• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kendim açtım canım basit oldu aslında azcık yoğurdum hamuru

anladım canım benimki haptan dolayı mı acaba ya

ayy canım cidden mi yaa off ben zaten önceden kiloluydum 20 kilo vermiştim şimdi geri almak istemiyorum kesinlikleee
sen hangi hapı kullanıyodun ben microgynon kullanıyorum 2. kutuya başladım dün umarım bende öyle bişey yapmaz geçen ay ramazan olduğu için ramazandan dolayı mı haptan dolayı mı kilo aldım bilmiyorum ama 2-3 kilo almış gibi hissediyorum kendimi bu ay belli olur kilo alımı devam ederse haptan dolayı alıyorum demektir ve mecburen bırakırım bende hapı

Canım bu kadar kısa sürede mi 12 kilo aldın hapı ne kadar süre kullandın ki o_O

Ellerine sağlık canım nefis olmuştur eminim:KK68:Genelde hapların yan etkileri var ama kilo olayını bilmiyorum canım ben diane 35 kullanıyorum çok yan etkisi olan bir ilaç değil :KK59:

valla kızlar ben martta başlamıştım içmeye kuzenımın zoruyla aman hamile kalırsın ılk geceden dedı eczacı dıyede ınandım yasmıne basladım ama basladım nasıl basladım ramazana kadar devam ettım bıara anlattıgım gıbı evlendıkten sonra kanamalarım oldu arttı kesıldı bısıler oldu neyse ramazanın sonuna dogru bıraktım ve 78 kılo ıdım 12 kılo aldım maalesef sımdı tekrardan vermek ıcın ugrasıyorum hem ödem yapıyo hemde şişiriyo balon gıbı kızlar yan etkısı az desede ınanmayın doktorlara bu ılacada bıtkısel dıyodu ablam ama onu hap yapabılmek ıcın ıcıne yıne kımyasallar gırıyo falan fılan o yuzden ben hap kullanmayı bıraktım bolca prezervatıf aldık netten topluca ve onu kullanıyoruz artık yanı ve o hap cıddı manada aldırıyo oyle boyle degıl

valla kızlar ben martta başlamıştım içmeye kuzenımın zoruyla aman hamile kalırsın ılk geceden dedı eczacı dıyede ınandım yasmıne basladım ama basladım nasıl basladım ramazana kadar devam ettım bıara anlattıgım gıbı evlendıkten sonra kanamalarım oldu arttı kesıldı bısıler oldu neyse ramazanın sonuna dogru bıraktım ve 78 kılo ıdım 12 kılo aldım maalesef sımdı tekrardan vermek ıcın ugrasıyorum hem ödem yapıyo hemde şişiriyo balon gıbı kızlar yan etkısı az desede ınanmayın doktorlara bu ılacada bıtkısel dıyodu ablam ama onu hap yapabılmek ıcın ıcıne yıne kımyasallar gırıyo falan fılan o yuzden ben hap kullanmayı bıraktım bolca prezervatıf aldık netten topluca ve onu kullanıyoruz artık yanı ve o hap cıddı manada aldırıyo oyle boyle degıl
Canım sen Mayıstan berimi 12 kilo aldın çok fazla bir rakam bu :KK57:geri verdin mi pekio_OYasmin beni de etkilemişti ama böyle bir şeyi ilk defa duydum bende mide bulantısı falan yapıyordu:KK51:

Canım sen Mayıstan berimi 12 kilo aldın çok fazla bir rakam bu :KK57:geri verdin mi pekio_OYasmin beni de etkilemişti ama böyle bir şeyi ilk defa duydum bende mide bulantısı falan yapıyordu:KK51:
aynen kuzucum 12 kıloyu marttan berı aldım ıste ve sadece 7 kılo gerı verdım suan hala dıyetteyım

