• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Dün akşam telefonla görüştük de gelecektim bayramda kimsesiz kaldık ama sonra yollar çok kalabalık olur diye vazgeçtim diyor kayınpederim :KK70: Ölür müsün öldürür müsün :KK70: Bunlar yeni evli işleri güçleri vardır zaten birbirlerini göremiyorlar diyen yok. Ben yokken git kal beni de gel gel diye zorlama benim adıma plan yapma değil mi ama.

Gerçekten söylenecek söz bulamıyorum ailelere bazen kendileri almış yaşını başını tabi geriyi düşünemiyorlar yahu sizde gençtiniz yeni evliydiniz ne zaman unuttunuz o günleri diyesi geliyor insanın:KK62:

book thief book thief Canım o gelin adayını da hiç takma kendince samimi olduğunuzu düşünerek şaka yapmaya çalışmış. Mesafeli olmak en iyisi sen zaten gerekli cevapları vermişsin bundan sonrasında da dert filan anlatmaya çalışırsa hiç konuşturma dinlemek istemediğini de belli et. Eşin için de endişelenme zaten kuzeni eşinin dolduruşuna gelip de kuzenine kötü davranacaksa her türlü bozulur araları. Erkekler düz mantık dışarıda görüşelim derler olur biter. Kasma kendini yani merhaba merhaba yeter.

ben de yeniyim ya şimdi ne ben tanıyorum herkesi ne herkes beni, bi de başka zamanlarda da görüşüyorduk falan o yüzden insanlar durup dururken ne oldu demesinler istiyorum. o yüzden ağırdan alıyorum, başıma bela olmasın da.

Hayatım istemediğimizi çok net belli ettik zaten :) Biz balayından döndük daha o zaman başladı benim kayınpederim kızım bayramda bizim oğlanın yanına gidelim ben seni götüreceğim demeye. Neymiş 1+1 apart kiralarmışız biz eşimle odada yatarmışız onlar salonda yatarmış. Tövbe bismillah :KK70: Ben de yok baba bayramda oteller çok pahalı uçak biletleri de çok pahalı ben bir sonraki hafta gideceğim dedim. Neyse konu kapandı. Bayrama yakın eşimi aramış ben Okea'yı da alıp Çanakkale'ye gezmeye gideceğim annenlerle demiş ki benim bu plandan haberim yok :KK70: Eşimde demiş ki sakın Okea'ya bir şey demeyin ben ona süpriz yaptım bilet aldım o benim yanıma gelecek demiş :KK70: Sırf kırılmasınlar diye öyle demiş yoksa bileti gayet planlı aldık :KK70: Neyse bunlar benim ailemi iftara çağırdılar bayrama yakın gittik. Babamın yanında diyor ki bunlar bizi istemediler kendileri bilet almışlar :KK70: Ben de güldüm geçtim. Dün telde konuştuk bayramda gelecektim çok sıkıldım ama yollar çok kalabalık diye gözüm kesmedi diyor Allahım sana geliyorum :KK70: Yahu istemediğimizi anladın işte hala ne için gelmeye çalışıyorsun :KK70:
Ölür müsün öldürür müsün :KK70:Eşine bravo ama nasıl aklına gelmiş hemen toparlamış ya maşallah:nazar:

ben de yeniyim ya şimdi ne ben tanıyorum herkesi ne herkes beni, bi de başka zamanlarda da görüşüyorduk falan o yüzden insanlar durup dururken ne oldu demesinler istiyorum. o yüzden ağırdan alıyorum, başıma bela olmasın da.
Yok canım küsmeyeceksin ki konuşacaksın ama gerektiği kadar :) Zaten zamanla onun nasıl bir insan olduğunu diğerleri de anlar :)
Gerçekten söylenecek söz bulamıyorum ailelere bazen kendileri almış yaşını başını tabi geriyi düşünemiyorlar yahu sizde gençtiniz yeni evliydiniz ne zaman unuttunuz o günleri diyesi geliyor insanın:KK62:
Onlar bizi kardeş sanıyorlar sanırım Nilim :) Sevişmiyoz biz sadece uyuyoruz :D

