- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #9.201
gelin mevlüdü müEvet ev görmeler çok oluyor bizde sadece düğüne gelemeyenler evde görmeye gelmiyor yani gelen yakınlar da yine evini görmeye geliyorGelin mevlütü yapıp hepsini bir aradan çıkarsam mı ne arkadaşlar da çağırılmaz ki öyle
Canım bizim çok şükür her hangi bir sorun olmadı bence düğün mekanıyla ya da fotoğrafçı çektiyse onlarla konuşun olur mu öyle şey doğru düzgün teslim etsinler onlarda kopyaları vardır sanırım
gelin mevlüdü müilk defa duydum kız öyle bişey mi varmış varsa bende yapam hepsini bi anda çıkarmış oluruz
aynen canım yaa gidip konuşmamız lazım uğraştırıyolar bide işte böyle nolur sanki düzgünce verseler istediğimiz yerde izlesek
ay benim evimde küçük ya 13 kişi geldi işte geçen gün zor sığdık aman dursun mevlüt falan başıma iş açmayayım durduk yereArkadaşım yapmıştı canım kuran falan okunuyor evde dua edilmiş oluyor güzeldi ben gerek duymadım evimiz küçük olmaz diye daha gelende geldi zaten bir daha yapmayayım
Bu akşam kayınvalidem düğün cd sini izlemeye gelecekmiş eşime söylemiş arayıp bana da söylemedi ki sorayım acaba yemeğemi gelecek o gün geldiğinde aç değildi tatlı zor yediDün fırında beşamel soslu peynirli makarna yaptım yiyemedik bir kaç sebepten dolaba koydum direk elektrikler yok geceden beri bozulmazlarsa inşallah onu koyayım diyorum yanına yeşil salata ya da cacık akşam da puding yaptım ayaklı bardaklarımda servis ettim burçak bisküviyi de rondoda çekip arasına koydum süsledim falan onuda veririm diyorum yanına ekstradan bir şey yapsam mı patlıcan musakka gibi bir de tokum derse kaldı bize o kadar yemek
kıyamam yaa ama sonucta en yakın arkadasınmıs o da dugune gelır beraber donersınız azıcık özlıceksın ama napalım gorev gıbı dusun
Evet inşallah gelmiştir yoksa mahvoldu yemeklerim tatlım hemen bozuluray benim evimde küçük ya 13 kişi geldi işte geçen gün zor sığdık aman dursun mevlüt falan başıma iş açmayayım durduk yere
canım bence ara sor havadan sudan konuş napıyosun falan de akşama yemeğe mi gelirsin ona göre hazırlık yapayım diye sor boşuna okadar yemek yapmamış olursun makarna size yeter bugün yemeğe gelmezse tatlında varmış oh çay ikram edersin yada soğuk bişeyler tatlını koyarsın yeter ama yemeğe gelcekse makarnanın yanına bişey daha yapman gerekir
akşama kadar elektrik gelmezse beşemel sostan dolayı biraz ekşiyebilir makarna canım havalar sıcak ya bişey dayanmıyo oyüzden
Oyy taze gelin tabi hasret başka oluyor şimdi kavuştuk ya ayrılması daha zor ama bak geçti gittiDüğüne de gelmedi kocam, iki gün kaldım anacığımın evinde. Valla iki gün bile olsa insan nasıl özlüyo. Yolda giderken salak gibi ağladım bide2 güncük dayanamadım, 8 yıl eşime kavuşmak için nasıl sabretmişim kendime hayret ediyorum valla
ben aile paketleri için de aldım, 2 tane aile albümü, 2 tane cep albümü. cep albümlerini de ablamla görümceme düşündüm, ablamınkini verdim de diğeri duruyor
ay kuzum benım ınan bana ben işteyken o kadar cok ozluyorum kı polonyada okurken de cok ozluyordum hergun aglıyordum skypeda goruscegımız zamanı ıple cekıyordum yada tatıle gıtcegım zamanı :) sımdı 2 haftadır da gec gelıyo mecburi mesaisi var acaip ozluyorumKızlar ben döndümm, iş başımı bugün yaptım, ben yokken neler yaptınız bakem
Düğüne de gelmedi kocam, iki gün kaldım anacığımın evinde. Valla iki gün bile olsa insan nasıl özlüyo. Yolda giderken salak gibi ağladım bide2 güncük dayanamadım, 8 yıl eşime kavuşmak için nasıl sabretmişim kendime hayret ediyorum valla
ne güzel azcık özlersin işte :) hangi şehirdeydiniz canım?