Canım bu kadar kısa sürede mi 12 kilo aldın hapı ne kadar süre kullandın ki o_O

Ellerine sağlık canım nefis olmuştur eminim:KK68:Genelde hapların yan etkileri var ama kilo olayını bilmiyorum canım ben diane 35 kullanıyorum çok yan etkisi olan bir ilaç değil :KK59:
ben annemde kullanıyo diye microgynon aldım direk annemde kilo yapmıyodu belkide yıllardır kullandığı için vucut alışmıştır ondandır

canım sen böyle dedikten sonra iyice korktum şu haptan bu ayki hapta bitsin bi bakıcam kilo aldıysam bırakıcam hemen bende hiç bi yan etki olmadı ne mide bulantısı ne kanama sadece biraz kilo aldım ama oda ramazanda yediklerimden mi haptan mı bilemiyorum
aslında biz geri çekme yöntemi uyguluyoruz ama ben garanti olsun diye hap kullanıyorum prezervatife eşimde bende pek hoş bakmıyoruz sevemedik bi türlü onu :KK23:spiral taktırcaz yada hap yerine bilmiyorum ama bi 3 yıl çocuk istemiyorum kesinlikle :KK46:

ben annemde kullanıyo diye microgynon aldım direk annemde kilo yapmıyodu belkide yıllardır kullandığı için vucut alışmıştır ondandır

canım sen böyle dedikten sonra iyice korktum şu haptan bu ayki hapta bitsin bi bakıcam kilo aldıysam bırakıcam hemen bende hiç bi yan etki olmadı ne mide bulantısı ne kanama sadece biraz kilo aldım ama oda ramazanda yediklerimden mi haptan mı bilemiyorum
aslında biz geri çekme yöntemi uyguluyoruz ama ben garanti olsun diye hap kullanıyorum prezervatife eşimde bende pek hoş bakmıyoruz sevemedik bi türlü onu :KK23:spiral taktırcaz yada hap yerine bilmiyorum ama bi 3 yıl çocuk istemiyorum kesinlikle :KK46:
canım bende bıara spiral dusundum ama onda da kayma oldugunda yıne gebelık sansı oluyomus yanı kaydıgınıda sen hıssetmıyormussun ınternetten baya arastırdım ben hatta bazen spirali vucud kabul etmeyıp dısarı atabılıyormus bende sevmıyorum prezervatıfı cunku hıcbısı hıssetmıyorum ve zevkde alamıyorum ama napalım askere gıdene kadar boyle ıdare edıcez bıde annemden ve ınternetten okudugum kadarıyla kadın ıcınde tek kullanımlık prezervatıfler varmıs ben dha denemedım ama ılac bende cıddı manada etkı yaptı buarada eskıden kac kıloydun ve nasıl verdın canım cok merak ettım ben 2bucuk haftadır dıyetteyım ılk hafta 7 kılo verdım bır bucuk haftadır yerımde sayıyorum sınır oldum :(

Kişiye göre değişebilir canım bir yan etkisi varsa doktora gidip söylemelisin farklı bir ilaç verebilir çeşit çeşit bunlarda sonuçta:KK68:

ya kızlar benım zaman yonetımı konusunda sıkıntım var ya ben hayatımı daha duzene koyamadım calısma hayatı ev hayatı evlılık cok zorlanıyorum artık evde bısı de pısmıyo napmam lazım ?

ya kızlar benım zaman yonetımı konusunda sıkıntım var ya ben hayatımı daha duzene koyamadım calısma hayatı ev hayatı evlılık cok zorlanıyorum artık evde bısı de pısmıyo napmam lazım ?

al benden de o kadar :KK70:

Off bana da afakanlar basıyor bazen. Akşam eve gelince yemek yap topla sonra çamaşırıydı temizliğiydi bi baktım haftasonu paso evdeyiz. Zaten akşam 10'dan önce oturamıyorum. Eşim de yardım ediyor ama elinin ucuyla hani pek umrunda değil.. Yani şimdiye kadar hiçbirşey geri kalmadı, akşam mutfak dağınık yatmadım, çamaşır beklemedi vs vs ama çok yorgunluk oluyor. Alışır mıyım diyorum zamanla bakalım..

