• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ya kızlar sıze bısı danıscam burda okuyorum genelde nısanlımın aılesı bana sunu takmadı bunu takmadı alısverıse cıkmadık cart curt bısıler yazıyo benımde nısanımda ıkı tarafta uzakta oldugundan cuma gunu geldıler ıstedıler cumartesı nısan yaptık esımın annesı bı set ıle 5 bılezık taktı dugunde bısı takılmadı ama ıste annem saat taktı damada falan bıde oyle nısan alısverısı bohca alısverısıne falan cıkılmadı dugunden once yada sonra bende bnu hıc sorun etmedım hatta annem gecen demıstı dugununu hıc boyle hayal etmemıstım keske nısanda bızde ızmırde dugun yapıcaz deseydık falan dedı ıcıme oturdu ya cok mu onemlı boyle bohca yapması yanı dugunun boyle guzel olması falan yanı ben mı safım hanı yoksa herkes cok mu ısteyıcı yada bı kızım var en ıyısı olsun derdınde mı anlamadım ben sızdede oldu mu boyle mesela benım tarafım ev duzerken daha fazla para harcadı annem de sureklı dıle getırır bunu acaba dıyorum ben mı safım

kızlar yazdıklarınızı okudum
M maviyelek canım bende hayatımda ilk defa çalışmayan ev hanımlarına özenir oldum ama asla çalışmaktan vazgeçmicem ben üniversiteyi bitirdim daha sonra mali müşavirlik için sınava hazırlandım ankarada sınava girdim kazandım stajer mali müşavir oldum stajımın bitmesine 1 yıl var bana nasılsa evlendin ne gerek var falan diyenler oldu ama asla bırakmam Allah izin verdikçe sınavlarada hazırlanırım çalışırımda belgemi alıp kendi işyerimi de açarım sağlığım ve imkanlar el verdiği sürece çalışmak istiyorum ekonomik özgürlük bir bayan için çok önemli eğer iş yerinden memnun değilsen başka bi yer bak ama işten çıkmayı düşünme derim

ortak hesap mevzusuna gelince kızlar bu göreceli bi durum bence ama bende kısıtlanırsam rahatsız olurdum açıkcası ama çok şükür öyle bi durum yok eşim kira elektrik su bu ana giderleri karşılıyo bende evin mutfak ihtiyaçlarını falan karşılıyorum kalan parada harçlığımız oluyo o benzin parası kişisel giderleri için kullanıyo bende kozmetik kıyafet ayakkabı canım ne isterse alıyorum bu ay konuştuk mesela ben telefon istiyorum oda ok ve yay seti istiyo maddi durumumuzu gözden geçirdik bu ay benim telefonumu alıcaz önümüzdeki ay onun yayını alıcaz bu tarz büyük harcamaların oturulup beraber kararlaştırılması gerek ama ufak tefek harcamalarda hesap sorulursa ben ona karşıyım sonuçta bizde yetişkin insanlarız evin elektrik faturası için ayrılan paraya gidipte ayakkabı almayız heralde :KK45:

benim eşim annesi tarafından baya rahat yetiştirilmiş 3 erkek kardeşler ve anneleri ne isterlerse yapmış bunlar hiç bişeye yardımcı olmadıkları için şuan zorluk çekiyorum
evde bazı görevler verdim ona çok şükür onları yapıyo her sabah çöpü atıyo akşamları balkonda ki salatalık domates biber saksılarımızı sulamadan yatmaz çamaşırları topla dediğim zaman çıkar toplar sanırım öğretmeyi bilmek lazım ve zamanla daha çok görev vermem lazım göze batmadan yavaş yavaş alıştırıcam tatlı dille artık :KK48:

ya kızlar sıze bısı danıscam burda okuyorum genelde nısanlımın aılesı bana sunu takmadı bunu takmadı alısverıse cıkmadık cart curt bısıler yazıyo benımde nısanımda ıkı tarafta uzakta oldugundan cuma gunu geldıler ıstedıler cumartesı nısan yaptık esımın annesı bı set ıle 5 bılezık taktı dugunde bısı takılmadı ama ıste annem saat taktı damada falan bıde oyle nısan alısverısı bohca alısverısıne falan cıkılmadı dugunden once yada sonra bende bnu hıc sorun etmedım hatta annem gecen demıstı dugununu hıc boyle hayal etmemıstım keske nısanda bızde ızmırde dugun yapıcaz deseydık falan dedı ıcıme oturdu ya cok mu onemlı boyle bohca yapması yanı dugunun boyle guzel olması falan yanı ben mı safım hanı yoksa herkes cok mu ısteyıcı yada bı kızım var en ıyısı olsun derdınde mı anlamadım ben sızdede oldu mu boyle mesela benım tarafım ev duzerken daha fazla para harcadı annem de sureklı dıle getırır bunu acaba dıyorum ben mı safım
Ben kendim bohça istemedim. Aileler de takı almak dışında hiçbir yardımda bulunmadı. Her şeyi eşimle ikimiz yaptık. Çok da mutluyum her şey gönlüme göre ve hayal ettiğimin ötesinde oldu. Gelinliğimi giymelere doyamadım :D Ah keşke bir daha giysem :) Velhasıl senin içine sindiyse başkalarının ne dediğine hiç bakma mutlu, huzurlu olmak önemli.

