- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
- #9.041
Kayınvaldesiyle aynı şehirde olmayanlar kulübünden olmaktan gurur duyuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de olmayabilirdim aslında ama şartlar bunu gerektirdi :)Kayınvaldesiyle aynı şehirde olmayanlar kulübünden olmaktan gurur duyuyorum
Ben de olmayabilirdim aslında ama şartlar bunu gerektirdi :)
Amin canım inşallah :) Istanbul'da kadro boşluğu açılır açılmaz seni yollayacağiz en kötü ihtimal mayısta yollayacagiz demişler bakalım beklemekten başka yapacak bir şey yok hayırlısı olsun :)Hayırlısı olsun ileride nolcağı belli olmaz; bizim için de tabi. Siz eşinle çabucak kavuşun inşallah önemli olan o
Çok güzel olmuş kuzum
Git canım en azından net birşey öğrenebilirsinBende onu merak ettim bekledim kaç gündür ama gelmedi iyidir inşallah
Korkma canım bir şey yoktur eminim gönlünü ferah tutEvet evet gideyim bi ama söyleyecekleri şeyden korkuyorum biraz :/
Günaydınlarrr hayırlı cumalar :)
günaydın kızlarrr çok şükür cuma
Hayırlı cumalar kızlar, Tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Hoş geldin canım. Buralar duruldu eskisi gibi hareketli değil ama ara ara yazmaya çalışıyoruz bizler de :) Çocuk isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre versin :) Ben istemiyorum henüz malumunuz eşim yanımda değil daha evlilik nedir onu anlamadan tek başıma çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünüyorum. Eşim gelsin borçlarımız azalsın ondan sonra ben de olsun isterim :)Günaydın ve merhabalar bayanlar ☺ herşeyi ara ara okuyorum ama yazamadim hiç ne güzel muhabbetler dönmüş çocuk isteyenler istemeyenler yemekler davetler ohh miss ben de is ev kurs kosturmaca iki ayı geçtik hiç anlamadan çocuk konusunda bize de dışardan istekler var kısa doğru değerlendirmeyi düşünüyoruz ama kısmet olursa da hayır demeyiz sanırım
Tabi canım sizin durumunuz çok farklı inşallah kısa zamanda kavusun canım benim evlilik yorucu ama güzel bide çocuk herşey birbirine karışır şu durumda bikac ay daha duzenim otursun da dusunucez Allah aratmasin inşallahHoş geldin canım. Buralar duruldu eskisi gibi hareketli değil ama ara ara yazmaya çalışıyoruz bizler de :) Çocuk isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre versin :) Ben istemiyorum henüz malumunuz eşim yanımda değil daha evlilik nedir onu anlamadan tek başıma çocuk sorumluluğunu kaldıramayacağımı düşünüyorum. Eşim gelsin borçlarımız azalsın ondan sonra ben de olsun isterim :)