- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.461
Yok kırılmalar bir anda gereksiz şekilde parçalanıyor falanilginç diyip olayı gizemli hale getirdim bak şimdiİlginç derken??? hayırdır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kırılmalar bir anda gereksiz şekilde parçalanıyor falanilginç diyip olayı gizemli hale getirdim bak şimdiİlginç derken??? hayırdır inşallah
aynen canım bi ara çok kasmıştım kendimi burda da yazmıştım evlilik bana kötü bişey gibi gelmeye başlamıştı eve gidiyorum yemek bılaşık makinaya çamaşırı at etrafı topla çamaşırları ser falan yatana kadar anca yarım saat eşiml oturabiliyodum biri evlilik nasıl diye sorduğunda kötü diyodum direk sakın evlenmeyin ama artık saldım 2 haftadırda misafir derdimde yok oda baya rahatlattı beniBak ne güzel oldu şimdi maşallah size kuzumBöyle daha keyifli değil mi aynen orası bizim evimiz 1 hafta sonu temizliyorum bütün hafta götürecek götürmezse salıyoruz ne olacak hafta içi doluca doldu mu bulaşık makinesi anca yıkanır ne gerek var kasmaya insan böyle daha huzurlu rahat mutlu Eşle geçirilen kaliteli huzurdan daha önemli bir şey olamazArtık ortalıkta bıraktığı bardaklara kızmıyorum nasıl rahat ediyorsa öyle hareket etmeli gördüğümüzde alırız ne olacak pis olmayalım zamanını bilelim yeterli
cidden hayatı zindan etmişim kendime canım kendimi hizmetçi gibi hissetmeye başlamıştım çalışıp eve gidiyorum bacaklarımı uzatıp dinlenemiyodum yatana kadar hep bi koşturmaca içindeydimHayırlı cumalar canım,
En güzelini yapmışsın canım işte yorulup geliyoz bide evde işten güçten başımızı kalmadan yorulmak çok moral bozucu. İnsan hayatını yaşayamıyor gerçekten.
ütü, çamaşır, ev temizliği zaman alan şeyler o yüzden çok kasmamak lazım. çnkü yine kirleniyo, yine kırışıyo yine pisleniyo. ara ara yapıp azaltmak daha güzel birden hepsi bitecek diye bişi yok.
Yani ben öyle yapmaya çalışıyorum haa eşim bazen bu durumdan rahatsız olsa da yapacağım bi şey yok. Ben de yorgun oluyorum. o zaman noluyo yardım etmek zorunda kalıyo iş yükü paylaşılıyo hızlı bitiyoooo
Yardım eden kocalar bi tane bu taktiği denemeni tavsiye ederim
aynen canım ya o bendede olmaya başladı geçen gün çay içicektim çay bardağını elime aldım bardak birden elimden düştü aynı gün akşam gene çay içiçektim bardağı gene düşürdüm bide evde su içiyodum başka bi gün su bardağını masaya koydum çatladı garip garip şeyler amaaan bunlar hep nazrdan diyip geçtimYok kırılmalar bir anda gereksiz şekilde parçalanıyor falanilginç diyip olayı gizemli hale getirdim bak şimdi
Bak ne güzel alışmışsın benim gibi yapıyorsun sende bende toplu yapmaya çalışıyorum bazen pc odasının önünden geçerken gözüme bardağı çarpıyor alıyor mutfağa geçiyorum tost yapmaya sabahları Ölümlü dünya sevdiğimiz adamlarla evliyiz ne gerek var dağınıklığa bir kaç şeyi dışarıda bıraktık diye bağırmaya çalışmaya evimiz özgür alanımız vallahi 1 hafta temizliyorum hafta sonları hafta içi özgürüz isteyen istediği şekilde rahat davranabilir çok dağınık ve pis olmamak kaydıyla rahat hareket etmeliyiz ben dikkatliyim çok mahvolmuyor etraf ufak evimiz zaten ne kadar dağıtabilirizEşinin 2 gün yemesi harika olmuş kuzum bak orta yolu bulabiliyoruz bu büyük kolaylık sağlar sana bana da Allah razı olsun eşim kendi annesinin evinde de öyle alışmış 1 çeşit bile olsa yer ya da bir şey varsa boşver yapma dinlenelim derBize de kimse gelmiyor bu günlerde rahatlıyoruz artık demek ki keyfini çıkarma zamanlarımız gelmiş önce biz önemliyiz huzurumuz önemli anlık canın istemiyorsa yapma elbet isteyecek biriktir yap ütülerini de 1 haftalık giyecek kıyafet kadar kalsın bitmeye başladıkça toplu şekilde yapar çıkartırsın aradanaynen canım bi ara çok kasmıştım kendimi burda da yazmıştım evlilik bana kötü bişey gibi gelmeye başlamıştı eve gidiyorum yemek bılaşık makinaya çamaşırı at etrafı topla çamaşırları ser falan yatana kadar anca yarım saat eşiml oturabiliyodum biri evlilik nasıl diye sorduğunda kötü diyodum direk sakın evlenmeyin ama artık saldım 2 haftadırda misafir derdimde yok oda baya rahatlattı beni
