• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Onlar basit kuzum tatlı gibi değil ki o yüzden bir de yenmezse toplar hafta sonu annemlere götürürüm yeniyor her halukarda:KK53: akşamları atarız bir iki tane ağıza yenir irmik helvası dondurmalı daha şık :KK70:Gel kuzu ama senin durumun daha güzel ne yemekler yersin orada boşver:KK74::KK200:
Ellerine sağlık canım benim senin elinden her şey gelir. Sana misafirliğe gelmek için sabırsızlanıyorum :)

Evet az yavan geliyor ağzıma sanki bu şekilde çikolata sosuyla tam bütünleşecek gibi akşam öyle yapayım hem irmik helvasının üzerine de eklerim geçen sahilde yediğimizde dondurmalıya çikolata sosu da dökmüşlerdi :KK70:İnşallah canım çok yakın arkadaşım ve eşi kötü geçmez büyük ihtimalle yemeklerim beğenilir inşallah diyeyim az tavuğun sosuna salçayı çok kattım galiba:rolleyes:
sende benim gibi tatlı sevdiğin için bol bol tatlı olsun istiyosun dimi :KK45: oo irmik helvasının ütünde çikolata sos yemede yanında yat vallahii :KK51:
eminim herşey çok güzel olacak canım hamarat hatunsun vesselam :21:
olsun içine biraz patates falan doğra fazla salçayı almış olursun yada fırına atarken fazla salçayı elinle sıyır bişeycik olmaz yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler dimi ama :KK70:

sende benim gibi tatlı sevdiğin için bol bol tatlı olsun istiyosun dimi :KK45: oo irmik helvasının ütünde çikolata sos yemede yanında yat vallahii :KK51:
eminim herşey çok güzel olacak canım hamarat hatunsun vesselam :21:
olsun içine biraz patates falan doğra fazla salçayı almış olursun yada fırına atarken fazla salçayı elinle sıyır bişeycik olmaz yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler dimi ama :KK70:
Zaten patates ekleyeceğim akşam gittiğimde bakarım hala çok geldi gözüme dediğin gibi yaparım kuzum sende çok hamaratsın :KK68:Kalçamda var tam bana uygu:KK70:

bende bu kervana katıldıımmm :KK45:
Hoşgeldin kervanımıza canım:KK54:
aynen canım çok güzel aroma veriyo gerçekten hemde doğal antibiyotik diyolar

Evet her gün 1 diş tüketilmeli diye okumuştum bir yer de çiğ şekilde yiyemiyoruz ama en azından yemeklerin içinde tüketiyoruz bugün ki tavukta mesela 3 diş sarımsak var az bile :KK70:havuçta aynı şekilde yarım diş :KK53:

pazartesi sendromundayım canım ya işe gelmek istemedim bugün
keşke tatil olsaydı dün çok yoruldum gezdik baya
akşam eve gittim duş aldım direk yattım ona rağmen hala yorgunum ve uyumak istiyorum :110:
sen nasılsın canım :KK19:

Benimde gelesim yoktu hiç :110:Bizde çok yorulduk akşam bayılmışım direk eve gittiğimde duş falanda almadan :KK70:

Benimde gelesim yoktu hiç :110:Bizde çok yorulduk akşam bayılmışım direk eve gittiğimde duş falanda almadan :KK70:
keşke bugünde tatil olsaydı yaa kurban bayramı var önümüzde diyodum ne güzel bi baktım gene cumartesi pazara denk geliyo ya haftaiçine denk gelse ne güzel olurdu :KK14:

Back