- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.401
Sen doktora gitmezsen benden önce davranma ihtimalin varbakalım önce kim 2. levele atlayıp çocuk yapcak.. amaan ben olmayayımda o biliyosun benim allaha emanet hapta yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen doktora gitmezsen benden önce davranma ihtimalin varbakalım önce kim 2. levele atlayıp çocuk yapcak.. amaan ben olmayayımda o biliyosun benim allaha emanet hapta yok
off yaa doktora gitsem kesin hap verecek bana oyy oyy ben daha istemiyom yaaSen doktora gitmezsen benden önce davranma ihtimalin var
Sen yanlış hapı kullanmışsın kuzu bence hepsinin yan etkisi yokoff yaa doktora gitsem kesin hap verecek bana oyy oyy ben daha istemiyom yaa
ya farkında olmadan hamıle kalırsak :)
heheheh isteyene istediği zaman nasip olur inş bizimde onumuzde daha 1 yılımız var en azSen yanlış hapı kullanmışsın kuzu bence hepsinin yan etkisi yok
O zaman 1-0 öne geçersin
Hepimizin bir hedefi var demek ki hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim isteyen herkese de yokluğunu aratmasınheheheh isteyene istediği zaman nasip olur inş bizimde onumuzde daha 1 yılımız var en az
aynen cnm yenı duzen yenı hayat bıraz toparlanmak sart:)Hepimizin bir hedefi var demek ki hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim isteyen herkese de yokluğunu aratmasın
Aynen canım 3.ayın içindeyim daha anlamadım bir şey misafirlerdenaynen cnm yenı duzen yenı hayat bıraz toparlanmak sart:)
bende 3. hafta :)Aynen canım 3.ayın içindeyim daha anlamadım bir şey misafirlerden
Nice 3.yıllara 30 lara inşallahbende 3. hafta :)
inşallah cnm aminNice 3.yıllara 30 lara inşallah
Selam kızlar özlediniz mi beni bakim
Günaydın canım :) Ben de seni özledim Eşim çok yoğun çalışmasına rağmen ve ev yerleştirmemize rağmen iyiydi :) Lojmana geçti eşim ben de ona temizlik yerleşme vs yardım için gitmiştim daha çok yorgun olarak geri döndüm Sen nasılsın bakalım?selam canım, ben özledim :) nasılsın? nasıl geçti? :)
Günaydın canım :) Ben de seni özledim Eşim çok yoğun çalışmasına rağmen ve ev yerleştirmemize rağmen iyiydi :) Lojmana geçti eşim ben de ona temizlik yerleşme vs yardım için gitmiştim daha çok yorgun olarak geri döndüm Sen nasılsın bakalım?
Evet canım arife günü gideceğim :)yorgunluk geçer, ne güzel beraber vakit geçirmişsiniz bir dahaki görüşmeniz ne zaman, bayramda var mı bir şeyler? ben aynı ya iş güç ev vs.
Selam kızlar özlediniz mi beni bakim
Evet canım arife günü gideceğim :)
İnşallah kuzucum :)Özlenmez mi kuzum ya Arefede gittiğinde herşeyde yerleşmiş olacak daha çok keyfini çıkartacaksınız bence