Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ellerine sağlık canım benim senin elinden her şey gelir. Sana misafirliğe gelmek için sabırsızlanıyorum :)

sende benim gibi tatlı sevdiğin için bol bol tatlı olsun istiyosun dimi oo irmik helvasının ütünde çikolata sos yemede yanında yat vallahii
eminim herşey çok güzel olacak canım hamarat hatunsun vesselam
olsun içine biraz patates falan doğra fazla salçayı almış olursun yada fırına atarken fazla salçayı elinle sıyır bişeycik olmaz yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler dimi ama

Zaten patates ekleyeceğim akşam gittiğimde bakarım hala çok geldi gözüme dediğin gibi yaparım kuzum sende çok hamaratsın Kalçamda var tam bana uygu

bende bu kervana katıldıımmm
Hoşgeldin kervanımıza canım
aynen canım çok güzel aroma veriyo gerçekten hemde doğal antibiyotik diyolar

Evet her gün 1 diş tüketilmeli diye okumuştum bir yer de çiğ şekilde yiyemiyoruz ama en azından yemeklerin içinde tüketiyoruz bugün ki tavukta mesela 3 diş sarımsak var az bile havuçta aynı şekilde yarım diş

Benimde gelesim yoktu hiç Bizde çok yorulduk akşam bayılmışım direk eve gittiğimde duş falanda almadan

Benimde gelesim yoktu hiç Bizde çok yorulduk akşam bayılmışım direk eve gittiğimde duş falanda almadan
keşke bugünde tatil olsaydı yaa kurban bayramı var önümüzde diyodum ne güzel bi baktım gene cumartesi pazara denk geliyo ya haftaiçine denk gelse ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…