne güzel oldu şimdi maşallah size kuzum:nazar::KK200:Böyle daha keyifli değil mi aynen orası bizim evimiz 1 hafta sonu temizliyorum bütün hafta götürecek götürmezse salıyoruz ne olacak hafta içi doluca doldu mu bulaşık makinesi anca yıkanır ne gerek var kasmaya insan böyle daha huzurlu rahat mutlu :KK60:Eşle geçirilen kaliteli huzurdan daha önemli bir şey olamaz:KK200:Artık ortalıkta bıraktığı bardaklara kızmıyorum nasıl rahat ediyorsa öyle hareket etmeli gördüğümüzde alırız ne olacak pis olmayalım zamanını bilelim yeterli:KK74:

geçmiş olsun canım, Buzun hücre öldürdüğünü bilmiyordum bak bi daha yapmam. peki başımızı falan çarptığımızda şişmesin diye buz koyduğumuzda da hücreler ölüyo mu? Bende çok sakarım.

Canım çok geçmiş olsun bende dün akşam çat diye bir anda bardak düştü elimden tezgahın üzerine nasıl kırıldı anlamadım göz var dedim geçtim:KK70: genelde ben bepanthen krem sürerim silverdini de öneriyorlar iyi geliyor :110:

Saolasın canım, aman diyim cam kırıkları, bıçak kesmesi çok tehlikeli sakınmak lazım. ama göz var deyip geçme. sadaka vermelisin bence, nazarlar-gözler ancak sadakalarla def edilir.
Bende eve aldım artık yanık kremi bi eczane dolabı yapmam lazım

Saolasın canım, aman diyim cam kırıkları, bıçak kesmesi çok tehlikeli sakınmak lazım. ama göz var deyip geçme. sadaka vermelisin bence, nazarlar-gözler ancak sadakalarla def edilir.
Bende eve aldım artık yanık kremi bi eczane dolabı yapmam lazım
Evet canım vermeli genelde dikkatsizimdir ama ilginç şeyler olunca şüpheleniyor insan:110::KK53:

Hayırlı cumalar canım,
En güzelini yapmışsın canım işte yorulup geliyoz bide evde işten güçten başımızı kalmadan yorulmak çok moral bozucu. İnsan hayatını yaşayamıyor gerçekten.
ütü, çamaşır, ev temizliği zaman alan şeyler o yüzden çok kasmamak lazım. çnkü yine kirleniyo, yine kırışıyo yine pisleniyo. ara ara yapıp azaltmak daha güzel birden hepsi bitecek diye bişi yok.

Yani ben öyle yapmaya çalışıyorum haa eşim bazen bu durumdan rahatsız olsa da yapacağım bi şey yok. Ben de yorgun oluyorum. o zaman noluyo yardım etmek zorunda kalıyo iş yükü paylaşılıyo hızlı bitiyoooo :KK48:
Yardım eden kocalar bi tane :KK200: bu taktiği denemeni tavsiye ederim :-)

Back