- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.121
Şahsen sırf ev işlerini rahat rahat yapacağım evime vakit ayıracağım diye asla işi bırakmayı düşünmem. Ben her zaman ben eve değil ev bana hizmet etsin kafasındayım. Allah korusun yarın öbür gün eşinle çok büyük bir sorun yaşayıp boşansan ne olacak öyle kolay değil iş bulmak. Çok şükür paramı kazanıyorum kimseye sormadan ne beğenirsem alıyorum. Öğrenciyken bir şey alabilmek için babama günlerce yalvarırdım ya da izin isterdim şunu alabilir miyim diye. Çok şükür elinden geleni yaptı ailem ama kendi ayakların üzerinde durmak bambaşka bir şey. Bir şeyler alıyorum eşime diyorum şunu şunu aldım. Güle güle kullan hayatım diyor. Onun eline baksaydım böyle olacak mıydı tabiki hayır.valla kuzum al benden de o kadar aynen oyle artk saldım gıttı ısımıde saldım evımıde saldım annemede anlatıyorum anne evıme vakıt ayırmak ıstyorum ısı bırakcam dıyorum sen bahaneye bakıyon dıyo ıyıde ben yapamıyorum sımdı boyleyken cocuk olunca nolcak ısı bırakıcam ben bu gıdısle ama askerlıgı beklemem gerek ama bende cok bunaldım ya pazar gunu dugun var ama benım gıycek bıseyım yok bakmaya vaktım bıle yok dun gıttım pendıge anca 1bucuk saat bakabıldım yanı 8de yıne otobus duragındaydm esım erken gelcek dıye eve geldıgımde 9du ya evde bıle haftaıcı bı sosyal aktıvıtemız yok valla delırcem artık ya bı sınemaya gıdelım yada bı dısarı cıkalım yuruyus yapalım falan yok yanı vakıt yok kı ıkı yuruyuse cıksan saat zaten 11 oluyo ben de senın gıbı cıdden ev hanımlıgına ozendım ya kalk 9-10 gıbı basla ıs yapmaya yemegını yap evını topla dusunu al kocanı karsıla oh ne guzel yaa bırakıcam valla
Senin durumunun evliliğe alışma süreci olduğunu düşünüyorum yaptığın diyetin de etkisi var. Zamanla düzelecektir. İşini bırakmamanı tavsiye ederim sadece. Zaten eşinle problemleriniz var maddi problemler de girerse işin içine aranız daha da bozulabilir iyi düşün.