valla kızlar napsam bılemıyorum eşim zorunlu mesai yapıyo 2haftadır 10da gelıyo ben uyuyakaldıgım ıcın cocuk yemegını yapıyor benım dıyet yemegımı falan hazırlıyo ben bu seyden bıktım yanı yapasımda gelmıyo artık nedense bılemedım herseyı eşim yapıyoo suan evde benım bı hanımlıgım kalmadı maalesef beraber olmaya bıle dogru duzgun vakıt bulamıyoz
:( :( :(

al benden de o kadar :KK70:

Off bana da afakanlar basıyor bazen. Akşam eve gelince yemek yap topla sonra çamaşırıydı temizliğiydi bi baktım haftasonu paso evdeyiz. Zaten akşam 10'dan önce oturamıyorum. Eşim de yardım ediyor ama elinin ucuyla hani pek umrunda değil.. Yani şimdiye kadar hiçbirşey geri kalmadı, akşam mutfak dağınık yatmadım, çamaşır beklemedi vs vs ama çok yorgunluk oluyor. Alışır mıyım diyorum zamanla bakalım..

Bi tek ben mi böyleyim diyodum herkes aynıymış meğerse :KK45: dün bende yazdım ya buraya acayip bunaldım hem çalışıp hem ev idare etmek çok zor kızlar ev hanımlarına özeniyorum hayatımda ilk defa :KK43:
ne bilim eltim falan çalışmıyo mesela bide şöyle yoruldum böyle yoruldum diye anlatıyo bazen ben o senin yaptıklarını yapıyorum üstüne hergün işe gidiyorum diyip isyan etmek istiyorum :KK12:

ben artık bıraktım gitti valla hiç kendimi kasamicam, tembellik yapıştı kaldı üstüme :( önümüzdeki hafta izinliyim her yeri toplayıp her şeyi bir düzene sokmayı düşünüyorum, liste yapıcam mesela cuma günü çamaşır yıkama, pazar ütü vs gibi. başka türlü olmuyor henüz alışma evresinde olduğum için kendiliğinden aklıma da gelmiyor, mesela düşünüyorum akşam ne yesek diye buzdolabında ne olduğu bile aklımda değil :( çok sıkıldım ben bu işten

valla kızlar napsam bılemıyorum eşim zorunlu mesai yapıyo 2haftadır 10da gelıyo ben uyuyakaldıgım ıcın cocuk yemegını yapıyor benım dıyet yemegımı falan hazırlıyo ben bu seyden bıktım yanı yapasımda gelmıyo artık nedense bılemedım herseyı eşim yapıyoo suan evde benım bı hanımlıgım kalmadı maalesef beraber olmaya bıle dogru duzgun vakıt bulamıyoz
:KK43: :KK43: :KK43:
Canım kendini bırakma lütfen başlarda insan zorlanır ama yaptıkça açılır kişi bak haftalık yemek menüsü oluşturuyorum buraya da yazabilirim daha kolay oluyor her gün ne ppişireyim derdi bitiyor haftalık işleri bölersen izin günü de kendinize zaman ayırabilirsiniz:KK68:
Günaydınlar bu sabah bana yine bildirim gelmedi :)

Site yöneticilerine mail at kuzum niye öyle oluyor ki:63:

Canım kendini bırakma lütfen başlarda insan zorlanır ama yaptıkça açılır kişi bak haftalık yemek menüsü oluşturuyorum buraya da yazabilirim daha kolay oluyor her gün ne ppişireyim derdi bitiyor haftalık işleri bölersen izin günü de kendinize zaman ayırabilirsiniz:KK68:

