• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Vallahi kuzum bende kendime şaşırıyorum:KK70:Salıdan yapmıştım dün akşam yenecekleri çay yanı atıştırmalık makarna salatası revani vardı o yüzden yorulmadım ama çaylar kolalar havada uçuştu tabi:confused::KK30:Bugünde kardeşim soslu tavuk,çorba yapacak dünden kalan makarna salatasıyla dondurmalı revaniyi yine vereceğim salata, soslu elma dilim patates kızartırım falan yaparım dolapta cacık vardı öyle öyle çıkartıyorum aradan işte:rolleyes:

kendinde bu kadar uğraşcak enerjiyi isteği bulman da güzel yani :KK39: ben hiç öyle arkadaş veya akraba vs çağırmadım, çekirdek aileler bi o kadar. gerçi ben öyle senin kadar yemek de bilmiyorum :KK53: ama yine de çalışınca çok zor yani iyi altından kalkıyosun

kendinde bu kadar uğraşcak enerjiyi isteği bulman da güzel yani :KK39: ben hiç öyle arkadaş veya akraba vs çağırmadım, çekirdek aileler bi o kadar. gerçi ben öyle senin kadar yemek de bilmiyorum :KK53: ama yine de çalışınca çok zor yani iyi altından kalkıyosun

Bende enerji bulamıyorum sanırım ama demek ki var yine de ağırladığıma göre bir de boş gitmiyor kimse genelde bir şeyler muhakkak yapmam gerekiyor Salı günü de sulu köfte fırın makarna çorba yapmıştım kaldıkça gelenle beraber koyuyorum gönderiyorum ben diyetteyim eşimde öyle yemek hastası değil :KK70:Yapa yapa öğrenirsin canım bende öyle harikalar yaratmıyorum idare ediyorum işte:KK53:

haha aynen :KK70:
sanki oyunda level atlamak gibi sürekli daha zor şeyler çıkıcak önümüze :KK51:
Level atladıkça daha güzel yerler açılıyor oyunda ama bakalım:KK70:
çocuk demişken aklımdaki soruyu paylaşayım dedim :) çocuk düşünüyor musunuz, evetse ne zaman :) çok özel olmazsa tabi :KK23:

Pko hastasıyım ama deli gibi korunuyorum hala:KK53: borçlar yüzünden rahat 1 sene sonra maalesef anca düşünürüz o sırada evlilik düzeni de oturur oturdu çok şükür ama gelmeler gitmeler bir kaç yer falanda görürüz sonrasında Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah:KK68:

Pko hastasıyım ama deli gibi korunuyorum hala:KK53: borçlar yüzünden rahat 1 sene sonra maalesef anca düşünürüz o sırada evlilik düzeni de oturur oturdu çok şükür ama gelmeler gitmeler bir kaç yer falanda görürüz sonrasında Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah:KK68:

bende de var pko :( doğum kontrol hapı kullanıyorum hem korunma hem düzenleme amaçlı. biz evlenmeden önce 3 sene falan diye konuşuyorduk ama bu aralar hormonlarım mı coştu nedir acayip bir istek var içimde. ben 25 yaşındayım, eşim 36 onun için de geç olsun istemiyorum :( ben de ev kredisi başlayacak onu düşünüyorum çünkü ücretsiz izin hakkımı da kullanırım diye düşünüyorum, o ara sıkıntı yaşar mıyız vs bi sürü şey var kafamda. sonrasında kim bakar fln pofffffffff :KK17:
sizin yaşlarınız kaçtı canım?

evet daha güzel ve heycanlı yerler açılıyor oyunda bizde nasıl olcak yaşayıp görcez :KK51:

bende de var pko :KK43: doğum kontrol hapı kullanıyorum hem korunma hem düzenleme amaçlı. biz evlenmeden önce 3 sene falan diye konuşuyorduk ama bu aralar hormonlarım mı coştu nedir acayip bir istek var içimde. ben 25 yaşındayım, eşim 36 onun için de geç olsun istemiyorum :KK43: ben de ev kredisi başlayacak onu düşünüyorum çünkü ücretsiz izin hakkımı da kullanırım diye düşünüyorum, o ara sıkıntı yaşar mıyız vs bi sürü şey var kafamda. sonrasında kim bakar fln pofffffffff :KK17:
sizin yaşlarınız kaçtı canım?

Bizde ben 25 eşim 29 canım 2-3 sene borç açısından biraz sıkıntıdayız ev kredisi var bir de ufakta olsa araba çok istiyoruz evimize ulaşım çok sıkıntı çünkü tabi ki önceliğimiz bebek olur ev borcunu biraz azaltırsak bakalım:KK51:Çocuk için ayrıca kenara en az 5 bin civarında bir rakam atmak istiyorum hastane masrafları diğer detaylar için maalesef istiyoruz bizde ama hayat koşulları biraz daha beklememizi söylüyor nasip artık Rabbim ol derse olur tabi ki hastalığı düşünmemeye çalışıyorum hapla devam:KK43:

Back