- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
- #8.881
Bugün çok sakin burası ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimsecikler yazmıyor :)Bugün çok sakin burası ama
Ben yemek listesiyle uğraştım hadi 2 saatte bu gelinler ne yapıyorKimsecikler yazmıyor :)
Tatile mi çıktılar naptılar acep :)Ben yemek listesiyle uğraştım hadi 2 saatte bu gelinler ne yapıyor
Yeni tatilden döndük biz yaTatile mi çıktılar naptılar acep :)
iyiyiz canım kendi kendimize takılıyoruz burda herkescikler bizi terketti :)günaydın kızlarrrrrr ben buralardayım ama bayram dönüşü tek kaldım azıcık yoğun oluyor ondan giremedim sizler neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor?
iyiyiz canım kendi kendimize takılıyoruz burda herkescikler bizi terketti :)
Takılırız tabi :) topiğin ismini değiştirecektim mesaj atacaktım anket yapalım dediler ses yok kafama göre değiştireceğim böyle giderse :) Bayramda eşimin yanına gittim güzel bir 2 buçuk gün geçirdik ama dönerken ayrılmak çok zor oldu. Hala üzüntüsünü üzerimden atamadım. Sen nasılsın bakalım nasıl geçti?hazırlık dönemindeki yoğunluk kalmadı evet biz bize takılırız napalım :) nasıl geçti bayram tatili? gittin mi eşinin yanına?
Takılırız tabi :) topiğin ismini değiştirecektim mesaj atacaktım anket yapalım dediler ses yok kafama göre değiştireceğim böyle giderse :) Bayramda eşimin yanına gittim güzel bir 2 buçuk gün geçirdik ama dönerken ayrılmak çok zor oldu. Hala üzüntüsünü üzerimden atamadım. Sen nasılsın bakalım nasıl geçti?
Bence de biz karar verelim bugün iş çıkışı olmadan ben de editöre mesaj atayım değiştirsin :) Yazmak isteyenler de bulamaz topiği artık Evet 3 senedir hep uzaktaydık da evlendikten sonra daha bir başka oluyormuş. Üzülüyorduk her seferinde ama evlendiğimizden beri daha uzun sürüyor atlatması. Eşim eve çıkacak Ağustos 15 gibi kayınvalidemler giderler eve çıkınca artık onlar ne zaman dönerse ben de o zaman gideceğim. Şimdiden plan yapıyorlar bayramda gelmemek için kendilerini zor tuttular zaten Onlardan bana zaman kalırsa gideceğim işte Kurban bayramında da gideceğim uçak biletlerini aldık kesin o zaman da gelecekler. Allahım günah yazmasın bana ama gerçekten anlayış sıfır. Konuya da bakıcam şimdi hayrolsun.üçümüz anket yapalım, nehirnil111 , sen, ben :)) ayyy Allah kavuştursun canım, bir dahaki görüşmeniz ne zaman? uzak olmaya alışmış olsanız da evlendikten sonra daha zor olmuştur eminim bayram ziyaretleriyle geçti ya annem babam tatildeydi o yüzden üzgündüm birazcık bi de uyuz bi durum oldu şurda anlattığım gibi http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nasil-mesafe-koyabilirim.841368/ onun haricinde çabuk geçti be dinlenemedik yine :)
Yapalım olur bakıyorum bende hemen canımüçümüz anket yapalım, nehirnil111 , sen, ben :)) ayyy Allah kavuştursun canım, bir dahaki görüşmeniz ne zaman? uzak olmaya alışmış olsanız da evlendikten sonra daha zor olmuştur eminim bayram ziyaretleriyle geçti ya annem babam tatildeydi o yüzden üzgündüm birazcık bi de uyuz bi durum oldu şurda anlattığım gibi http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nasil-mesafe-koyabilirim.841368/ onun haricinde çabuk geçti be dinlenemedik yine :)
Bence de biz karar verelim bugün iş çıkışı olmadan ben de editöre mesaj atayım değiştirsin :) Yazmak isteyenler de bulamaz topiği artık Evet 3 senedir hep uzaktaydık da evlendikten sonra daha bir başka oluyormuş. Üzülüyorduk her seferinde ama evlendiğimizden beri daha uzun sürüyor atlatması. Eşim eve çıkacak Ağustos 15 gibi kayınvalidemler giderler eve çıkınca artık onlar ne zaman dönerse ben de o zaman gideceğim. Şimdiden plan yapıyorlar bayramda gelmemek için kendilerini zor tuttular zaten Onlardan bana zaman kalırsa gideceğim işte Kurban bayramında da gideceğim uçak biletlerini aldık kesin o zaman da gelecekler. Allahım günah yazmasın bana ama gerçekten anlayış sıfır. Konuya da bakıcam şimdi hayrolsun.
