- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.101
kendim açtım canım basit oldu aslında azcık yoğurdum hamuru
anladım canım benimki haptan dolayı mı acaba ya
ayy canım cidden mi yaa off ben zaten önceden kiloluydum 20 kilo vermiştim şimdi geri almak istemiyorum kesinlikleee
sen hangi hapı kullanıyodun ben microgynon kullanıyorum 2. kutuya başladım dün umarım bende öyle bişey yapmaz geçen ay ramazan olduğu için ramazandan dolayı mı haptan dolayı mı kilo aldım bilmiyorum ama 2-3 kilo almış gibi hissediyorum kendimi bu ay belli olur kilo alımı devam ederse haptan dolayı alıyorum demektir ve mecburen bırakırım bende hapı
Canım bu kadar kısa sürede mi 12 kilo aldın hapı ne kadar süre kullandın ki
Ellerine sağlık canım nefis olmuştur eminimGenelde hapların yan etkileri var ama kilo olayını bilmiyorum canım ben diane 35 kullanıyorum çok yan etkisi olan bir ilaç değil
valla kızlar ben martta başlamıştım içmeye kuzenımın zoruyla aman hamile kalırsın ılk geceden dedı eczacı dıyede ınandım yasmıne basladım ama basladım nasıl basladım ramazana kadar devam ettım bıara anlattıgım gıbı evlendıkten sonra kanamalarım oldu arttı kesıldı bısıler oldu neyse ramazanın sonuna dogru bıraktım ve 78 kılo ıdım 12 kılo aldım maalesef sımdı tekrardan vermek ıcın ugrasıyorum hem ödem yapıyo hemde şişiriyo balon gıbı kızlar yan etkısı az desede ınanmayın doktorlara bu ılacada bıtkısel dıyodu ablam ama onu hap yapabılmek ıcın ıcıne yıne kımyasallar gırıyo falan fılan o yuzden ben hap kullanmayı bıraktım bolca prezervatıf aldık netten topluca ve onu kullanıyoruz artık yanı ve o hap cıddı manada aldırıyo oyle boyle degıl