canım olmuş bitmiş artık çok düşünme derim ben düşündükçe didikledikçe mutlaka eksik gördüğün şeyler çıkar
bende hem nişanda hem düğünde alışverişe çıkıldı sağolsun kayınvalidem ne istediysem aldı ama bizim tarafımızdan böyle bi istek olmadı kendileri aışverişe çıkalım dediler çıkmasaydık sorun etmezdim ben

bana nişanda kelepçe taktılar 1 tane, düğünde 8 bilezik taktılar set alcaklardı onun yerine bilezik istedim seti takmam nasılsa satarken değeri düşmesin diye ekstra onun yerinede bilezik aldılar işte

ama bu herkesin durumuna göre değişir biz bişey istemedik benim ailemde istemedi hatta sordu kayınpederim ne kadar altın istiyosunuz diye babam durumunuz neye yeterse dedi önemli olan sizin mutlu olmanız canım onlar dünya malı gelir geçer evinizde huzur olsun siz bakmayın dışardan gelen sözlere

ben de aynı okeanoss00 okeanoss00 gibi hiç bohça fln bişey istemedim, yapmadık, her şeyi eşimle beraber yaptık, annem sağolsun çeyizim eksiksizdi, erkek tarafı beyaz eşya alcam dedi ama almadı vs sonuç olarak bizimkiler de daha çok para harcamış oldu, her iki aile de takı taktı aynı sayıda, setlerimi eşim kendi aldı ödedi, eşimin saatlerini ben ödedim. bu konular geçmiş gitmiş bence üstüne konuşup düşünüp huzurunu kaçırma :KK66:

Ben kendim bohça istemedim. Aileler de takı almak dışında hiçbir yardımda bulunmadı. Her şeyi eşimle ikimiz yaptık. Çok da mutluyum her şey gönlüme göre ve hayal ettiğimin ötesinde oldu. Gelinliğimi giymelere doyamadım :KK70: Ah keşke bir daha giysem :) Velhasıl senin içine sindiyse başkalarının ne dediğine hiç bakma mutlu, huzurlu olmak önemli.
ya kesınlıkle ıcıme sındı ya ben zaten kayınvalıdemın guler yuzlu olmasına doyamadım ama anneme kalsa yıne bı kulp buldu sureklı ve kayınvalıdem o kadar yakın bı ınsan kı ben cok sevıyorum onu cok yakın buluyorum kendıme onun bı guleryuzu yeter bana altın takmasın ne var yanı ama ıste sureklı konular acılmıs enayı yerıne konmak falan gıbı algılanıyo heralde bılmıyorum :) ya evet dugunum hayal ettıgım gıbı degıldı kınam hayalımın cok otesındeydı ama dugunum o kadar degıldı ama bıkac saatlık sey ıcın de sımdı gecmıs gıtmıs dertlenmeye degmez tek uzuldugum dugun sonunda fotografcımız bahsıs alamadıgı ıcın dugunu bırakıp gıdınce aılece profesyonel halde dugun fotomuz yok sadece ona uzuldum

ay herkes almış albümünü ben geç kalmışım bak :KK45:
canım git al hiç merak etmiyon mu ben baya meraklanmıştım nasıl olcak acaba diye ama baya hoşuma gitti çok güzel oluyo açıp açıp bakmak istiyosun sürekli hatta ben çanta boyunu yanımda taşıyorum sürekli bakayım diye :KK45:

canım git al hiç merak etmiyon mu ben baya meraklanmıştım nasıl olcak acaba diye ama baya hoşuma gitti çok güzel oluyo açıp açıp bakmak istiyosun sürekli hatta ben çanta boyunu yanımda taşıyorum sürekli bakayım diye :KK45:

bu akşam alcam zaten canım nihayet :)) fotoğraflarının tamamını usbyle vermişti adam balayından döndükten sonra o yüzden pek hevesli olmadım sanırım. neyse bugün kavuşuyoruzzz :))

bu akşam alcam zaten canım nihayet :)) fotoğraflarının tamamını usbyle vermişti adam balayından döndükten sonra o yüzden pek hevesli olmadım sanırım. neyse bugün kavuşuyoruzzz :))
gözün aydın ozaman canım bende tablolarımı alamamıştım taşıyamam diye dün nihayet aldık onlarıda eşim erken çıktı işten arabayla aldık yoksa götüremezdim eve

Günaydınlaar :) Benim de dış çekimden hemen sonra digital olarak aldık fotoğrafları ve sonrasında seçim yaptık. Zaten 2 buçuk ay civarı sürüyor demişti fotoğrafları seçtikten sonra. Bakalım bu aralar haber gelir herhalde :) Bizim 2 düğün olmuştu. Diğer dış çekim de Fethiye'de oldu onun albümünü aldık mesela. Bir de düğün mekanına gitmemiz lazım buradaki, hem video çekimini ve aile fotoğraflarını alacağız hem de düğün esnasında çekilen diğer fotolara bakıp seçmek için.

Back