Ara ara hep böyle oluyor bana sonra kendiliğinden düzeliyor :)

ben artık bıraktım gitti valla hiç kendimi kasamicam, tembellik yapıştı kaldı üstüme :KK43: önümüzdeki hafta izinliyim her yeri toplayıp her şeyi bir düzene sokmayı düşünüyorum, liste yapıcam mesela cuma günü çamaşır yıkama, pazar ütü vs gibi. başka türlü olmuyor henüz alışma evresinde olduğum için kendiliğinden aklıma da gelmiyor, mesela düşünüyorum akşam ne yesek diye buzdolabında ne olduğu bile aklımda değil :KK43: çok sıkıldım ben bu işten

valla kuzum al benden de o kadar aynen oyle artk saldım gıttı ısımıde saldım evımıde saldım annemede anlatıyorum anne evıme vakıt ayırmak ıstyorum ısı bırakcam dıyorum sen bahaneye bakıyon dıyo ıyıde ben yapamıyorum sımdı boyleyken cocuk olunca nolcak ısı bırakıcam ben bu gıdısle ama askerlıgı beklemem gerek ama bende cok bunaldım ya pazar gunu dugun var ama benım gıycek bıseyım yok bakmaya vaktım bıle yok dun gıttım pendıge anca 1bucuk saat bakabıldım yanı 8de yıne otobus duragındaydm esım erken gelcek dıye eve geldıgımde 9du ya evde bıle haftaıcı bı sosyal aktıvıtemız yok valla delırcem artık ya bı sınemaya gıdelım yada bı dısarı cıkalım yuruyus yapalım falan yok yanı vakıt yok kı ıkı yuruyuse cıksan saat zaten 11 oluyo ben de senın gıbı cıdden ev hanımlıgına ozendım ya kalk 9-10 gıbı basla ıs yapmaya yemegını yap evını topla dusunu al kocanı karsıla oh ne guzel yaa bırakıcam valla

Kızlar herkes dert yanmış inanın kolaylamak bizim elimizde bakın ben her hafta yemek listesi hazırlıyorum her gün ne pişireyim olayı olmuyor dolabınıza bakın aklınızda tutun dolaptakiler çürümesin diye öncelikli olarak ne varsa ona göre menü oluşturun derim bir çok yemek sitesi yardımcı olabilir bu konuda eve gidince 7 de hemen yapmaya başlıyorum yarına da yeniyor o yemek belli ölçülerde yapıyorum tam oluyor sonraki gün tekrardan yapıyorum o 1 günlük arada dinleniyorum makinemi diziyorum falan makine yıkama işini de 2 günde çalıştırıyorum bulaşık makinesini onuda sıraya koydum ben yaptıklarımı yazayım böyle de deneyin bakalım :21:Hafta sonları da genelde misafir alıyorum evimize ya kahvaltıya ya yemeğe olmadı biz dışarı çıkıyoruz akşamları 10 dan sonra bir film izleme zamanımız kalıyor böylelikle beraber vakit geçirmiş oluyoruz:KK60:

Bu hafta yemek listem:KK52:
Çarşamba;Döner + Közlenmiş domates + Domatesli bulgur pilavı + Yeşil salata(dünden kaldı bunlar)
Perşembe;Kaşarlı fırında patates topları + Arpa şehriye pilavı + Dondurma
Cuma; Dünden kalanlar ve yanına havuç tarator
Cumartesi ; Peynirli fırın makarna + Dondurma
Pazar; Dünden kalanlar

Bu hafta oldukça pratik basit şeyler seçtim çok sıcak bu kadar anca yeriz diye:kk77:

Çarşamba ve Perşembe günü bulaşık makinesine pisler doldurulacak gece yıkayacak makine Cuma günü yemek yapmadığımdan bulaşık makinesini rahatça boşaltacağım :KK76:Cumartesi, Pazar tekrardan dolmaya başlayacak böyle yuvarlayacağım:KK53:

Cumartesi; Ev süpürüp silme , Lavaboları tuvaleti yıkama, Çamaşırları yıkayıp asma
Pazar; Çamaşırları toplayıp ütü yapma, Tozları alma, Eşle bolca vakit geçirme:KK60:

Her akşam muhakkak 1-2 saat zaman ayırıp film dizi falan beraber izleriz ya da dışarıda oluruz kişinin kendine hediye vermesi gerek iş yapacağız diye herşeyden soyutlanmamak gerek:KK54:Pazar sabah kahvaltıya misafir alacağım bu hafta mesela daha da hızlı yapmalıyım işlerimi ama memnunum halimden seviyorum:KK200:

Son düzenleme:
Back