- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.161
izne mi çıkıyorsun canım?yaşasınnnnnn yarın son günüm ya çok heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izne mi çıkıyorsun canım?yaşasınnnnnn yarın son günüm ya çok heyecanlıyım
izne mi çıkıyorsun canım?
Olsun ya güzel geçer eminim ki sana ilaç gibi gelecek :) Ayın 15'i gibi benim de eşim izin isteyecek gelebilirse beni de alıp Bodrum'a götürecek 9 gün kadar ben de Bodrum'da kalacağım. Totalde 15 gün birarada olacağız tabi bu hayaller eşim izin alabilirse :)evet tatil planı yok, kp&kv yazlıklarına gidicez beraber birkaç gün, sonra da oh yatcaz dinlencez gezcez :) eve işlere kendimi alıştırmak planım var bir de
Olsun ya güzel geçer eminim ki sana ilaç gibi gelecek :) Ayın 15'i gibi benim de eşim izin isteyecek gelebilirse beni de alıp Bodrum'a götürecek 9 gün kadar ben de Bodrum'da kalacağım. Totalde 15 gün birarada olacağız tabi bu hayaller eşim izin alabilirse :)
kızlar dış çekim albümlerini alan oldu mu aranızda?
Bende aldım, düğünden 3 hafta sonra aldık :)
siz çok hızlısınız
kıyamam yaa ama sonucta en yakın arkadasınmıs o da dugune gelır beraber donersınız azıcık özlıceksın ama napalım gorev gıbı dusunKızlar ben bu gece Ankara'ya gidiyorum. En yakın arkadaşım evleniyo, Kına ve düğününde yanında olmaya gidiyorum. Ama eşim yarın için izinli olamadığı için benimle gelemiyo. anca pazar günü gelirse düğüne günübirlik gelecek. Onsuz bi yere de gitmek istemiyorum hiç
Evet canım biraz öyle oldu. ama ailelere vermek için hala çoğaltamadık, posterler için çerçeve almamız lazım. resimler öylece duruyo yani
Kızlar ben bu gece Ankara'ya gidiyorum. En yakın arkadaşım evleniyo, Kına ve düğününde yanında olmaya gidiyorum. Ama eşim yarın için izinli olamadığı için benimle gelemiyo. anca pazar günü gelirse düğüne günübirlik gelecek. Onsuz bi yere de gitmek istemiyorum hiç
Kocasını hiç göremeyenler napsın
Canım izin vermediler mi 1 günlük Üzülme lütfen gitmezsen de yakın arkadaşın kırılacak kınasında da yanında bulunman daha doğru eşinde gelecek hem kınada bayanlar daha iyi dağıtır 1 günlük özlemcikte sizi daha çok bağlarKızlar ben bu gece Ankara'ya gidiyorum. En yakın arkadaşım evleniyo, Kına ve düğününde yanında olmaya gidiyorum. Ama eşim yarın için izinli olamadığı için benimle gelemiyo. anca pazar günü gelirse düğüne günübirlik gelecek. Onsuz bi yere de gitmek istemiyorum hiç
Her günüm öyle geçiyor Lostcumkocasına kavuşacağı günlerin hayalini kursun
Her günüm öyle geçiyor Lostcum
Amin güzelim inşallah :) Avatarına baktıkça sarışın bir kız canlanıyor gözümde sarışın mısın?zor canım gerçekten Allah kolaylık versin ne diyim ki en kısa sürede kavuşup daha da ayrılmazsınız inşallah