- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #8.921
Ben de Bodrum semalarindaydim şekerim hala çıkamadım tatil modundan :)Merhaba kızlar :) Biz de eşimin ailesini ziyarete gittik bayramda; hem tatil hem ziyaret gibi oldu memleket muğla olunca. Dinlendik geldik :) Ben de buralardayım
bence "Taze Gelinler" olsunbook thief nehirnil111 Haklısınız kızlar özlem sonrası bir araya gelince pek bir heyecanlı oluyor :) Daha yolda başlıyoruz konuşmaya heheh :))
missERE ihmal etmeyiniz bizi efenim sonra böyle arkanızdan dedikodunuzu yaparız
Bugün herkes topik adı söylüyor yoksa seçtiğime razı olursunuz :)
Herkes bişiler yazsın bakalım oylarız :)bence "Taze Gelinler" olsun
İnsanın aklı hep gidiyor yani normalbook thief nehirnil111 Haklısınız kızlar özlem sonrası bir araya gelince pek bir heyecanlı oluyor :) Daha yolda başlıyoruz konuşmaya heheh :))
missERE ihmal etmeyiniz bizi efenim sonra böyle arkanızdan dedikodunuzu yaparız
Bugün herkes topik adı söylüyor yoksa seçtiğime razı olursunuz :)
Ben de Bodrum semalarindaydim şekerim hala çıkamadım tatil modundan :)
kızlarr gunaydın nasılsınız ? pazartesı gunu dıyete baslamıstım tam 3bucuk kılo verdım :) buarada topık ısmı taze gelınler guzel yada dızının ısmıde olabılır kacak gelınler :)
Aşırı sıcaktı hem de ben de tatil kafasından çıkamadım bir türlüOf çok sıcaktı ya :) Aynen halen tatilde hissediyorum, ofiste olmasam tam olcak
hemen anlatayım :) metabolik balans dıye bısı ılerleyen gunlerde bunun ıcın bı blogda acmayı dusunuyorum ınsanlar faydalansınlar metabolık balans temsılcısı bı doktor buluyorsun ve ac karnına kan alıyolar senden bı tup kadar sonra da bı hafta sonra sana dokunan vucudunda su tutan sana kılo yapan yıyecekler harıcı bı lıste cıkıyo sana bu dıyetın yanı yeme alıskanlıgının 8 kuralı var aslında normal hayatta bunu uygularsan zaten verırsın bence bu dıyette 4 bolum var 2 gunluk hazırlık donemı sıkı donem koruma ve rahat donem dıye ben 2ncı bolumdeyım zaten en uzun 2ncı bolum suruyo kılo fazlana gore ama ben dırek 8 kuraldan bahsedıcem bı kere hergun sadece 3 öğün yemek yemelısınız ve ogunlerın hemen ardından kesınlıkle bı tıp meyve yemelısınız gunde bı defa kesın elma olucak ogun araları en az 5 saat olucak saat 9da aksam en gec yemegnız bıtmıs olmalı her ogunde tek tıp proteın olmalı ve hep proteınle baslanmalı yemege bıde en fazla 60dk yeme surenız olmalı son olarak da 30 kılo basına 1 lt su ıcmelısınız en aznasıl bi diyet o anlat bakim :)
hemen anlatayım :) metabolik balans dıye bısı ılerleyen gunlerde bunun ıcın bı blogda acmayı dusunuyorum ınsanlar faydalansınlar metabolık balans temsılcısı bı doktor buluyorsun ve ac karnına kan alıyolar senden bı tup kadar sonra da bı hafta sonra sana dokunan vucudunda su tutan sana kılo yapan yıyecekler harıcı bı lıste cıkıyo sana bu dıyetın yanı yeme alıskanlıgının 8 kuralı var aslında normal hayatta bunu uygularsan zaten verırsın bence bu dıyette 4 bolum var 2 gunluk hazırlık donemı sıkı donem koruma ve rahat donem dıye ben 2ncı bolumdeyım zaten en uzun 2ncı bolum suruyo kılo fazlana gore ama ben dırek 8 kuraldan bahsedıcem bı kere hergun sadece 3 öğün yemek yemelısınız ve ogunlerın hemen ardından kesınlıkle bı tıp meyve yemelısınız gunde bı defa kesın elma olucak ogun araları en az 5 saat olucak saat 9da aksam en gec yemegnız bıtmıs olmalı her ogunde tek tıp proteın olmalı ve hep proteınle baslanmalı yemege bıde en fazla 60dk yeme surenız olmalı son olarak da 30 kılo basına 1 lt su ıcmelısınız en az
yook aslında zor degıl dedıgım gıbı 8 kural zaten normalde de gunluk yapman gereken yeme alıskanlıgı olmalı doktor boyle anlattı banaokurken zorlandım yok bana göre değilmiş :)
Bence olur. Diğerlerini pek sevemediğimi söylemek isterimben de bir öneri sunuyorum "kaçın kurası" hem şarkılı bir başlığımız olmuş olur
ben de bir öneri sunuyorum "kaçın kurası" hem şarkılı bir başlığımız olmuş olur
Ben de Evliler Kervanı diyorum :)
En çok beğeni hangisine olursa o olsun kuzucum :)Bence bu olmalı çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?