artık eşimle daha uzun zaman geçiriyorum oda halinden memnun 2 gün aynı yemeği yerim diyerek baya katkı sağladı bu duruma
bende kızmıyorum sürekli ertafı dağıtıyo durmadan vişne suyu içen biri her seferinde başka bardağa koyar hiç birinide mutfağa götürüp bırakmaz gece yanında bi şişe su ve bardak olucak ve ufak çikolata olcak gece kalkar çikolata yer su içer gecede durmuyo yani etrafı batırmak için 7/24 çalışıyo canım kocam kıyafetlerini ortalığa atar artık bişey demiyorum bende parça parça toplayınca insan daha çok yoruluyo akşam yemeği bılaşıklarını toplarken bardaklarıda topluyorum etraftan tek seferde toplamış oluyorum zaman kazanıyorum napim
Bende de oluyor işte yıllardır sivilce nedir bilmem altın çenem sivilce döktü akşamları yediğim cipsten değilse göz herkes evlilik yaramış dedi dedi durdu hepaynen canım ya o bendede olmaya başladı geçen gün çay içicektim çay bardağını elime aldım bardak birden elimden düştü aynı gün akşam gene çay içiçektim bardağı gene düşürdüm bide evde su içiyodum başka bi gün su bardağını masaya koydum çatladı garip garip şeyler amaaan bunlar hep nazrdan diyip geçtim
Hayırlı cumalar kızlar :)
Yok kırılmalar bir anda gereksiz şekilde parçalanıyor falanilginç diyip olayı gizemli hale getirdim bak şimdi
O gün bardağı toplarken diğer kaşık hava uçuştu Eşim sese geldi artık ne oluyor diye diğer odadan ben eşyalarla savaş yapıyoruz diycektim deAyy evet valla bende noluyo evde bazı şeyler mi var diye içimden geçirmedim değil hani
Aynen canım bu saatten sonra pek kasmicam zatenBak ne güzel alışmışsın benim gibi yapıyorsun sende bende toplu yapmaya çalışıyorum bazen pc odasının önünden geçerken gözüme bardağı çarpıyor alıyor mutfağa geçiyorum tost yapmaya sabahları Ölümlü dünya sevdiğimiz adamlarla evliyiz ne gerek var dağınıklığa bir kaç şeyi dışarıda bıraktık diye bağırmaya çalışmaya evimiz özgür alanımız vallahi 1 hafta temizliyorum hafta sonları hafta içi özgürüz isteyen istediği şekilde rahat davranabilir çok dağınık ve pis olmamak kaydıyla rahat hareket etmeliyiz ben dikkatliyim çok mahvolmuyor etraf ufak evimiz zaten ne kadar dağıtabilirizEşinin 2 gün yemesi harika olmuş kuzum bak orta yolu bulabiliyoruz bu büyük kolaylık sağlar sana bana da Allah razı olsun eşim kendi annesinin evinde de öyle alışmış 1 çeşit bile olsa yer ya da bir şey varsa boşver yapma dinlenelim derBize de kimse gelmiyor bu günlerde rahatlıyoruz artık demek ki keyfini çıkarma zamanlarımız gelmiş önce biz önemliyiz huzurumuz önemli anlık canın istemiyorsa yapma elbet isteyecek biriktir yap ütülerini de 1 haftalık giyecek kıyafet kadar kalsın bitmeye başladıkça toplu şekilde yapar çıkartırsın aradan
patlıcan yemeği yapmıştım dün bende o var canım yanına cacık yapcam sadece bugün yemek yapmıyorumkızlar yemkte nevar :)
Biz dün evde değildik o yüzden diğer günden yemeklerimiz kaldı eşime pirinç pilavı var bana salçalı spagetti sanırım yanına bimde ki hazır köftelerden alıp kızartacağım cacıkla mis gibi giderakşam annemler gelebilir kına var bugün oraya gitcez oradan bize kalmaya gelecekler sütlaç yapıcaz çiğ köfte partisi vericez inşallahkızlar yemkte nevar :)
Aynen canım bu saatten sonra pek kasmicam zaten
misafir geldiği zamanlar kasarım biraz cumarteside temizliğimi ütümü yaparım ohh hafta içi gel keyfim gel
2 gün yemesi gerçekten süper oldu yaa acayip rahatladım hergün hergün yemek yapmak zor oluyodu işten gidip direk yemek yapmaya başlıyodum zaten yürüyorum duraktan eve 15-20 dakka hani eve gidip üstümü değiştirip ayaklarımı uzatıp oturmak istiyodum ama yemek yüzünden yapamıyodum şimdi en azından yemek yapmadığım günler dinlenebiliyorum
