- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.421
İnşallah kuzucum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzucum :)
Anne yemeğiakşama ne yemek var :)
Güzel bir hafta geçirmissin ne güzel :) Beklenti yüksek tabi şimdi vay eşinin halineKızla ben geldimm. Yazışmalarınız hiçbiri mail olarak gelmiyor neden anlamıyorum. Geçen haftada çok yoğundum bakma fırsatım olmadı neler yaptınız bakalım ben yokken.
Benim İzmir ve Ankara'dan yatılı misafirlerim geldi, onlarla bol bol vakit geçirdik. geçen cuma da eşimin doğum günüydü bir sürü süprizler yaptım. Masa süslemesi, beşiktaş takım kadrosuna imzallattığım forma, Süprizlerim hiç bitmedi. Süprizler konusunda level atlatım 2 ay sonraki doğum günümde eşim ne yapacak çok merak ediyorum bakalım :)
Güzel bir hafta geçirmissin ne güzel :) Beklenti yüksek tabi şimdi vay eşinin haline
Evet canım pazar sabahı döndüm. Koşturmayla geçti valla ama iyi geldi yine de:)aynen öyle oldu. Aslında bişi beklemiyorum ama o stres yapmaya başladı ne kdar bana çaktırmasada etrafına söylediğini duydum Sende eşinin yanındaydın dimi, nasıl geçti
Topiğimiz herkese açıktır hoş geldiniz :)merhaba kızlar aranıza yeni katılmak ısterım tabı musadenız var sa
Dün evde değildik ama bugünü yazayım canımakşama ne yemek var :)
Kızla ben geldimm. Yazışmalarınız hiçbiri mail olarak gelmiyor neden anlamıyorum. Geçen haftada çok yoğundum bakma fırsatım olmadı neler yaptınız bakalım ben yokken.
Benim İzmir ve Ankara'dan yatılı misafirlerim geldi, onlarla bol bol vakit geçirdik. geçen cuma da eşimin doğum günüydü bir sürü süprizler yaptım. Masa süslemesi, beşiktaş takım kadrosuna imzallattığım forma, Süprizlerim hiç bitmedi. Süprizler konusunda level atlatım 2 ay sonraki doğum günümde eşim ne yapacak çok merak ediyorum bakalım :)
ohh misDün evde değildik ama bugünü yazayım canım
Tutmaç çorbası(hazır), patlıcan musakka, pirinç pilavı, cacık
Oo ne güzel şeyler yapmışsın öyle canım maşallahEşinde altında kalmaz sürprizler yapabilir bence
Bakalım bir aksilik olmazsa yapacağım bir de akşama poğaça yapacağım 3 gün işe giderken götürelim diyeohh mis
Hosbuldum nasılsınız :)Topiğimiz herkese açıktır hoş geldiniz :)
Teşekkür ederim tanıyalım sizi?Hosbuldum nasılsınız :)
Evlilik hazırlığın da bir kez yazabilmistim.Teşekkür ederim tanıyalım sizi?
Buralar çok sessiz... Kızlar bugün görümcem ameliyat oldu hatta hala ameliyatta. Ben de iş çıkışı onu ziyarete gideceğim hastaneye. Çenesinden ameliyat olduğu için uzun süre bir şey yeyip içemeyecek. Bu yüzden ne alacağıma karar veremedim. Bakım seti oluşturdum; sıvı el sabunu, nemlendirici el&vücut kremi, duş jeli bir de ıslak mendil aldım. Olmuş mu sizce başka bir şey almalı mıyım?
Evet canım pazar sabahı döndüm. Koşturmayla geçti valla ama iyi geldi yine de:)
Buralar çok sessiz... Kızlar bugün görümcem ameliyat oldu hatta hala ameliyatta. Ben de iş çıkışı onu ziyarete gideceğim hastaneye. Çenesinden ameliyat olduğu için uzun süre bir şey yeyip içemeyecek. Bu yüzden ne alacağıma karar veremedim. Bakım seti oluşturdum; sıvı el sabunu, nemlendirici el&vücut kremi, duş jeli bir de ıslak mendil aldım. Olmuş mu sizce başka bir şey almalı mıyım?
Dün evde değildik ama bugünü yazayım canım
Tutmaç çorbası(hazır), patlıcan musakka, pirinç pilavı, cacık
Oo ne güzel şeyler yapmışsın öyle canım maşallahEşinde altında kalmaz sürprizler yapabilir bence