- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.181
Amin güzelim inşallah :) Avatarına baktıkça sarışın bir kız canlanıyor gözümde sarışın mısın?
günaydın kızlar :)
bugün misafirlerim gelicek
eşimin dayısı geldi memleketten onları davet ettim kayınvalidemler eltimler hepsi bende olucak ve şuan evin halini görseniz okadar dağınık ki birsürü ütü var yapılcak
bu hafta sizinle konuştuktan sonra biraz dağıttımütüler birikti amaaan banane dedim eşimle dışarı çıktık falan ee şimdide iki ayağım bi papuca girdi
iş yerindeyim şuan ama aklım evde 3 gibi falan evde olurum heralde hem temizlik hem ütü yapmam lazım trileçe yaptım akşam onun karamel sosunu dökücem donut yaptım onları çikolatayla süslicem akşam yapıcaktım ama benmari usulü çikolata eritmek icin cam kase bulamadım evde
bide tramisu pratin yaptım (tadı tiramisu gibi olan toplar ) onları kakaoya bulamam gerek vee makarna salatası yapıcam
tabi duş alıp hazırlanmam falanda gerekicek sizce bunların hepsini yetiştirebilir miyim 4 saatin içinde
Canım sorma yetiştirdim ama canım çıktı valla allahtan 1 saat erken çıktım işten 13 kişi geldiler evim baya kalabalıktı çocuklar falanda vardı heryeri karıştırdılar bi süre sonra bıraktım artık herşeyi çıkarıp döktüler dolaplarımı çekmecelerimi karıştırdılarYetiştin canım bak gördün mü nefis görünüyorlardı ellerine sağlıkBende pazar sabahtan kalkıp bütün evi temizledim hazırlık yaptım cumartesi akşamdan haberim olmuştu yoğun bir hafta sonu geçirerek işe dinlenemeden geri döndüm
Canım sorma yetiştirdim ama canım çıktı valla allahtan 1 saat erken çıktım işten 13 kişi geldiler evim baya kalabalıktı çocuklar falanda vardı heryeri karıştırdılar bi süre sonra bıraktım artık herşeyi çıkarıp döktüler dolaplarımı çekmecelerimi karıştırdılarallahtan dip bucak temizlemiştim evi ama hala ütüyü yapmadım cumartesi baktım yetişmicek en iyisi hiç çıkarmayayım dedim dünde dışardaydım bütün gün dağ gibi ütü beni bekliyo bugün yapıcam inşallah ümitliyim
seninde kahvaltı sofran çok güzel olmuşşşşellerine sağlık canım
canım bi kaç çocuk yan yana gelince iyice deliriyolarÇocuklara anlatılmaz ne yapacaksın oluruna bırakacaksın bizim geçen ki misafirler de çocukluydu 4-5 çocuk hepsini sitenin parkına gönderdik çok durmadılar Allahtan evdeBende cumartesi sabahtan akşam 11 e kadar ayaktaydım 4 kişiydik biz güzeldi Geç haber verdiklerinden aynı şeylerden yaptım riske girmeyeyim dedim bende akşam yıkadım çamaşırların bir kısmını diğer yarısını da bu akşam yıkayıp asacağım askılıkta yer kalmamıştı artık yarın akşam anca ütülerim
canım bi kaç çocuk yan yana gelince iyice deliriyolarbuz dolabımda ne varsa çıkarıp açmışlar mutfak dolaplarında cipsler vardı hepsini açmışlar yeseler içim yanmaz açıp açıp koymuşlar heryere dökmüşler dolaptaki çikolatalar falan ne varsa çıkarmışlar bi ara baktım yatak odasına girmişer iç çamaşırı çekmecelerini açıyolar şok oldum allahtan zamanında gördümde benim cicili geceliklerimi falan çıkarmadan yetiştim bi düşünsene herkesin içinde çıkarıp getiriyolar ayy tam rezillik
sizin gene eğlenceli olmuştur 4 kişi ben nereye koşcamı şaşırdım 13 kişi olunca
off ütü gözümde okadar büyüyoki anlatamam baya birikti 1 haftadır ütü yapmıyorum keşke komşu olsaydık senle ütü günü yapardık beraber sohbet ede ede ütüleri toplar yapardık eğlenceli olurdu
Hiç bişey demiyo anneleri ya bırak yapma diyolar ama kalkıp müdahale etmediler ee çocuk dinler mi istediğin kadar yapma deCanım anneleri bir şey söylemiyor mu çok fazla bu anlattıkların hiç görmüyor mu onlar bizim ev minik o yüzden ne yapsalar göründü hemen anneleri müdahale etti dediğin gibi 2-3 çocuk yan yana gelince kıyamet kopuyor kafada kaldırmıyor vallahiİyi ki cicilerini çıkartmadan yakalamışsın bir daha evini gördüklerinden sonra kilitle yatak odanı bence baksana rahat bırakmıyorlar ben açık bırakıyorum kapıyı görmek istiyorlar falan ama çocuk yok rahat oluyor
Keyifliydi düğün cd mizi bir kere daha izledikBende yapmıyorum zaten haftalık yapıyorum ütümü biriktikçe birikiyor haklısın ama 1 saatte bitiyor ya hızlı ütü yaparım dediğin gibi yan yana olsak muhabbet ederek çabucak keyifle bitirirdik ben tv ye bakarak yapmaya çalışıyorum hiç zevkli değil benimle konuşmuyor