Onlar bizi kardeş sanıyorlar sanırım Nilim :) Sevişmiyoz biz sadece uyuyoruz :KK70:
İnsan rahat edemez ki yan odada kayınvaliden kayınpederin annen babanda olsa aynı şey yani :KK12:Aman yapmayıversinler bu sefer diye düşünüyor olabilirler çünkü bir yaştan sonra iş işten geçiyor ya aynı durumu yaşıyorlarsa cinselliği unutabilirler :KK8::KK70:

İnsan rahat edemez ki yan odada kayınvaliden kayınpederin annen babanda olsa aynı şey yani :KK12:Aman yapmayıversinler bu sefer diye düşünüyor olabilirler çünkü bir yaştan sonra iş işten geçiyor ya aynı durumu yaşıyorlarsa cinselliği unutabilirler :KK8::KK70:
Olur mu öyle şey ya :D Daha şunun şurasında kaç kez yaptık sanki ahahah :D

Eşim tek çocuk değil ama tek erkek :) Bir ablası var o yurtdşında bir de kız kardeşi var.

tek erkek diye bu kadar çok üstüne düşüyorlar o zaman, benim eşim de tek erkek ama annesi utanmasa biz sevişelim diye ortam hazırlicak :KK70:
Olur mu öyle şey ya :KK70: Daha şunun şurasında kaç kez yaptık sanki ahahah :KK70:

ay çok güldüm :KK70::KK70::KK70: Allah da seni güldürsün canım

Yaş gittikten sonra bazı insanlar pek aramıyormuş cinselliği o yüzden halinizden anlamayabilirler demek istedim kuzu yoksa evliliğin ilk yılları doyulmaz tabi :oops::KK70:
Bebeğim millet evliliğin ilk yılı doyamıyor normal bir durum zaten de biz zaten birbirimizi hiç görmüyoruz doymayı bırak ne olduğunu anlayamadık :D
tek erkek diye bu kadar çok üstüne düşüyorlar o zaman, benim eşim de tek erkek ama annesi utanmasa biz sevişelim diye ortam hazırlicak :KK70:

ay çok güldüm :KK70::KK70::KK70: Allah da seni güldürsün canım
Napım canım ya daha cinsellik nedir öğrenemedik :D

biz de alışamadık ya da belki de sadece ben, ki bizim evlenmeden önce de ilişkimiz oluyordu, evlenince ne biliyim bi acayip ya. sanki illa yapman gerekiyor :stop:

Biz de seneye anlarız o zaman ahahah :KK70:
Böyle aralarda daha heyecanlıdır ama öyle deme :KK70:
biz de alışamadık ya da belki de sadece ben, ki bizim evlenmeden önce de ilişkimiz oluyordu, evlenince ne biliyim bi acayip ya. sanki illa yapman gerekiyor :stop:

Görev gibimi :eek:görev gibi görmeyeceğiz işte hangi an nasıl nerede gelirse o istek o zaman daha anlamlı sanki :oops::KK70:

Böyle aralarda daha heyecanlıdır ama öyle deme :KK70:

Görev gibimi :eek:görev gibi görmeyeceğiz işte hangi an nasıl nerede gelirse o istek o zaman daha anlamlı sanki :oops::KK70:

bence de özleyince daha heyecanlı oluyordur okeanoss00 okeanoss00 :oops: yok görev gibi değil de Ramazan'da mecburen hep belli vakitlerde olmak durumundaydı hiç hoşlanmadım o durumdan. daha yeni bitti Ramazan bakalım bi toparlayalım :KK70:

kızlarr merhabaaa, bayram öncesi ve bayram sonrası yoğunluğu daha yeni atlatabildim, hiç üşenmedim tam 22 sayfa okudum, bayaa geri kalmışım :KK55:

öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun, Rabbim bir sonraki ramazana ulaşmayı nasip etsin inşallah :KK19:

günaydın kızlar pazar günü dedem vefaat etti :KK42: köye gittik hemen zaten durumu kötüydü bekliyoduk böyle bişeyi ama insan genede çok üzülüyo ... senin düğününü görebilsem keşke demişti bana son dileğiymiş sanırım düğünümü geldi gördü ondan sonra durumu çok kötü oldu bide hastalık zamanlarında 2 -3 ay bizde kalmıştı gözümün önünden gitmiyo o halleri canım sıkkın baya
@kievodessa canım bak 2 günlük dünya ömür nasıl gelip geçiyo anlamıyosun bile bu ömrü güzel geçirmekte sizin elinizde hayatı zindan etmekte sizin elinizde ... otur güzelce konuş eşinle asıl sorun ne onu bulun neden mutlu huzurlu yaşamak varken bunu yapıyoruz birbirmize de
inan bi bakıcaksın hayatından yıllar geçmiş yaşlanmışsın zaman çok çabuk geçiyo farkındasındır sende.. bırakın birbirinizde hata aramayı güzel yanlarınızı düşünün..
bak benim dedemle babannemde hep kavga ederdi babannem biraz fenadır sürekli söylenir dururdu ve dedem öleceği güne kadar bunu devam ettirdi adam ölüm döşeğinde o hala laf sokmaya çalıştı dedeme ama ne işe yaradı koca bi hiç ...
bunları konuş eşinle inan 3 günlük dünyada birbirinizi üzmeye değmez birlikte ne kadar mutlu olabiliriz diye düşünün sizin elinizde herşey..

canım benim başın sağolsun, ben de yakın zamanda anneannemi kaybetmiştim, o son halini unutuyorsun bir süre sonra, ben mesela hep genç görüyorum rüyalarımda, Allah sabırlar versin :cry:

Takılırız tabi :) topiğin ismini değiştirecektim mesaj atacaktım anket yapalım dediler ses yok kafama göre değiştireceğim böyle giderse :) Bayramda eşimin yanına gittim güzel bir 2 buçuk gün geçirdik ama dönerken ayrılmak çok zor oldu. Hala üzüntüsünü üzerimden atamadım. Sen nasılsın bakalım nasıl geçti?

ahhh okee hiç fırsat bulamadım ben düşünmeye :KK43:

Bence de biz karar verelim bugün iş çıkışı olmadan ben de editöre mesaj atayım değiştirsin :) Yazmak isteyenler de bulamaz topiği artık :KK70:

vayyy hainlerrr biz gelmezsek sıkılırsınız böyle işte hiç ses yok grupta diye :KK71::KK71:

kızlarrr ramazan sonrası diyete başlayanlar varr gruptaa gördümmmm, lütfen listelerinizii paylaşınızzz :kk77:

bence de özleyince daha heyecanlı oluyordur okeanoss00 okeanoss00 :oops: yok görev gibi değil de Ramazan'da mecburen hep belli vakitlerde olmak durumundaydı hiç hoşlanmadım o durumdan. daha yeni bitti Ramazan bakalım bi toparlayalım :KK70:
Aa o bizdede vardı tabi zaten üşengeçlikten vazgeçtiğimiz çok oldu çünkü arası kısa ne ara yapacaksın sonra duş alacaksın uyuyup sahura kalkacaksın falan biz erteliyorduk :KK70:Ramazandan sonra rahat ya Allah affetsin tabi de Ramazan ayından önce evlenmek zormuş :KK53:

katılıyorum o kısacık vakitte yemek mi yiyicez birbirimizi mi belli değil, karman çorman oldu herşey :KK70::KK70:

neyse ki kazasız belasız atlattık ramazanı Allah'a şükür :KK51:

Merhaba kızlar :) Biz de eşimin ailesini ziyarete gittik bayramda; hem tatil hem ziyaret gibi oldu memleket muğla olunca. Dinlendik geldik :) Ben de buralardayım

Back