- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.381
Vallahi kuzum bende kendime şaşırıyorumSalıdan yapmıştım dün akşam yenecekleri çay yanı atıştırmalık makarna salatası revani vardı o yüzden yorulmadım ama çaylar kolalar havada uçuştu tabi Bugünde kardeşim soslu tavuk,çorba yapacak dünden kalan makarna salatasıyla dondurmalı revaniyi yine vereceğim salata, soslu elma dilim patates kızartırım falan yaparım dolapta cacık vardı öyle öyle çıkartıyorum aradan işte
kendinde bu kadar uğraşcak enerjiyi isteği bulman da güzel yaniben hiç öyle arkadaş veya akraba vs çağırmadım, çekirdek aileler bi o kadar. gerçi ben öyle senin kadar yemek de bilmiyorum ama yine de çalışınca çok zor yani iyi altından kalkıyosun
günaydın canımmm hayırlı cumalar sanadaGünaydın hayırlı cumalar
Evet kuzum herkes kayboldu biz sabitgünaydın canımmm hayırlı cumalar sanadagene biz varız hergün olduğu gibi
vallahi evliler kervanı oldu burası herkes dağıldıEvet kuzum herkes kayboldu biz sabit
hoşgeldin canım nasılsıngünaydın kızlar, ben de geldim
vallahi evliler kervanı oldu burası herkes dağıldı
hoşgeldin canım nasılsın
vallahi evliler kervanı oldu burası herkes dağıldı
hoşgeldin canım nasılsın
bende iyiyim canım kendimi bugün çok mutlu ve huzur dolu hissediyorum çok şüküriyi canım, çok şükür Cumaaaasen nasılsın?
aynen canım ee evlilik zor şu düğün hazırlığı ne zormuş diyodum erken konuşmuşum meğerseGelirler canım demek ki kervan az karışık yoğun
Diğer ucunu göremiyoruz tabi kiaynen canım ee evlilik zor şu düğün hazırlığı ne zormuş diyodum erken konuşmuşum meğerse
haha aynenDiğer ucunu göremiyoruz tabi kiDaha zor çocuk zamanlarıymış bak ilk benden duy
Level atladıkça daha güzel yerler açılıyor oyunda ama bakalımhaha aynen
sanki oyunda level atlamak gibi sürekli daha zor şeyler çıkıcak önümüze
çocuk demişken aklımdaki soruyu paylaşayım dedim :) çocuk düşünüyor musunuz, evetse ne zaman :) çok özel olmazsa tabi
Level atladıkça daha güzel yerler açılıyor oyunda ama bakalım
Pko hastasıyım ama deli gibi korunuyorum halaborçlar yüzünden rahat 1 sene sonra maalesef anca düşünürüz o sırada evlilik düzeni de oturur oturdu çok şükür ama gelmeler gitmeler bir kaç yer falanda görürüz sonrasında Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah
evet daha güzel ve heycanlı yerler açılıyor oyunda bizde nasıl olcak yaşayıp görcezLevel atladıkça daha güzel yerler açılıyor oyunda ama bakalım
Pko hastasıyım ama deli gibi korunuyorum halaborçlar yüzünden rahat 1 sene sonra maalesef anca düşünürüz o sırada evlilik düzeni de oturur oturdu çok şükür ama gelmeler gitmeler bir kaç yer falanda görürüz sonrasında Rabbim ne zaman nasip ederse inşallah
bende de var pkodoğum kontrol hapı kullanıyorum hem korunma hem düzenleme amaçlı. biz evlenmeden önce 3 sene falan diye konuşuyorduk ama bu aralar hormonlarım mı coştu nedir acayip bir istek var içimde. ben 25 yaşındayım, eşim 36 onun için de geç olsun istemiyorum ben de ev kredisi başlayacak onu düşünüyorum çünkü ücretsiz izin hakkımı da kullanırım diye düşünüyorum, o ara sıkıntı yaşar mıyız vs bi sürü şey var kafamda. sonrasında kim bakar fln pofffffffff
sizin yaşlarınız kaçtı canım?
Yaşayıp göreceğiz canım sonrasını görememek heyecanlı işteevet daha güzel ve heycanlı yerler açılıyor oyunda bizde nasıl olcak yaşayıp görcez
çocuk düşünüyorum ama önümüzdeki 3-4 yıl içinde değilçocuk demişken aklımdaki soruyu paylaşayım dedim :) çocuk düşünüyor musunuz, evetse ne zaman :) çok özel olmazsa tabi
bakalım önce kim 2. levele atlayıp çocuk yapcak.. amaan ben olmayayımda o biliyosun benim allaha emanet hapta yokYaşayıp göreceğiz canım sonrasını görememek heyecanlı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?