• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızla ben geldimm. Yazışmalarınız hiçbiri mail olarak gelmiyor neden anlamıyorum. Geçen haftada çok yoğundum bakma fırsatım olmadı neler yaptınız bakalım ben yokken.
Benim İzmir ve Ankara'dan yatılı misafirlerim geldi, onlarla bol bol vakit geçirdik. geçen cuma da eşimin doğum günüydü bir sürü süprizler yaptım. Masa süslemesi, beşiktaş takım kadrosuna imzallattığım forma, Süprizlerim hiç bitmedi. Süprizler konusunda level atlatım :D 2 ay sonraki doğum günümde eşim ne yapacak çok merak ediyorum bakalım :)

Kızla ben geldimm. Yazışmalarınız hiçbiri mail olarak gelmiyor neden anlamıyorum. Geçen haftada çok yoğundum bakma fırsatım olmadı neler yaptınız bakalım ben yokken.
Benim İzmir ve Ankara'dan yatılı misafirlerim geldi, onlarla bol bol vakit geçirdik. geçen cuma da eşimin doğum günüydü bir sürü süprizler yaptım. Masa süslemesi, beşiktaş takım kadrosuna imzallattığım forma, Süprizlerim hiç bitmedi. Süprizler konusunda level atlatım :KK70: 2 ay sonraki doğum günümde eşim ne yapacak çok merak ediyorum bakalım :)
Güzel bir hafta geçirmissin ne güzel :) Beklenti yüksek tabi şimdi vay eşinin haline :D

aynen öyle oldu. Aslında bişi beklemiyorum ama o stres yapmaya başladı ne kdar bana çaktırmasada etrafına söylediğini duydum :KK70: Sende eşinin yanındaydın dimi, nasıl geçti
Evet canım pazar sabahı döndüm. Koşturmayla geçti valla ama iyi geldi yine de:)

akşama ne yemek var :)
Dün evde değildik ama bugünü yazayım canım:KK53:

Tutmaç çorbası(hazır:p), patlıcan musakka, pirinç pilavı, cacık :KK68:

Benim İzmir ve Ankara'dan yatılı misafirlerim geldi, onlarla bol bol vakit geçirdik. geçen cuma da eşimin doğum günüydü bir sürü süprizler yaptım. Masa süslemesi, beşiktaş takım kadrosuna imzallattığım forma, Süprizlerim hiç bitmedi. Süprizler konusunda level atlatım :KK70: 2 ay sonraki doğum günümde eşim ne yapacak çok merak ediyorum bakalım :)

Oo ne güzel şeyler yapmışsın öyle canım maşallah:nazar:Eşinde altında kalmaz sürprizler yapabilir bence :KK60:

Buralar çok sessiz... Kızlar bugün görümcem ameliyat oldu hatta hala ameliyatta. Ben de iş çıkışı onu ziyarete gideceğim hastaneye. Çenesinden ameliyat olduğu için uzun süre bir şey yeyip içemeyecek. Bu yüzden ne alacağıma karar veremedim. Bakım seti oluşturdum; sıvı el sabunu, nemlendirici el&vücut kremi, duş jeli bir de ıslak mendil aldım. Olmuş mu sizce başka bir şey almalı mıyım?

Buralar çok sessiz... Kızlar bugün görümcem ameliyat oldu hatta hala ameliyatta. Ben de iş çıkışı onu ziyarete gideceğim hastaneye. Çenesinden ameliyat olduğu için uzun süre bir şey yeyip içemeyecek. Bu yüzden ne alacağıma karar veremedim. Bakım seti oluşturdum; sıvı el sabunu, nemlendirici el&vücut kremi, duş jeli bir de ıslak mendil aldım. Olmuş mu sizce başka bir şey almalı mıyım?

geçmiş olsun canım, bence çok güzel düşünmüşsün, eğer ameliyat sonrası dinlenme süresi uzunsa bir kitap veya dergi de alabilirsin diye düşündüm, ama almazsan da olur yani saydığın şeyler gayet yeterli bence :)

Eğer bir kaç gün kalacaksa gelip gidenler ve refakatçiler için kurupasta, meyvesuyu vs alabilirsin. Görümcen yiyemese de gelenler ya da kalan için iyi olabiliyor. Çok geçmiş olsun.

Dün evde değildik ama bugünü yazayım canım:KK53:

Tutmaç çorbası(hazır:p), patlıcan musakka, pirinç pilavı, cacık :KK68:

Oo ne güzel şeyler yapmışsın öyle canım maşallah:nazar:Eşinde altında kalmaz sürprizler yapabilir bence :KK60:

yaptım yaptım çok mutlu oldu gerçekten. adam duygulandı :D kmse hayatında doğum güünü böyle pastalı süprizli kutlamamız bende böyle büyük bi süpriz yapınca fazla geldi kendine :KK70:

Back