Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

evet tatil planı yok, kp&kv yazlıklarına gidicez beraber birkaç gün, sonra da oh yatcaz dinlencez gezcez :) eve işlere kendimi alıştırmak planım var bir de
Olsun ya güzel geçer eminim ki sana ilaç gibi gelecek :) Ayın 15'i gibi benim de eşim izin isteyecek gelebilirse beni de alıp Bodrum'a götürecek 9 gün kadar ben de Bodrum'da kalacağım. Totalde 15 gün birarada olacağız tabi bu hayaller eşim izin alabilirse :)

ilaç olacağı kesin ayyy hadi inşallah kavuşursunuz olumlu düşün olumlu olsun

Kızlar ben bu gece Ankara'ya gidiyorum. En yakın arkadaşım evleniyo, Kına ve düğününde yanında olmaya gidiyorum. Ama eşim yarın için izinli olamadığı için benimle gelemiyo. anca pazar günü gelirse düğüne günübirlik gelecek. Onsuz bi yere de gitmek istemiyorum hiç

kıyamam yaa ama sonucta en yakın arkadasınmıs o da dugune gelır beraber donersınız azıcık özlıceksın ama napalım gorev gıbı dusun

Evet canım biraz öyle oldu. ama ailelere vermek için hala çoğaltamadık, posterler için çerçeve almamız lazım. resimler öylece duruyo yani

ben aile paketleri için de aldım, 2 tane aile albümü, 2 tane cep albümü. cep albümlerini de ablamla görümceme düşündüm, ablamınkini verdim de diğeri duruyor

ne güzel azcık özlersin işte :) hangi şehirdeydiniz canım?

Canım izin vermediler mi 1 günlük Üzülme lütfen gitmezsen de yakın arkadaşın kırılacak kınasında da yanında bulunman daha doğru eşinde gelecek hem kınada bayanlar daha iyi dağıtır 1 günlük özlemcikte sizi daha çok bağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…