Anneleri çok anlayışsızmış kusura bakmada canım olmaz ki insan bilmez mi çocuk bırak dediğinde durur devam eder sonraHiç bişey demiyo anneleri ya bırak yapma diyolar ama kalkıp müdahale etmediler ee çocuk dinler mi istediğin kadar yapma de
herkes gittikten sonra bi baktım ki harp çıkmış sanki evimde
canım yatak odasındaki klima açıktı ordan da serinletsin evi diye kapıyı mecbur açık bıraktım evin heryeri serinlesin diye havalar çok sıcak klimasız durulmuyor
daha düğün cd mi baştan sona oturup izleyemedim ben yaa bugün izliyim bari ütü yaparken
valla yaa nasıl bittiğini anlayamzdık üstüne bide yorgunluk kahvesi yapar içerdik
evet çocuk bu durdan anlamıyo rahat yetiştirmişler işte bidaha uzun süre çocuklu misafir istemiyorum psikolojim bozuldu vallaAnneleri çok anlayışsızmış kusura bakmada canım olmaz ki insan bilmez mi çocuk bırak dediğinde durur devam eder sonraBen 4 kere falan izledim tabi takıyı falan atlayarak Tatlı da yerdik kız ne güzel giderdi trileçe yapardın sen bende tiramisu hepciğinden yerdik
Alma bir süre tekli çiftler falan gelsin bize de daha çok kişi gelecek yemeğe çaya bir sürü alacağım kişi ya ne zormuş ev görmeler bitmiyorevet çocuk bu durdan anlamıyo rahat yetiştirmişler işte bidaha uzun süre çocuklu misafir istemiyorum psikolojim bozuldu vallaben izleyemedim yaa kayınvalidemlerde açmıştık orda da dvd bozukmuş donup duruyodu otur kalk bişey anlamadım zaten evimde izliyeyim rahat rahat
ayy sen gel ben hemen yaparım tirileçe zaten favori tatlım oldu bol bol yeriz kilo alırız senin meşhur tiramisunuda çok merak ediyorum zaten yapıp yapıp yerdik valla
canım hiç çevremizde genç çift yok yaa eşimin arkadaşlarıda hep bekar anca büyükler geliyo oyüzden bana siz olsanız beraber gelir giderdik birbirimizeAlma bir süre tekli çiftler falan gelsin bize de daha çok kişi gelecek yemeğe çaya bir sürü alacağım kişi ya ne zormuş ev görmeler bitmiyorİzle canım rahat rahat Yerdik vallahi bana yiyen bir insan lazım eşimle olmuyor tatlı yemek falan
Bekar arkadaşları da gelecek bak dünkiler sevgili olarak geldicanım hiç çevremizde genç çift yok yaa eşimin arkadaşlarıda hep bekar anca büyükler geliyo oyüzden bana siz olsanız beraber gelir giderdik birbirimize
benim eşimde yemiyodu önceden pek şimdi bayaa yemeye başladı ya markete gidiyoruz çikolata reyonlarına gidiyo hemenyatağının başucuna çikolata koyuyo gece kalkıp çikolata yiyo noldu anlamadım sonunda tatlıya alıştırdım valla tiramisu ve trileçeyi çok seviyo biz yerken oda gelir yer sonra seninki dayanamaz oda alışır bizden göre göre merak etme
aa evet sevgilisi olanlar gelebilir bak doğru diyosunBekar arkadaşları da gelecek bak dünkiler sevgili olarak geldiEvet çok güzel olurdu
Oo eşim sürekli çikolata şeker yer o şerbetlileri sevmiyor ya da çok az yer mesela pasta 2 çatal alır böyle ağırları da yemiyor alışıyor ufaktan sütlüler dilim halinde falan bitiyor ah canım tatlı çekti şimdi
Bize gelen her çeşit işte eşimin iş arkadaşları da gelecek kızlar toplaşıpaa evet sevgilisi olanlar gelebilir bak doğru diyosun
benim eşimde şerbetlilerle pek arası yok revani falanda yemez mesela
sorma yaa tam öğle vakti karnım acıktı zaten tatlı olsada yesekk
ohoo ozaman senin misafirler baya çok canım allah kolaylık versinBize gelen her çeşit işte eşimin iş arkadaşları da gelecek kızlar toplaşıpBenimde çok çekti şeker attım ağzıma ne yapayım
ohoo ozaman senin misafirler baya çok canım allah kolaylık versin
ben daha tatlı bişey yemedim tutuyorum kendimi
günaydın kızlarr
düğün dvd sinde sorun yaşayan oldu mu hiç ? bizimkini tv de izleyemiyoruz donup duruyo bilgisayarda da açamadık birsürü program indirdik açmak için önce görüntü geldi sonra ses için bi kaç program indirdik öyle izleyebildik
ayrıca düğünde çekilen resimleri bi cd ye atmışlar ama açılmıyo dosya boş diyo acayip sinir oldum ya insanların en önemli günü sonuçta düzgünce atıp verin işte birsürü uğraştırdı akşam kopyalanmıyo da ailelerimize kopyalayıp verelim dedik ama kopyalayamadık böyle sorun yaşayan oldu mu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?