Kocasını hiç göremeyenler napsın
valla ben sorardım aranızdaki samimiyeti bilmediğim için nasıl uygun olur bilemiyorum canımEvet inşallah gelmiştir yoksa mahvoldu yemeklerim tatlım hemen bozulurÖyle de sorulur mu ki akşam eşim arasa ya da anne ne zaman geleceksiniz yemeğe yetişecek misiniz gibisinden beni arayıp söylemedi sonuçta
İyiyiz ama o kadar samimi değiliz beni arayıp söylemedi düşün daha nasıl arıyımvalla ben sorardım aranızdaki samimiyeti bilmediğim için nasıl uygun olur bilemiyorum canım
ben kendi kayınvalidem olsa arar direk sorardım anne yemeğemi gelceksin çaya mı derdim bodoslama
ama dediğn gibi yemeğe yetişir misiniz falan diye sorabilir eşin daha dolaylı olur öğrenmiş olursun :)
bence gelmiştir elektrikler son zamanlarda herkesten duyuyorum bizde de oldu gece gitti elektrik sabah 8 e doğru gelmişti
Canım izin vermediler mi 1 günlükÜzülme lütfen gitmezsen de yakın arkadaşın kırılacak kınasında da yanında bulunman daha doğru eşinde gelecek hem kınada bayanlar daha iyi dağıtır 1 günlük özlemcikte sizi daha çok bağlar
Cumartesi günü çalıyo pazar günü de normalde izinliydi ama bi iş teklifi gelmiş, öngörüşmeyi de pazar günü yapalım demişle o yüzden düğüne de gelemedi. bende o yüzden tek başıma gittim. arkadaşım da çok sevindi kınasında da kurtlarımı döktüm. ama o iki gün çok zorlandım. Eşim yanımda olmadan uyumak zor geldi valla. görünce çocuğun üstüne atladım. dün gece () şşey yapmak için uykusundan uyandırdım yeminle
evet çocuk bu durdan anlamıyo rahat yetiştirmişler işte bidaha uzun süre çocuklu misafir istemiyorum psikolojim bozuldu vallaben izleyemedim yaa kayınvalidemlerde açmıştık orda da dvd bozukmuş donup duruyodu otur kalk bişey anlamadım zaten evimde izliyeyim rahat rahat
ayy sen gel ben hemen yaparım tirileçe zaten favori tatlım oldu bol bol yeriz kilo alırız senin meşhur tiramisunuda çok merak ediyorum zaten yapıp yapıp yerdik valla
canım vereyim hemencik çok basitmiş ya ben zor bişey zannediyodumBizde eşimle bu yıl keşfettik trileçeyi, satıldığını öğrendiğimiz her yerde alıp yiyoruz valla. tarifini versende, bende eşime yapsam nasıl sevinir kocacım
Oyy taze gelin tabi hasret başka oluyor şimdi kavuştuk ya ayrılması daha zor ama bak geçti gitti
ay kuzum benım ınan bana ben işteyken o kadar cok ozluyorum kı polonyada okurken de cok ozluyordum hergun aglıyordum skypeda goruscegımız zamanı ıple cekıyordum yada tatıle gıtcegım zamanı :) sımdı 2 haftadır da gec gelıyo mecburi mesaisi var acaip ozluyorum
Benim ev görmeler devam ediyor canım kuzenimde yeni eve taşınmıştı ona da gittim hep yoğunum dinlenemeden işe geri dönüyorum bu hafta sonu da dışarıdayımşükür geçti. Siz neler yaptınız bakıyım haftasonu ?? iki gün ayrı kalınca sizi de çok özledim valla
Hayır canım dış mekan fotolarından bahsediyorum.Düğün çekimlerinden bahsediyosun demi ? Bende onlardan paket şeklinde aldım canım ama düğün salonunda çekilen fotolardan fazla alamadık çoğaltmamız lazım. Siz çoğaltıp verdiniz mi düğündeki fotoları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?