- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.341
Ellerine sağlık canım benim senin elinden her şey gelir. Sana misafirliğe gelmek için sabırsızlanıyorum :)Onlar basit kuzum tatlı gibi değil ki o yüzden bir de yenmezse toplar hafta sonu annemlere götürürüm yeniyor her halukardaakşamları atarız bir iki tane ağıza yenir irmik helvası dondurmalı daha şık Gel kuzu ama senin durumun daha güzel ne yemekler yersin orada boşver
Sağol kuzucum sende çok hamaratsınEllerine sağlık canım benim senin elinden her şey gelir. Sana misafirliğe gelmek için sabırsızlanıyorum :)
sende benim gibi tatlı sevdiğin için bol bol tatlı olsun istiyosun dimiEvet az yavan geliyor ağzıma sanki bu şekilde çikolata sosuyla tam bütünleşecek gibi akşam öyle yapayım hem irmik helvasının üzerine de eklerim geçen sahilde yediğimizde dondurmalıya çikolata sosu da dökmüşlerdiİnşallah canım çok yakın arkadaşım ve eşi kötü geçmez büyük ihtimalle yemeklerim beğenilir inşallah diyeyim az tavuğun sosuna salçayı çok kattım galiba
Zaten patates ekleyeceğim akşam gittiğimde bakarım hala çok geldi gözüme dediğin gibi yaparım kuzum sende çok hamaratsınsende benim gibi tatlı sevdiğin için bol bol tatlı olsun istiyosun dimioo irmik helvasının ütünde çikolata sos yemede yanında yat vallahii
eminim herşey çok güzel olacak canım hamarat hatunsun vesselam
olsun içine biraz patates falan doğra fazla salçayı almış olursun yada fırına atarken fazla salçayı elinle sıyır bişeycik olmaz yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler dimi ama
halledersin sen onu canım miss gibi olur eminimZaten patates ekleyeceğim akşam gittiğimde bakarım hala çok geldi gözüme dediğin gibi yaparım kuzum sende çok hamaratsınKalçamda var tam bana uygu
Sağol kuzumhalledersin sen onu canım miss gibi olur eminim
aynen bu laf banada uyuyo valla
aynen canım bende çok kullanırım sarımsağı eşimde çok sever soğan sarımsak bol bol kullanırım oyüzdenSağol kuzumSen her yemeğe sarımsak ekler misin ben çok kullanıyorum ya aklıma geldi
Soğan neyse de sarımsağı bütün sebze yemeklerinde soslarda fırın yemeklerinde falan kullanırım bol bolaynen canım bende çok kullanırım sarımsağı eşimde çok sever soğan sarımsak bol bol kullanırım oyüzden
aynen canım çok güzel aroma veriyo gerçekten hemde doğal antibiyotik diyolarSoğan neyse de sarımsağı bütün sebze yemeklerinde soslarda fırın yemeklerinde falan kullanırım bol bolsağlıklı Allahtan bir de çok lezzet verdiğine inanıyorum
hoşgeldinbende bu kervana katıldıımmm
Hoşgeldin kervanımıza canımbende bu kervana katıldıımmm
aynen canım çok güzel aroma veriyo gerçekten hemde doğal antibiyotik diyolar
hosbuldukkk :)hoşgeldin
günaydın canım :))Günaydın hayırlı haftalar
Nasılsın canımcımgünaydın canım :))
pazartesi sendromundayım canım ya işe gelmek istemedim bugünNasılsın canımcım
pazartesi sendromundayım canım ya işe gelmek istemedim bugün
keşke tatil olsaydı dün çok yoruldum gezdik baya
akşam eve gittim duş aldım direk yattım ona rağmen hala yorgunum ve uyumak istiyorum
sen nasılsın canım
keşke bugünde tatil olsaydı yaa kurban bayramı var önümüzde diyodum ne güzel bi baktım gene cumartesi pazara denk geliyo ya haftaiçine denk gelse ne güzel olurduBenimde gelesim yoktu hiçBizde çok yorulduk akşam bayılmışım direk eve gittiğimde duş falanda almadan
Bende Salıdan arefe sandım meğer çarşamba arefe günüymüş yine 4 gün ne anladık bu iştenkeşke bugünde tatil olsaydı yaa kurban bayramı var önümüzde diyodum ne güzel bi baktım gene cumartesi pazara denk geliyo ya haftaiçine denk gelse ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?