- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.361
evet ya ve cumartesi pazarımız gidiyo bana 2 gün tatilmiş gibi olucakBende Salıdan arefe sandım meğer çarşamba arefe günüymüş yine 4 gün ne anladık bu işten
Evet insan öyle hissediyor işteevet ya ve cumartesi pazarımız gidiyo bana 2 gün tatilmiş gibi olucak
akşam annemlerin evine gidicem annem ve kızkardeşim memlekette evde babam ve erkek kardeşim var babamda geç gelicek evde ne malzeme var bilmiyorum bulduğum şeylerle yemek yapıcam bakalım eşimde oraya gelicek bu gece orda kalıcaz ne yemek yapıcam benim muallakta sizde ne var bugün :)kızlar yemekte nevar :)
akşam annemlerin evine gidicem annem ve kızkardeşim memlekette evde babam ve erkek kardeşim var babamda geç gelicek evde ne malzeme var bilmiyorum bulduğum şeylerle yemek yapıcam bakalım eşimde oraya gelicek bu gece orda kalıcaz ne yemek yapıcam benim muallakta sizde ne var bugün :)
Dün evde değildik canım bugün annemler geliyor bize menümüzde yayla çorbası, sulu köfte yemeği, fırında beşamel soslu makarna, yoğurt tatlısı varkızlar yemekte nevar :)
oo menu harıka :) bende dun alısverıs yaptım toplu daha ıkıncı haftamız bızım anca alıyoruz bugun yemek yaparım dıyordum ama sanırım yapamıcam halsızım hasta olcak gıbıyım anneme gıtmeyı planlıyorm :))Dün evde değildik canım bugün annemler geliyor bize menümüzde yayla çorbası, sulu köfte yemeği, fırında beşamel soslu makarna, yoğurt tatlısı var
Halsizsen yarın yaparsın canım önce sağlık bende misafir olmadığı sürece çok kasmıyorum sıcakta yenmiyor zaten sağolsun eşimde anlayışlı kahvaltılık kızartma falanda bayılarak yeniroo menu harıka :) bende dun alısverıs yaptım toplu daha ıkıncı haftamız bızım anca alıyoruz bugun yemek yaparım dıyordum ama sanırım yapamıcam halsızım hasta olcak gıbıyım anneme gıtmeyı planlıyorm :))
ne guzel cnm yemek ısı yınee halledılıyorda su temızlık ve duzen ck zorHalsizsen yarın yaparsın canım önce sağlık bende misafir olmadığı sürece çok kasmıyorum sıcakta yenmiyor zaten sağolsun eşimde anlayışlı kahvaltılık kızartma falanda bayılarak yenir
ne guzel cnm yemek ısı yınee halledılıyorda su temızlık ve duzen ck zor
oluyo ya yapcak bısey yok bende ancak haftada bır haftasonu temızlk ypabılyıorm onun dısında elleyemıyorm pekHaftada bir çekip çeviriyorum yetiyor canım zaten sürekli misafir ağırladığımdan temiz tutmaya çalışıyoruz hep hazırdayız gibidün ki askıdan alıp toplamadan ütülemeden bir odaya tıktığım çamaşırları saymazsak
Bende canım genelde cumartesi günleri temizlerim pazar olmadı hafta içi akşamlara ütümü bölerim onun dışında çok pislenmiyor dağılmıyor zaten her gün mutfağı toparlayıp 2 günde 1 bulaşık makinesini çalıştırıyorum o kadar haftada 1 kere de çamaşır makinesi çalışıyoroluyo ya yapcak bısey yok bende ancak haftada bır haftasonu temızlk ypabılyıorm onun dısında elleyemıyorm pek
Evet ya kimse yazmayınca bende kendi kendime girip yazamıyorumselam kızlarrryine kaybolmuşuz
Evet ya kimse yazmayınca bende kendi kendime girip yazamıyorum
Aynı durumdayım salı annemler geldi yemeğe dün eltimler kayınvalidem falan bugünde kardeşim ve yakın arkadaşı daha da bu hafta olmaz herhaldeyorgunluk var herhalde herkeste :) benim de hiçbişi yapasım yoksen nasılsın?
Aynı durumdayım salı annemler geldi yemeğe dün eltimler kayınvalidem falan bugünde kardeşim ve yakın arkadaşı daha da bu hafta olmaz herhalde
Vallahi kuzum bende kendime şaşırıyorumnasıl yetişiyorsun ya, yazık günah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?