- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.081
canım antalya acayip sıcak son günlerde çok feci bi nem var eve giderken indiğim duraktan eve gitmem yürüyerek 15-20 dk sürüyo o nemde yürümek öldürüyo zaten beni
malesef ben günlük yemek yapıyorum canım eşim sevmiyo pek bi gün önceden kalmış yemeği
2 güne bir çamaşır çıkıyo bende sıcak olduğu için hergün eve gelir gelmez komple üstümüzü çıkarıyoruz öyle olunca çamaşır çok oluyo ee yastık yüzleri çarşaflar derken sürekli çamaşırla uğraşıyorum
eve 7 gibi giriyorum zaten canım ee bi duş al üstünü giyin sonra yemek yap saat 8 buçuk oluyo sofrayı topla çamaşırları hallet bi bakmışsın uyku vakti gelmiş
hafta sonları evde olmuyoruz zaten cumartesi ben erken çıkyorum temizliğimi cumartesi yapıyorum oyüzden ama çamaşır ütü yemek hergün onlarla uğraşıyorum valla bıktım yaa
Sizin sıcaklar çok daha fazla demek ki bizde İstanbul'da çok nem var sanıyoruz 2 günde bir değiştiriyoruz biz kıyafetleri bazen günlük ama öyle direk herşey değişmiyor biri pislenmemiş terlenmemiş oluyor yani o yüzden haftalık yıkayabiliyorum eşimin çok tshirti falan var onu idare ediyoryürümen sıcakta çok kötü ben 10 dakika anca yürüyorumdur mahvoluyorum yemek yapmak dediğin gibi aynı bende de 7 gibi evde oluyorum üstünü değiştirmek yemek yapmak 8 gibi rahat oturuluyor sofraya bazen 8:30 ama çamaşırlar uğraşmadığım için 9-9 buçuk gibi bize zaman kalmış oluyorRabbim yardımcın olsun işin zor kuzum az biraz sabır bu sıcaklar en fazla 1 ay gerekirse soğuk yemeklerden hazırlardan falan hazırla hepsi üst üste ağır gelir sana her gün sıcak yemek yapmak öldürür bir gün yemek bir gün kahvaltı tarzı yapın bari eşin her gün farklı yiyorsa