Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar yemekte nevar :)
akşam annemlerin evine gidicem annem ve kızkardeşim memlekette evde babam ve erkek kardeşim var babamda geç gelicek evde ne malzeme var bilmiyorum bulduğum şeylerle yemek yapıcam bakalım eşimde oraya gelicek bu gece orda kalıcaz ne yemek yapıcam benim muallakta sizde ne var bugün :)

valla bıızmde bu aksam ne yapcagımız bellı degıl market alısverısıne cıkarsak dısarıda yerız calıstıgım ıcın alısverısler aksmaa kalıyor :)

Dün evde değildik canım bugün annemler geliyor bize menümüzde yayla çorbası, sulu köfte yemeği, fırında beşamel soslu makarna, yoğurt tatlısı var
oo menu harıka :) bende dun alısverıs yaptım toplu daha ıkıncı haftamız bızım anca alıyoruz bugun yemek yaparım dıyordum ama sanırım yapamıcam halsızım hasta olcak gıbıyım anneme gıtmeyı planlıyorm :))

Halsizsen yarın yaparsın canım önce sağlık bende misafir olmadığı sürece çok kasmıyorum sıcakta yenmiyor zaten sağolsun eşimde anlayışlı kahvaltılık kızartma falanda bayılarak yenir

Halsizsen yarın yaparsın canım önce sağlık bende misafir olmadığı sürece çok kasmıyorum sıcakta yenmiyor zaten sağolsun eşimde anlayışlı kahvaltılık kızartma falanda bayılarak yenir
ne guzel cnm yemek ısı yınee halledılıyorda su temızlık ve duzen ck zor

ne guzel cnm yemek ısı yınee halledılıyorda su temızlık ve duzen ck zor

Haftada bir çekip çeviriyorum yetiyor canım zaten sürekli misafir ağırladığımdan temiz tutmaya çalışıyoruz hep hazırdayız gibi dün ki askıdan alıp toplamadan ütülemeden bir odaya tıktığım çamaşırları saymazsak

oluyo ya yapcak bısey yok bende ancak haftada bır haftasonu temızlk ypabılyıorm onun dısında elleyemıyorm pek

oluyo ya yapcak bısey yok bende ancak haftada bır haftasonu temızlk ypabılyıorm onun dısında elleyemıyorm pek
Bende canım genelde cumartesi günleri temizlerim pazar olmadı hafta içi akşamlara ütümü bölerim onun dışında çok pislenmiyor dağılmıyor zaten her gün mutfağı toparlayıp 2 günde 1 bulaşık makinesini çalıştırıyorum o kadar haftada 1 kere de çamaşır makinesi çalışıyor2 günde 1 yemek pişiyor 2 gün yeniyor arada ara verip kahvaltılık kızartma falan tüketiliyor böyle yuvarlanıp gidiyoruz şu aralar ya bir yerdeyiz ya bizde ev görmelere gelmeler var yemek işi karıştı yoksa haftalık program yapıyordum

nasıl yetişiyorsun ya, yazık günah sana
Vallahi kuzum bende kendime şaşırıyorumSalıdan yapmıştım dün akşam yenecekleri çay yanı atıştırmalık makarna salatası revani vardı o yüzden yorulmadım ama çaylar kolalar havada uçuştu tabiBugünde kardeşim soslu tavuk,çorba yapacak dünden kalan makarna salatasıyla dondurmalı revaniyi yine vereceğim salata, soslu elma dilim patates kızartırım falan yaparım dolapta cacık vardı öyle öyle çıkartıyorum aradan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…