Bence de biz karar verelim bugün iş çıkışı olmadan ben de editöre mesaj atayım değiştirsin :) Yazmak isteyenler de bulamaz topiği artık Evet 3 senedir hep uzaktaydık da evlendikten sonra daha bir başka oluyormuş. Üzülüyorduk her seferinde ama evlendiğimizden beri daha uzun sürüyor atlatması. Eşim eve çıkacak Ağustos 15 gibi kayınvalidemler giderler eve çıkınca artık onlar ne zaman dönerse ben de o zaman gideceğim. Şimdiden plan yapıyorlar bayramda gelmemek için kendilerini zor tuttular zaten Onlardan bana zaman kalırsa gideceğim işte Kurban bayramında da gideceğim uçak biletlerini aldık kesin o zaman da gelecekler. Allahım günah yazmasın bana ama gerçekten anlayış sıfır. Konuya da bakıcam şimdi hayrolsun.
Dün akşam telefonla görüştük de gelecektim bayramda kimsesiz kaldık ama sonra yollar çok kalabalık olur diye vazgeçtim diyor kayınpederim Ölür müsün öldürür müsün Bunlar yeni evli işleri güçleri vardır zaten birbirlerini göremiyorlar diyen yok. Ben yokken git kal beni de gel gel diye zorlama benim adıma plan yapma değil mi ama.Yapalım olur bakıyorum bende hemen canım
Gerçekten sıfır ya sıfır çok sinirlendim gene
Dün akşam telefonla görüştük de gelecektim bayramda kimsesiz kaldık ama sonra yollar çok kalabalık olur diye vazgeçtim diyor kayınpederim Ölür müsün öldürür müsün Bunlar yeni evli işleri güçleri vardır zaten birbirlerini göremiyorlar diyen yok. Ben yokken git kal beni de gel gel diye zorlama benim adıma plan yapma değil mi ama.
Hayatım istemediğimizi çok net belli ettik zaten :) Biz balayından döndük daha o zaman başladı benim kayınpederim kızım bayramda bizim oğlanın yanına gidelim ben seni götüreceğim demeye. Neymiş 1+1 apart kiralarmışız biz eşimle odada yatarmışız onlar salonda yatarmış. Tövbe bismillah Ben de yok baba bayramda oteller çok pahalı uçak biletleri de çok pahalı ben bir sonraki hafta gideceğim dedim. Neyse konu kapandı. Bayrama yakın eşimi aramış ben Okea'yı da alıp Çanakkale'ye gezmeye gideceğim annenlerle demiş ki benim bu plandan haberim yok Eşimde demiş ki sakın Okea'ya bir şey demeyin ben ona süpriz yaptım bilet aldım o benim yanıma gelecek demiş Sırf kırılmasınlar diye öyle demiş yoksa bileti gayet planlı aldık Neyse bunlar benim ailemi iftara çağırdılar bayrama yakın gittik. Babamın yanında diyor ki bunlar bizi istemediler kendileri bilet almışlar Ben de güldüm geçtim. Dün telde konuştuk bayramda gelecektim çok sıkıldım ama yollar çok kalabalık diye gözüm kesmedi diyor Allahım sana geliyorum Yahu istemediğimizi anladın işte hala ne için gelmeye çalışıyorsunsen eşine söylesen gelmesinler diye o da tatlı bi dille söylese? ya sevişceksiniz o kadar hasretin üstüne bunu tahmin etmek bu kadar zor mu üstelik yeni evlenmişsiniz. çok acayip insanlar var ya.
Hayatım istemediğimizi çok net belli ettik zaten :) Biz balayından döndük daha o zaman başladı benim kayınpederim kızım bayramda bizim oğlanın yanına gidelim ben seni götüreceğim demeye. Neymiş 1+1 apart kiralarmışız biz eşimle odada yatarmışız onlar salonda yatarmış. Tövbe bismillah Ben de yok baba bayramda oteller çok pahalı uçak biletleri de çok pahalı ben bir sonraki hafta gideceğim dedim. Neyse konu kapandı. Bayrama yakın eşimi aramış ben Okea'yı da alıp Çanakkale'ye gezmeye gideceğim annenlerle demiş ki benim bu plandan haberim yok Eşimde demiş ki sakın Okea'ya bir şey demeyin ben ona süpriz yaptım bilet aldım o benim yanıma gelecek demiş Sırf kırılmasınlar diye öyle demiş yoksa bileti gayet planlı aldık Neyse bunlar benim ailemi iftara çağırdılar bayrama yakın gittik. Babamın yanında diyor ki bunlar bizi istemediler kendileri bilet almışlar Ben de güldüm geçtim. Dün telde konuştuk bayramda gelecektim çok sıkıldım ama yollar çok kalabalık diye gözüm kesmedi diyor Allahım sana geliyorum Yahu istemediğimizi anladın işte hala ne için gelmeye çalışıyorsun