• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hayırlısı olsun ileride nolcağı belli olmaz; bizim için de tabi. Siz eşinle çabucak kavuşun inşallah önemli olan o :KK66:
Amin canım inşallah :) Istanbul'da kadro boşluğu açılır açılmaz seni yollayacağiz en kötü ihtimal mayısta yollayacagiz demişler bakalım beklemekten başka yapacak bir şey yok hayırlısı olsun :)

Güünaydıın kızlarr gece yolculuğundan cıkıp ruh gıbı işe geldim herkese hayırlı haftalar:)

Günaydın ve merhabalar bayanlar ☺ herşeyi ara ara okuyorum ama yazamadim hiç ne güzel muhabbetler dönmüş çocuk isteyenler istemeyenler yemekler davetler ohh miss ben de is ev kurs kosturmaca iki ayı geçtik hiç anlamadan çocuk konusunda bize de dışardan istekler var kısa doğru değerlendirmeyi düşünüyoruz ama kısmet olursa da hayır demeyiz sanırım :KK46:

Günaydın ve merhabalar bayanlar ☺ herşeyi ara ara okuyorum ama yazamadim hiç ne güzel muhabbetler dönmüş çocuk isteyenler istemeyenler yemekler davetler ohh miss ben de is ev kurs kosturmaca iki ayı geçtik hiç anlamadan çocuk konusunda bize de dışardan istekler var kısa doğru değerlendirmeyi düşünüyoruz ama kısmet olursa da hayır demeyiz sanırım :KK46:
Hoş geldin canım. Buralar duruldu eskisi gibi hareketli değil ama ara ara yazmaya çalışıyoruz bizler de :) Çocuk isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre versin :) Ben istemiyorum henüz malumunuz eşim yanımda değil daha evlilik nedir onu anlamadan tek başıma çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünüyorum. Eşim gelsin borçlarımız azalsın ondan sonra ben de olsun isterim :)

Hoş geldin canım. Buralar duruldu eskisi gibi hareketli değil ama ara ara yazmaya çalışıyoruz bizler de :) Çocuk isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre versin :) Ben istemiyorum henüz malumunuz eşim yanımda değil daha evlilik nedir onu anlamadan tek başıma çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünüyorum. Eşim gelsin borçlarımız azalsın ondan sonra ben de olsun isterim :)
Tabi canım sizin durumunuz çok farklı inşallah kısa zamanda kavusun canım benim evlilik yorucu ama güzel bide çocuk herşey birbirine karışır şu durumda bikac ay daha duzenim otursun da dusunucez Allah aratmasin inşallah

Back