• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Tabi canım sizin durumunuz çok farklı inşallah kısa zamanda kavusun canım benim evlilik yorucu ama güzel bide çocuk herşey birbirine karışır şu durumda bikac ay daha duzenim otursun da dusunucez Allah aratmasin inşallah
Amin inşallah :)

İyiyim canım sıcaktan bunalıyorum sen nasılsın:KK68:

ne olsun canım yaa :( yeminle bu İstanbul sıcakları çok pis bişeymiş, Allahtan bugün içerde çalışıyorumda Yarına artık Allah kerim.
Kızlar bişi sorcam, ev eşyalarında eksikleri biten varmı??
Ya ben hala yeni evlenen kızlar gibi netteki alışveriş sitelerinde mutfak esyaları falan bakıyorum. Dışarda ilk ilgimi çeken tencere tava tabak oluyo bende mi bişi var yoksa herkes mi böyle

ne olsun canım yaa :KK43: yeminle bu İstanbul sıcakları çok pis bişeymiş, Allahtan bugün içerde çalışıyorumda Yarına artık Allah kerim.
Kızlar bişi sorcam, ev eşyalarında eksikleri biten varmı??
Ya ben hala yeni evlenen kızlar gibi netteki alışveriş sitelerinde mutfak esyaları falan bakıyorum. Dışarda ilk ilgimi çeken tencere tava tabak oluyo bende mi bişi var yoksa herkes mi böyle

Valla nerdesin toz-pembe toz-pembe hoş sohbetini özledik, tariflerini de özledim valla :KK70:

Bende aynıyım canım eksik bitmez daha evimizin bir sürü eksiği var bizim maddiyata göre yavaş yavaş alıyor tamamlıyoruz gözüm her yerde :KK70:

ohhh iyi şükür yaa sadece ben değilim, eşimle bu konuda çakışıyoruz hep, al al bitiremedin diyo sürekli
Oo canım erkekler anlamıyor hiç ufak eşyaları almadıkları için:KK53:Mesela benim daha çekmece kaşıklığım, bir kaç plastik kabım, bıçak setim, merdanem-oklavam, zigon sehpam, portmantom, kombiyi kapatacak şekilde kapalı dolap,posterimizi koyacağımız çerçevemiz yok bunlar hep sırayla alınacak sağlık huzur olsun yeter ne yapalım:nazar::KK200:elimiz daha da bollaşınca mesela balkonumuza masa sandalye seti, çiçeklik, lambader, köşemizin pufu, orta sehpa belki, çalışma odamıza ikea divan bak bunlarda hep eksik:KK70:

toz-pembe toz-pembe neredesin sen kuzum çok merak ettim kötü bir durum yoktur inşallah :KK43:

Valla nerdesin toz-pembe toz-pembe hoş sohbetini özledik, tariflerini de özledim valla :KK70:

kızlar günaydınn

geçen hafta çok yoğundum işyerimdeki diğer arkadaş izne çıktı öyle olunca başımı kaşicak fırsatım yoktu oyüzden giremedim canlarım :KK19:

1 ağustos cumartesi günü eşimin doğumgünüydü güzel bi sofra hazırladım mumlar güller falan biraz süslendim eve gelene kadar herşey hazırdı eve girince çok şaşırdı hoşuna gitti baya :KK68:

ama ben bunalmaya başladım kızlar hem çalışıp hem ev idare etmek çok zor şimdiden yorulduğumu hissediyorum antalyada havalar çok sıcak insanın bi iş yapası gelmiyo ev temizliği çamaşır ütü çok zor geliyo bana bide geçen hafta işlerde çok yoğundu herşey benim üstümdeydi oyüzdende böyle hissediyo olabilirim :KK43: evde ütü birikti gene çamaşırlar birikti biri bitiyo biri başlıyo eve gidiyorum yemek yapmaya başlıyorum direk sonra eşim yemeğini yiyo ee hadi mutfağı toparla sonra çamaşırları makinaya atıyorum sabah uyandığımda topluyorum toplanan çamaşırları dürmesi ütülemesi derken saat 10-11 gibi anca oturabiliyorum ee zaten uykum geliyo o saatte sevişmeye bile üşeniyorum o yorgunlukla
ben şimdiden bunaldım benim gibi olan yok mu aranızda o_O:KK14:

kızlar günaydınn

geçen hafta çok yoğundum işyerimdeki diğer arkadaş izne çıktı öyle olunca başımı kaşicak fırsatım yoktu oyüzden giremedim canlarım :KK19:

1 ağustos cumartesi günü eşimin doğumgünüydü güzel bi sofra hazırladım mumlar güller falan biraz süslendim eve gelene kadar herşey hazırdı eve girince çok şaşırdı hoşuna gitti baya :KK68:

ama ben bunalmaya başladım kızlar hem çalışıp hem ev idare etmek çok zor şimdiden yorulduğumu hissediyorum antalyada havalar çok sıcak insanın bi iş yapası gelmiyo ev temizliği çamaşır ütü çok zor geliyo bana bide geçen hafta işlerde çok yoğundu herşey benim üstümdeydi oyüzdende böyle hissediyo olabilirim :KK43: evde ütü birikti gene çamaşırlar birikti biri bitiyo biri başlıyo eve gidiyorum yemek yapmaya başlıyorum direk sonra eşim yemeğini yiyo ee hadi mutfağı toparla sonra çamaşırları makinaya atıyorum sabah uyandığımda topluyorum toplanan çamaşırları dürmesi ütülemesi derken saat 10-11 gibi anca oturabiliyorum ee zaten uykum geliyo o saatte sevişmeye bile üşeniyorum o yorgunlukla
ben şimdiden bunaldım benim gibi olan yok mu aranızda o_O:KK14:

Kıyamam canım ya sıcaklardan oluyor bende 10 gündür erteliyordum ütülenecekleri dün akşam başla Nil olmaz böyle dedim başladım yarım saatimi almadı sanırım bıraktıkça gözünde büyüyor insanın:KK53:çok sıcak ve sen geçen hafta çok yoğundun o yüzden hepsi üst üste gelmiş kuzum ağır yemekler yapma sıcakta yenmiyor zaten inan dün o piseli hazır dönerli bir tarif vardı ya yalancı iskendere benzeyen onu yaptım yetti rahatlıkla 2 günlük yapıyorsundur zaten yemeklerini en azından 1 gün dinlenme vermiş olursun kendine:KK19: her gün mü çamaşır yıkıyorsun orasını anlamadım ama ben cumartesi günleri yıkıyorum sabit sonra asıyorum pazarda zamanım varsa ütümü yapıyorum hafta sonuna bütün işler yani kendimize ve eşimize zaman ayırmalıyız herşeyde önce bazı işler sonraya da kalsa olur her akşam tv ya da netten film izleme olayımızı aksatmıyoruz bize iyi geliyor kendimize zaman ayırabiliyoruz bu şekilde:KK60: Kaçta evde oluyordun sen 11 çok geç tabi ki işler bittikten sonra kalan zamansa :KK51:

Kıyamam canım ya sıcaklardan oluyor bende 10 gündür erteliyordum ütülenecekleri dün akşam başla Nil olmaz böyle dedim başladım yarım saatimi almadı sanırım bıraktıkça gözünde büyüyor insanın:KK53:çok sıcak ve sen geçen hafta çok yoğundun o yüzden hepsi üst üste gelmiş kuzum ağır yemekler yapma sıcakta yenmiyor zaten inan dün o piseli hazır dönerli bir tarif vardı ya yalancı iskendere benzeyen onu yaptım yetti rahatlıkla 2 günlük yapıyorsundur zaten yemeklerini en azından 1 gün dinlenme vermiş olursun kendine:KK19: her gün mü çamaşır yıkıyorsun orasını anlamadım ama ben cumartesi günleri yıkıyorum sabit sonra asıyorum pazarda zamanım varsa ütümü yapıyorum hafta sonuna bütün işler yani kendimize ve eşimize zaman ayırmalıyız herşeyde önce bazı işler sonraya da kalsa olur her akşam tv ya da netten film izleme olayımızı aksatmıyoruz bize iyi geliyor kendimize zaman ayırabiliyoruz bu şekilde:KK60: Kaçta evde oluyordun sen 11 çok geç tabi ki işler bittikten sonra kalan zamansa :KK51:
canım antalya acayip sıcak son günlerde çok feci bi nem var eve giderken indiğim duraktan eve gitmem yürüyerek 15-20 dk sürüyo o nemde yürümek öldürüyo zaten beni
malesef ben günlük yemek yapıyorum canım eşim sevmiyo pek bi gün önceden kalmış yemeği
2 güne bir çamaşır çıkıyo bende sıcak olduğu için :mad: hergün eve gelir gelmez komple üstümüzü çıkarıyoruz öyle olunca çamaşır çok oluyo ee yastık yüzleri çarşaflar derken sürekli çamaşırla uğraşıyorum :KK43:
eve 7 gibi giriyorum zaten canım ee bi duş al üstünü giyin sonra yemek yap saat 8 buçuk oluyo sofrayı topla çamaşırları hallet bi bakmışsın uyku vakti gelmiş :KK43:
hafta sonları evde olmuyoruz zaten cumartesi ben erken çıkyorum temizliğimi cumartesi yapıyorum oyüzden ama çamaşır ütü yemek hergün onlarla uğraşıyorum valla bıktım yaa :KK47:

Back