ohhh mis vallapatlıcan yemeği yapmıştım dün bende o var canım yanına cacık yapcam sadece bugün yemek yapmıyorum
sendekolaylamıssın baya cnm bı kofte yaparsın miisBiz dün evde değildik o yüzden diğer günden yemeklerimiz kaldı eşime pirinç pilavı var bana salçalı spagetti sanırım yanına bimde ki hazır köftelerden alıp kızartacağım cacıkla mis gibi giderakşam annemler gelebilir kına var bugün oraya gitcez oradan bize kalmaya gelecekler sütlaç yapıcaz çiğ köfte partisi vericez inşallah
Çok iyi olmuş gerçekten ne güzel yap geç kenara 1 gün dinlenme şansın olsun mis
aynen canım bi ara çok kasmıştım kendimi burda da yazmıştım evlilik bana kötü bişey gibi gelmeye başlamıştı eve gidiyorum yemek bılaşık makinaya çamaşırı at etrafı topla çamaşırları ser falan yatana kadar anca yarım saat eşiml oturabiliyodum biri evlilik nasıl diye sorduğunda kötü diyodum direk sakın evlenmeyin ama artık saldım 2 haftadırda misafir derdimde yok oda baya rahatlattı beni
artık eşimle daha uzun zaman geçiriyorum oda halinden memnun 2 gün aynı yemeği yerim diyerek baya katkı sağladı bu duruma
bende kızmıyorum sürekli ertafı dağıtıyo durmadan vişne suyu içen biri her seferinde başka bardağa koyar hiç birinide mutfağa götürüp bırakmaz gece yanında bi şişe su ve bardak olucak ve ufak çikolata olcak gece kalkar çikolata yer su içer gecede durmuyo yani etrafı batırmak için 7/24 çalışıyo canım kocam kıyafetlerini ortalığa atar artık bişey demiyorum bende parça parça toplayınca insan daha çok yoruluyo akşam yemeği bılaşıklarını toplarken bardaklarıda topluyorum etraftan tek seferde toplamış oluyorum zaman kazanıyorum napim
cidden hayatı zindan etmişim kendime canım kendimi hizmetçi gibi hissetmeye başlamıştım çalışıp eve gidiyorum bacaklarımı uzatıp dinlenemiyodum yatana kadar hep bi koşturmaca içindeydim
bende artık kasmamaya karar verdim napim bugün yıkayamazsam yarın yıkarım çamaşırları ütüyü başka zaman yaparım canım ne zaman isterse ozaman yaparım diyorum artık
benim eşim hiç rahatsız değil asıl ben bunlarla uğraşırken rahatsız oluyo bırak yapma sonra yaparsın otur dinlen gel boşver film izleyelim hadi gel dışarı çıkalım yarın yaparsın falan diyodu haa yardım ediyo mu etmiyo pek hani çöpü döker çiçeklerimi sular bana vişne suyu katar sigaramı yakıp verir böyle ufak tefek şeyler yapıyo ama çamaşırları makinaya at bardaklarını topla desem yapmaz ben şunu götürürken sende bunu getirir misin desem getirir ama temizlik falan o konulara pek yanaşmaz açıkcası
sendekolaylamıssın baya cnm bı kofte yaparsın miis
Kızlar ben evlenelı 1 ay oldu bende sızınle aynı moddayım duzenım oturanaa kdr boyle olcak sanırım evın ısı bıtmıyor nasıl duzene gırcek :)
cnm valla evde dagınıklık toz gorsem gozume batıyor ama haftaıcı calsıtgm ıcın hıcbsey yapamıyorum hala ısteyım mesela :Evet canım artık kolay geliyor herşey Ramazan ayında az zorlanmıştım oruçlu olduğum için o da inan bana gözünde büyütmezsen rahatlıkla üstesinden gelirsin zamanla oturur zaten eşinle beraber ortak noktada buluşuyorsunuz evde keyif alacaksınız temizlik yemek sonraki işler inan bana gezin eğlenin yiyin için beraber filmi izleyin sarılın
Bende genelde hafta içi sadece yemeklerimi mutfağımı hallediyorum canım bulaşıklar fırın dolapları silme gibi başka da uğraşmıyorum zaten sofra koy kaldır bulaşıklar zamanın bitiyor ancak bir dizi film izlemeye zaman kalıyor sonra uykusu geliyor insanın bir de yemek yapmayacağım önceki günden kalan yemekleri yiyeceğim bir gündeysem o zaman akşamları serinlikte kalan ütülerimi yapıyorumcnm valla evde dagınıklık toz gorsem gozume batıyor ama haftaıcı calsıtgm ıcın hıcbsey yapamıyorum hala ısteyım mesela :
ancak yemek yapabılıyorm utulerım bırıkıyor dag gıbı utu temızlk hep haftasonun kalıyor bu seferde kendıdmı ev ısınden baska hcıbseye vakıt ayıramıyormusum gıbı hıssedıyourm :)