- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.481
gunaydın canm :)Günaydın kızlar bol güzellikli haftalar olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın canm :)Günaydın kızlar bol güzellikli haftalar olsun :)
canım evin işi hiç bi zaman bitmiyo bitcek diye bekleme sakın benim bi ara baya bi psikolojim bozulmuştu hergün işten gelip uyuyana kadar ev işleriyle uğraşıyodum ayy işkence gibi yaa sonra kasmamaya karar verdim mesela canım ütü yapmak istemiyosa yapmıyorum zorla mıı allah allah sanki döven var gibi canım ne zaman isterse ozaman yapıyorum saten 2 kişiyiz haftada 1 temizlik yetiyo ütüleride biriktirip tek seferde yapıyorum vallaKızlar ben evlenelı 1 ay oldu bende sızınle aynı moddayım duzenım oturanaa kdr boyle olcak sanırım evın ısı bıtmıyor nasıl duzene gırcek :)
cnm bende haftada 1 yapabılyırum temızlık cumartesı veya pazar gunu hangısın uygunsa hergun zaten yemek yapma toplama mutfak duzenleme asamaları oluyor :) haftaıcı camasır yıkamamaya calsıyorum mumkn oldugu kadar yada en kotu 1 defa yıkıyorum o ısıde haftasonuna bıraktm utulerıde 10 gunde 1 yapmaya calıscam brıksın utuyu ındır kaldır getır gotur bayılcam vallacanım evin işi hiç bi zaman bitmiyo bitcek diye bekleme sakın benim bi ara baya bi psikolojim bozulmuştu hergün işten gelip uyuyana kadar ev işleriyle uğraşıyodum ayy işkence gibi yaa sonra kasmamaya karar verdim mesela canım ütü yapmak istemiyosa yapmıyorum zorla mıı allah allah sanki döven var gibi canım ne zaman isterse ozaman yapıyorum saten 2 kişiyiz haftada 1 temizlik yetiyo ütüleride biriktirip tek seferde yapıyorum valla
ahh şu yemek derdi bende de vardı hergün yemek yapıyodum eve gidip allahtan mutfağı seven biriyim ona rağmen artık bunalmıştım yormaya başlamıştı beni ama sağolsun eşim 2 gün aynı yemeği yerim diyince artık hergün yemek yapmıyorum baya bi rahatladım mesela bugün yemek yapcam ama yarın yapmicam yarında aynı yemeği yicek eşim büyük kolaylık oldu benim içincnm bende haftada 1 yapabılyırum temızlık cumartesı veya pazar gunu hangısın uygunsa hergun zaten yemek yapma toplama mutfak duzenleme asamaları oluyor :) haftaıcı camasır yıkamamaya calsıyorum mumkn oldugu kadar yada en kotu 1 defa yıkıyorum o ısıde haftasonuna bıraktm utulerıde 10 gunde 1 yapmaya calıscam brıksın utuyu ındır kaldır getır gotur bayılcam valla
benmde genelde 1 gun onceden kalıyo bıraz ertesı gun yanına yenı bsey yapıyorum devam edıyo oyle :) hafta ıcı as topla bıle zor glıyo desem ınanmrsn ):ahh şu yemek derdi bende de vardı hergün yemek yapıyodum eve gidip allahtan mutfağı seven biriyim ona rağmen artık bunalmıştım yormaya başlamıştı beni ama sağolsun eşim 2 gün aynı yemeği yerim diyince artık hergün yemek yapmıyorum baya bi rahatladım mesela bugün yemek yapcam ama yarın yapmicam yarında aynı yemeği yicek eşim büyük kolaylık oldu benim için
ben çamaşırımı hafta içi yıkıyorum haftada 2 -3 kere yıkıyorum hafta sonuna ütülemesi kalıyo işte bitek
inanırım canım :)) benim 2 tane balkonum var küçük tv odamın balkonuna çekas koydum balkon da onları asarken göz ucuyla tv bakıyorum bide ben mandal kullanmıyorum izi kalıyo diye oyüzden hemencik bitiyo asmasıda toplamasıdabenmde genelde 1 gun onceden kalıyo bıraz ertesı gun yanına yenı bsey yapıyorum devam edıyo oyle :) hafta ıcı as topla bıle zor glıyo desem ınanmrsn ):
bızde delı ruzgar var mandalsız ucar valla asagıinanırım canım :)) benim 2 tane balkonum var küçük tv odamın balkonuna çekas koydum balkon da onları asarken göz ucuyla tv bakıyorum bide ben mandal kullanmıyorum izi kalıyo diye oyüzden hemencik bitiyo asmasıda toplamasıda
kızlar cumartesi yemeğe misafirlerim var şimdiden menü oluşturmam gerek ona göre plan yapıcam yetişmesi için
menü önerileriniz var mı?
içli köfte yapmak istiyorum aslında hem kıymalı hemde eşim için yeşil mercimekli..
içli köftenin yanına başka ne yapabilirim ne gider
Kara bir güne uyandık yine şehitlerimizin adı açıklanmış. Allah ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun. Bu sabah günaydın diyemiyorum benim için gün kapkaranlık başımız sağolsun. Bizi bu duruma getirenleri de Allah kahru perişan etsin inşallah.
AminKara bir güne uyandık yine şehitlerimizin adı açıklanmış. Allah ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun. Bu sabah günaydın diyemiyorum benim için gün kapkaranlık başımız sağolsun. Bizi bu duruma getirenleri de Allah kahru perişan etsin inşallah.
ben ne yapymtoz-pembe kuzum aslında yanına lazanya da yapabilirsin bak mantı yerine
Misafirin mi var canım ne düşünüyorsun Bizde domates çorbası,Soya soslu tavuk, Pirinç pilavı, Rus salatası, Soslu elma dilim patates var cacık ve turşu da yanında gel Dün ki misafirden kalmalar bitemedilerben ne yapym
mısafırım yok cnm sende masaallha ne cok cesıt varmıs soya sosu guzel oluyor dıyorlar hıc denemedım nasıl bı tası var :Misafirin mi var canım ne düşünüyorsun Bizde domates çorbası,Soya soslu tavuk, Pirinç pilavı, Rus salatası, Soslu elma dilim patates var cacık ve turşu da yanında gel Dün ki misafirden kalmalar bitemediler
Mangalda yapılmış gibi bir tadı var çok az da salça ekledik baharatlarla falan nefis oldumısafırım yok cnm sende masaallha ne cok cesıt varmıs soya sosu guzel oluyor dıyorlar hıc denemedım nasıl bı tası var :
hehe bende alaym deneyım barıı :) bugun sanırım etlı patates yapıcam yanına da pılav ve corba bırde salata en basıtı bunlar olur ugrasamıcam :)Mangalda yapılmış gibi bir tadı var çok az da salça ekledik baharatlarla falan nefis oldu
hehe bende alaym deneyım barıı :) bugun sanırım etlı patates yapıcam yanına da pılav ve corba bırde salata en basıtı bunlar olur ugrasamıcam :)